Mooie druk ben zeer tevreden zou het iedereen aanraden

De handdoek is super mooi

Het was een hele vlotte levering de zondag avond besteld en de woensdag al in huis en de handdoek is super mooi meer dan geslaagd mocht wel Een klein beetje dikker zijn ben benieuwd wat mijn dochter ervan zal vinden zondag krijg ze hem voor haar verjaardag als cadeau

Zeer zeer mooi gedaan. Van zodra ik een foto heb van mijn kleindochter met mij en mijn vriend laat i

Zeer zeer goede kwaliteit Foto staat er perfect op Laten maken zou ik zeggen tegen de mensen en ook nog eens snelle levering

Mooie gedaan

Top optijd geleverd

Op tijd afgeleverd. Foto is goed en duidelijk overgekomen. .

Topper.

Voor mijn kleindochter deze handdoek laten maken met haar lievelings pony. Mooie duidelijke afdruk zij is er heel blij mee.

Mooie handdoek

Op korte termijn geleverd en excellente fotoweergave.

Zeer mooi kleurrijk

Snelle goede service

Hele mooie duidelijke foto op de handdoek.

Nog geen ervaring met wassen maar ik heb bij andere mensen gezien dat de kwaliteit van de foto mooi blijft ondanks het gebruik.

Prachtig gedaan , ben er heel blij mee ! Er valt niks op aan te merken!

Prachtig

Erg mooi , Heel blij mee

Mooi

Mooie handdoek om cadeau te geven

Fantastisch mooi

Fantastisch mooi. Heel trots op

top

mooi geworden snelle levering

Prachtig

Super mooie handdoek Foto heel duidelijk erop te zien En mooie kwaliteit

mooi

mooi gedaan een beetje simpele stof en ook een beetje wazig anders mooi gedaan mijn kleindochter zal er blij mee zijn

Mooie kwaliteit. Hele vlotte service. Top

Top kwaliteit

Wat een mooie foto handdoek, heel duidelijk en wat een super goede kwaliteit.! Heel snel geleverd en ik ben heel erg blij ermee.! Een echte aanrader dus

Super mooi

Hallo, Foto mooi overgebracht op handdoeken, Bedankt. M

Vlotte bestelling en zeer mooi product

Zeer mooie afbeelding van de foto. Zeer gemakkelijk om deze te bestellen en te bewerken. Vlotte levering. Ik ben zeer tevreden,

Mooie print, kwaliteit handoek niet naar verwachting

Mooi om als strandlaken te gebruiken om op te liggen, naar mijn mening niet echt geschikt als handdoek

Snel geleverd en zeer mooie kwaliteit

Mooi gedaan en zachte handdoek.

Goede en kwaliteit

Mooie kwaliteit en perfecte verzending

Mooi

Ziet er goed uit, alleen de handdoek zelf had ik van beter kwaliteit kunnen zijn.

Turfweg 9

9965EZ Oude pekela