Laden reviews...
97 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Recente beoordelingen benadrukken snelle levering en goede fotokwaliteit. Klanten prijzen betrouwbare service en een vlotte bestelervaring. Over het algemeen is de feedback zeer positief met snelle afhandeling en duidelijke communicatie.
Slechte dunne stof helaas, zou dat geen echte handdoek noemen.
24 June 2026
Nls
Amsterdam
Mooie foto op de handdoek! Erg blij mee, zijn mijn cavia’s er toch een beetje bij als we op vakantie gaan!
24 June 2026
Fenna
Mechelen
Handdoeken zijn mooi bedrukt. Zoals op de foto. Heel blij mee.
17 June 2026
Synthia
Tilburg
Leuke en mooie handdoek. Jammer dat er slechte tot zelfs geen communicatie is.
17 June 2026
K.
...
mooi product , dank
10 June 2026
Ronald
Meerstad
Mijn zoon was blij met zen handdoek
10 June 2026
Cindy
Boekhoute
De bestelling is gemakkelijk te plaatsen. De levering is zeer keurig op tijd. En de handdoek is zeer mooi doe zo verder!
7 June 2026
Herlinde
Heverlee
Zoooo blij met het geweldige resultaat voor mijn kleindochter Bo Heel hartelijk dank!!!
7 June 2026
Simone
Dokkum
Goede kwaliteit en snelle levering
4 June 2026
Jaap
Burgum
Handdoek was heel mooi gemaakt, De afbeelding stond er perfect op. De levering was precies op tijd want ik had hem 4 dagen na bestellen nodig. Gewoon super.
27 May 2026
Chris
WADDINXVEEN
Mooi resultaat, goed duurzaam bezig.
23 May 2026
Erwin
Breda
Een vraag zou het volgende keer aan beide kanten mogelijk zijn maar we bevelen hem zeker aan echt top .
14 May 2026
Leen
Amersfoort
Handdoek zelf is wel dun maar ik heb niet de duurste genomen. Foto schitterend mooi op de handdoek. Zeer snelle service en je kan met Klarna afrekenen. Handdoek heb ik nog niet gewassen maar ik denk dat het goede kwaliteit is.
13 May 2026
Sandra
Hoboken
Ik wil dit wel invullen. Maar heb niks ontvangen
23 April 2026
Sharon
Emmen
De handdoek ziet er in eerste instantie mooi uit. Jammer vind ik wanneer je er overheen gaat met je hand dat dan de witte achterkant er direct doorheen komt waardoor de foto er niet meer mooi uitziet. Ik vond het jammer want het was een cadeau voor mijn nichtje
17 April 2026
Gerda
Raalte
Hoe kan ik beoordelen als ik het product nog niet gekregen heb
16 April 2026
Kris
Pervijze
Mooie druk ben zeer tevreden zou het iedereen aanraden
8 April 2026
Marco
Siddeburen
Het was een hele vlotte levering de zondag avond besteld en de woensdag al in huis en de handdoek is super mooi meer dan geslaagd mocht wel Een klein beetje dikker zijn ben benieuwd wat mijn dochter ervan zal vinden zondag krijg ze hem voor haar verjaardag als cadeau
8 April 2026
Urka
Wilfried vancraeyneststraat 8501 Heule
Zeer zeer goede kwaliteit Foto staat er perfect op Laten maken zou ik zeggen tegen de mensen en ook nog eens snelle levering
7 April 2026
Nancy
Vlaams Brabant lubbeek3210
Top optijd geleverd
7 April 2026
Meykens
BELGIE
Op tijd afgeleverd. Foto is goed en duidelijk overgekomen. .
6 April 2026
Fred
Hillegom
Voor mijn kleindochter deze handdoek laten maken met haar lievelings pony. Mooie duidelijke afdruk zij is er heel blij mee.
5 April 2026
Ann
Nwk a.d. IJssel
Op korte termijn geleverd en excellente fotoweergave.
3 April 2026
Patrick
Aalst
Snelle goede service
31 March 2026
Terpstra Esther
Maassluis
Nog geen ervaring met wassen maar ik heb bij andere mensen gezien dat de kwaliteit van de foto mooi blijft ondanks het gebruik.
31 March 2026
Lydia