snel maar niet mooi

Pluspunt was de snelle levering, waarvoor dank. Helaas werd er bij het opmaken van de handdoek niet weergegeven dat de kwaliteit van de foto niet voldoende was, waardoor we nu 2 handdoeken hebben met 'blokjes' in plaats van een mooie foto. Jammer !

snel maar niet mooi

Mooie kwaliteit!

Onze honden op een handdoek. Nou eens kijken hoe dat uitpakt.... heel goed!! Mooie kwaliteit, heldere en duidelijke foto op heerlijk zachte handdoek. Prachtig kerstkado.

Super mooi

Goede kwaliteit en een duidelijke foto op de handdoek. Misschien iets prijzig maar het resultaat mag er zeker zijn!.

Zeer tevreden over het product en de snelheid van het versturen. Toppie

Zeer tevreden over het product en de snelheid van het versturen. Toppie

leuk kado

leuk en vlotte levering

staat eronder

mijn fotohanddoek is zeer mooi en goed ontvangen vele dank en tot een latere bestelling

staat eronder

Alles liep soepel en bestelling kwam snel . De handdoek zag er geweldig uit

Geweldig duidelijke foto’s op de handdoeken

Geweldig duidelijke foto’s op de handdoeken

Top!!

Echt leuk!

Prachtig geworden

Ziet er erg mooi uit. Precies zoals ik bedoeld had. Moet wel toegeven, dat op fb geschreven werd dat het erg duur was. Ik heb daar verder niet over nagedacht, maar in werkelijkheid is dat wel zo. 25,00 euro handdoek klein formaat met foto, is eigenlijk vreselijk duur. Maar ja ik heb ze nu eenmaal en ben er blij mee.

niet goed

de handdoek ziet eruit of hij gebruikt is ik wou hem kado...maar durf niet omdat hij er precies versleden uitziet de stof is niet oké spijtig zou anders mooi kado zijn

niet goed

vlot maar jammer

Het proces om de handdoek op te maken verliep gemakkelijk en na 2 dagen had ik mijn bestelling in huis. Maar zo jammer dat de opmaakmodule niet aangeeft dat de foto niet voldoende pixels heeft, want de bedrukking op mijn 2 bestelde handdoeken zijn enkel vierkante pixels.

Mooi

Mooi maar zijn er verschillende kwaliteiten vn handdoeken ? Veel witte pluisje die afgaan vn de handdoek en zo foto wat onduidelijk lijkt. Mvg

Mooi

Mooi maar zijn er verschillende kwaliteiten msshn ? Veel witte pluisje die afgaan vn de handdoek en wat open plekken heeft. Of is,dat normaal ? Mvg

Turfweg 9

9965EZ Oude pekela