Prachtig

Heel tevreden! De foto is mooi en scherp gedrukt. Blij verrast.

Volledig zoals ik het gevraagd heb,ook leverring op de voorgestelde dag.

Super snelle levering. Mooie handdoeken

Tevreden

Ik ben tevreden over de handdoek, hij is mooi geworden

Vind de kwaliteit niet goed, ik hoop dat hij na het wassen mooi blijft

Gekke stof…

Snel, correct ,

Leuke handdoek...werd enthousiast ontvangen .. De afdruk had wat vetter in kleur mogen zijn.....maar desondanks dat.. toch tevreden. Zal zeker bij een gelegenheid weer een opdracht plaatsen.

Snel geleverd Zeer tevreden

Top !

Super service ! Snelle levering, Mooie kwaliteit. En de eigen foto op de handdoek maakt dit een super leuk 'kado '.

Goed product mooie scherpe afbeelding

Prima service snelle levering foto was super scherp

Very quick delivery

From ordering to delivery in 3 days

Top product en heel blij mee

Mooi handdoek geworden en supersnelle levering. Top!!

Miskoop

Ik vindt dat voor wat het kost erg dun en goedkoop eruit zien. Ga dit niet aanbevelen en schaam me dat Ik dit iemand cadeau ga geven.

makkelijk te ontwerpen, snelle levering!

snel en duidelijk!

Voor die prijs vind ik de kwaliteit niet zo goed sorry

Snelle levering, niet duur maar kwaliteit minder

De handdoeken werden heel snel geleverd maar kwalitatief vind ik de handdoeken minder, superdun en je ziet witte strepen door de foto heen. Maar goed de prijs was niet duur dus je krijgt waar je voor betaald.

Geen goede kwaliteit

Kwaliteit niet echt wat ik verwachtte. Vrij dun en nogal wat losse draadjes

Zeer goed bevallen, goede kwaliteit!

Snelle levering, goede kwaliteit! Kortom, zeer goed bevallen!

Nog niet ontvangen

Jullie waren zeer snel met het verwerken en versturen, maar ik heb nog niets ontvangen. Fietsers Nl meldden mij dat DHL zou leveren... Vandaag meldt Bpost mij dat een pakje is aangekondigd van Brandmore Industrie. Ik vermoed dat dit mijn handdoek zal zijn. Ik wacht vol ongeduld.

mooie kwaliteit

Mooie kwaliteit handdoek hij is snel gemaakt en geleverd :) Maar een ding zou ik nooit voor kiezen het door hun te laten inpakken dat had ik zelf ook wel gekund alleen maar papier en een stickertje erop en je betaald daar 3 euro voor, Dat vond ik wel een beetje jammer en tegenvallen!! er staat dan bij leuk laten inpakken. Nou ik kies daar nooit meer voor!

Super snel geleverd en de kwaliteit is mooi

Mooi en snelle levering

Mooie kwaliteit de foto's zijn duidelijk zichtbaar op de handoeken

Echt geweldig en mooi

Ik had t niet zo snel verwacht maar de handdoek is echt mooi en de kwaliteit is ook goed,na t wassen mooi gebleven. Foto handdoek echt toppie gedaan,ik ben er blij mee..

Gewoon geweldig

Gkregen wat ik gehoopt heb. Zeer vlug netjes en dik in orde

levering duurt lang

De levering van het product duurt te lang

Ok

Turfweg 9