Blij mee, resultaat was mooi

Had wel meer hulp willen hebben waar de foto aan moest voldoen mbt de pixels. Vooral dat heeft even tijd gekost, met twijfel of de foto niet helemaal vol zou lopen. Graag aangeven hoeveel MB het moet zijn, zeker omdat het ook om een ingezoomde foto gaat. Supersnel had ik het thuis, dank, blij mee.

Snel en prachtig

De handdoek is groot de print is zoals het origineel. Mijn dochter is er heel erg blij mee.

Er waren draadjes met de handdoek meegedrukt, waardoor er op 1 handdoek witte strepen te zien zijn.

Super en snel

Erg mooie handdoek met mooie afbeelding. Erg snelle levering

Handdoek was super mooi en rap gelevert heb er nog 2 bestelt omdat ze zo mooi zijn echt prachtig

goeie ervaring

Mooie producten

niet zoals verstuurde foto.

tussen de foto en de rand van het strandlaken waren enkele cm. voorzien , op het eindresultaat ontbreekt een deeltje zelf van de foto en tekst . strandlaken mag in de vuilbak , jammer .

De kwaliteit van de Handdoek valt zwaar tegen !!!

De handdoek die wij besteld hadden voor onze kleindochter is slechte kwaliteit er is niet goed bedrukt ,achtergrond is wit en komt door de foto heen , er zijn draaden niet goed geweven ...in 1 woord super slecht en nooit meer !!! Ik hoop dan ook dat ik het terug kan sturen en mijn 45.95 euro terug kan krijgen want dit is wel heel veel geld voor een vot.

De handdoek is heel mooi geworden en werd snel opgestuurd.

Het is leuk om iets persoonlijks te maken

Zeer positief

Snelle levering. Goed te bereiken om een door mij gemaakte fout direct en geheel naar wens te herstellen. Zeer tevreden en waarschijnlijk onze kleindochter ook met zo,n uniek kado.

Mooie foto, goede kwaliteit handdoek

De kwaliteit van de handdoek was erg goed en de afdruk was precies zoals ik in mijn hoofd had. Geweldig!

Mooie

De afdruk van mijn foto op de. Handdoek is heel mooi gedaan proficiat ik ben heel blij

Origineel en mooi geschenk. Ook zeer snelle levering!

Ziet er mooi uit.

De afhandeling is correct.

Snelle levering.

De kwaliteit is niet goed . Een handdoek van 10 jaar oud is beter als dit papieren handdoekje . Ook de kleur loopt uit .

Super snel en mooi resultaat

Site werkt niet goed, verschillende keren moeten opnieuw beginnen.

Heb nog geen handdoek ontvangen maar het geld is wel weg.hopelijk snel hier.

Boven verwachting goed

Bestellen was eenvoudig, snelle levering en het resultaat was fantastisch.

Snelle levering met prachtige print

Makkelijke bestellen en supersnel geleverd. De print is perfect. Voor de kwaliteit van de handdoek hoeft je het niet te doen. Die stelt niet veel voor. Het is meer als grote foto te gebruiken.

Prachtig

Het is een prachtige handdoek met super duidelijke foto. Echt een aanrader om eens iemand blij te maken

Super snelle levering

Super blij mee en zeker mooie kwaliteit ❤️❤️

Snel en goed

Snelle levering, goede verpakking en voldoet 100% aan de verwachting.

Handdoek is super mooi maar cadeau verpakking was kapot jammer

Goeie kwaliteit handdoek maar cadeau verpakking was gescheurd en op iedere hoek kapot dat was jammer !

Turfweg 9

9965EZ Oude pekela