supermooi

Heel vlug ontvangen en supermooi weergave op handdoek

Mooi en duidelijke foto

Mooie foto goede kwaliteit

Snel en goed geleverd

Zeer tevreden over het product

Prachtig resultaat gekregen!

Heel vlotte bestelling en levering!

Ik kreeg de link doorgestuurd van een collega en ging er een kijkje nemen. De site is heel toegankelijk en gebruiksvriendelijk. Het enige minpuntje is de vermelding op de verpakking FOTOHANDDOEK. De verrassing was er een beetje af toen mijn man het pakje van de koerier in ontvangst nam, ik had een discrete verpakking verwacht. Nu was het alleen nog raden welke foto ik had gekozen. Maar al bij al heel tevreden over het geheel.

Heel slechte ervaring

Artikel niet ontvangen, geen reactie op mail Artikel zou woensdag met fietskoerier afgeleverd zijn, geen handdoek ontvangen en krijg ook geen reactie op mijn mail. Geld kwijt en geen handdoek in mijn bezit. Schandalig

niet gedacht dat de kwaliteit zo dun zou zijn...jammer...

foto is mooi ,maar de kwaliteit van de handdoek zeer dun...jammerrrr

FANTATISCH

Foto is perfect gelukt op de handdoek. Snelle service bedankt

Tiptop

Was dik inorde

Mooi

Snelle levering, mooie kwaliteit foto, erg tevreden

Super goede kwaliteit

Ben er super blij mee . Goede en mooie kwaliteit. Zeker een aanrader .

Slechte communicatie

Na enkele weken nog steeds niet geleverd. De reactie op mijn online bericht was dat ik mijn emailadres moest achterlaten want het was te druk. Een week later nog steeds geen reactie gekregen.

Prachtig

Heel mooi handoek prima kwaliteit

Slechte kwaliteit en slechte service

Ik krijg een slechte, lelijke handdoek opgestuurd en wordt hier niet over teruggebeld om het op te lossen.

Prima kwaliteit

De handdoek is van prima kwaliteit, de foto staat er goed op en de levering is heel snel ondanks de drukte bij de post.

Heel mooi

Handdoek is heel mooi.

Magnifieke resultaat

Was mooier dan verwacht

Tevreden

Verkeerde handdoek ontvangen en na 1 telefoon vas het in orde en 3 dagen later had ik de juiste ontvangen. Top service. Bedankt

Te grote foto voor de kleinste maat van handdoek

Beste, ik heb de kleinste maat van handdoek besteld en tot mijn spijt staat de poes er niet volledig op! Haar snoet en de helft van de rug staan er mooi op, ik had gehoopt op een volledige foto!!! Groeten

Echt top!! Superrrr!!!

Kado was super, iedereen blij!!!

heel mooi

voor herhaling vatbaar

Heel fijn emotioneel

Toen ik hem aan mijn man kado deed bleven zijn ogen niet droog

Positief

Mooi en snel geleverd

Prachtige handdoek gekregen met onze hond erop, geweldig

Tevreden

De handdoeken zijn heel mooi ( fijn kerstkado om te geven en te krijgen) En de service is top Heel snelle levering

Turfweg 9

9965EZ Oude pekela