Goede snelle service en mooie kwaliteit

Ik heb totaal 4 handdoeken gekocht. Ze zien er prima uit. Alleen de laatste was jammer dat de laatste handdoek niet helemaal recht was. Ik heb gelijk een mail gestuurd. Maar heel jammer dat ik er geen enkele reactie op terug krijg.

Heel goed!

Heel mooi afgedrukt. Het was een kerstcadeautje voor mijn dochter en kleinzoon.De verbazing was echter heel groot toen ze het pakje opende,er waren zelfs emotie's bij.Als dat niet leuk is! MVG Anita

Mooie handdoeken foto er perfect op gemaakt helemaal zoals het bedoeld was en snelle bezorging. HELEMAAL TOP

Alleen jammer dat op de verpakking Fotohanddoek staat.

De kwaliteit is prima en de foto echt scherp en prachtig! Ook aan 2 vriendinnen gegeven

Foto was heel duidelijk . Twas 1 mooi kerstcadeau

Foto handdoek levert een prima product.

Prima product en levering van eerste bestelling. Tweede bestelling nog steeds niet binnen, erg jammer .

Perfect en snel, mooie kwaliteit

Kleur minder dan verwacht

Kleur iets minder dan verwacht

Snelle service , prachtig product!

Goeie service Kwam snel! Per fietskoerier! En de afbeelding was exact zoals de foto die ik had gekozen. Erg blij mee!!

Geweldige service!

Snel bezorgd

Ziet er goed uit en was snel geleverd

Mijn foto kwam helemaal tot zijn recht op de handdoek!

Als cadeau gegeven aan mijn man voor zijn verjaardag. Afbeelding van onze kat op de handdoek. Viel erg in de smaak ook bij de gasten. Kleur was precies als op de foto en de foto was haarscherp op de handdoek weergegeven. Erg blij mee!!

Heel erg blij met de handdoek

Mooie handoek en snelle reactie op je vragen. Ik ben erg tevreden

Gemakkelijk te bestellen en zeer snelle levering

Prachtig resultaat!

Zéér snelle levering,mooie scherpe afdruk van de foto.Heel tevreden.

Binnen een dag binnen Top bedrukking ik heb de handdoek nog niet gewassen maar het staat er heel mooi op. Precies zoals op de foto. Mijn man vond het prachtig moest er een traan om laten, een hondje leeft niet meer. Groetjes

S morgens besteld de dag erna geleverd kleindochter was er super bly mee

Zeer vlotte bediening!

Zeer vlotte bediening, mooie afwerking!

Heel mooi artikel

Zeer goed.

Ze zullen blij zijn met hun geschenk. Ze zijn mooi.

Schitterend

Mooi gemaakt, vindt alleen de handdoek een beetje aan de dunne kant!

Snelle levering ontvangen wat ik ervan verwachtte

Slechte kwaliteit

Op afbeelding foto perfect. In werkelijkheid grote rommel

Erg vlotte afhandeling van de order.

Goede kwaliteit van de handdoek. Een fijn geschenken voor onder de kerstboom.

Turfweg 9

9965EZ Oude pekela