Erg vlotte afhandeling van de order.

Goede kwaliteit van de handdoek. Een fijn geschenken voor onder de kerstboom.

Super mooi

Ik heb mijn dochter dit kado gedaan en was zeer geëmotioneerd erdoor zo levensecht en zeer mooie kleuren.

Was een groot succes Bedankt

Heel mooie handdoeken met foto.

Hij is prachtig

Geweldig en snel

Was makkelijk om te doen

Superleuk

Het was boven verwachting, goede kwaliteiten mooie, duidelijke afbeelding. Voor herhaling vatbaar.

Vlotte levering, geweldig mooie kwaliteit!! Echt en aanrader, de kleinkinderen waren heel erg blij!!

Wat een leuk idee, prachtig de fotokwaliteit op de handdoek! Mooi cadeau voor opa, oma of zoals ik heb gedaan met een verjaardag foto van de kleinkinderen en elk een mooie handdoek. Ze waren door het dolle heen

hele mooie handdoek en super snelle levering1

zeer tevreden over de handdoek mooie kwaliteit foto duidelijken en snelle levering!

Handdoeken zijn heel leuk geworden

Handdoeken zijn heel leuk geworden. De ontvangers weten dat nog niet want het zijn kerstcadeaus. Dus pssst.. niets zeggen.

Geweldig bestelt en 3dagen later sl in huis

Had een handdoek bestelt met de foto van onze lieve helaas overleden kat Eva en zo als ze keek staat ze ook op de handdoek ... echt mooi gedaan dit. Wij zijn zeer blij onze kat zo te kunnen eren voor al de tijd dat ze bij ons was van kitten tot aan haar dood ....

Heel fijne mooie afdruk

De tekening van de foto is heel goed gelukt. Wel fijne handdoek, maar mooi

Schitterend !!

De ontwerpen op de handdoeken zijn schitterend.

Super levering

Afbeelding op de handdoek zoals ik had verwacht, snelle levering. Zeker aan te bevelen.

Heel mooie bedrukking

Een heel mooie bedrukking, alhoewel ik hey nog mooier zou vinden met een 5cm witte boord rondom.

Bedenkelijk

De fotohandoek is een kerstcadeau voor mijn vrouw, aangezien ik niet thuis was bij de levering door de pakketbezorger heeft mijn vrouw het pakket in ontvangst genomen. Daar is helemaal niks verkeerd mee. Kunnen jullie in de toekomst niet meer in grote letters op de verpakking FOTOHANDDOEK zetten. Daar ging de verassing. Alvast heel erg bedankt. PS De handdoek zit nog in de verpakking ze zal nog wat moeten wachten ook weet ze al wat er in zit. Groeten Geert Schoenmaekers

Mijn metekindje was er heel blij mee

Prachtig kerstcadeau

Heel erg leuk cadeau idee en hij ziet er prachtig uit. De foto staat er helder en kleurig op. Bestelling snel en zeer verzorgd afgeleverd.

Heel mooi

De foto en kleuren zijn perfect. Alleen een beetje spijtig dat de stof nogal dun is

Mooi en snel geleverd

Heel mooie

Een mooie handdoek

De kwaliteit is erg slecht

De handdoek die ik heb ontvangen stonk enorm en had witte vlekken/strepen op de achtergrond.

Prachtige handdoek

Prachtige gekregen handdoek na bestelling , voldeed aan verwachting

Ik ben zeer tevreden

Heel mooi

Heel mooie handdoek, wel kleurverschil bij het wrijven in andere richting maar al bij al zeer mooi

Turfweg 9

9965EZ Oude pekela