Een mooie herinnering aan mijn allerliefste hond

Foto is super mooi. De kwaliteit van de badhanddoek is minder. Nogal dun. Maar het is als herinnering is wel leuk. Hij ligt nu terug in zijn zeteltje.

Super mooie handdoek en een snelle levering

Het is zeker iets om een mooie herringering blijvend houden

Ze vond hem helemaal geweldig

Ziet er mooi uit, ze was er blij mee. Heb nog wel een opmerking, Was een cadeau en vond het dan niet netjes on de bon erbij te doen. Misschien een een verbeter puntje. Voor de rest zag het er prima uit.

Afbeelding super scherp erop

Mooi

Heel mooi ontworpen Deze is een schitterend cadeau voor mijn zoon zen kerst Hij zal blij zijn

Prachtig

Prachtige kleuren,zeer duidelijke foto

Super mooi en snel geleverd

Snel gemaakt, goeie kwaliteit en snel geleverd

Geweldig kwaliteit en service

Zeer goed zo ook service. En klant vriendelijk.. Ook goed te bereiken via telefoon en mail

Hond staat half op handdoek

Het valt tegen. Je voert foto in maar je krijgt een scherm dat foto heleuin in vierkant staat. Dus denk je het is goed. Waar krijg je een halve hond!! Vooral jammer van geld als het een cadeautje is!!!

Mooi

Toffe handdoek met foto als cadeau voor mijn kleindochter, ik was benieuwd maar ben er zeer tevreden over

Snelle en goede service

De handoek is precies zoals ze beloven. Ook was de levering netjes en vlug.

Alles ok

Allesok

Toppie

Prima service en zeer tevreden met de kwaliteit en leveringstermijn zoals beloofd

Prachtig

Precies zoals ik had gehoopt

Een geweldig kado

Ik heb 5 handdoeken besteld voor mijn kinderen,ik vind ze erg leuk geworden. De kids hebben ze nog niet gezien ze zijn voor de kerst maar ik weet zeker dat ze erg verrast zullen zijn. Een leuk en origineel kado.

Alles is naar wens

Alles is naar wens

Heeeeel blij mee

Prachtige handdoek

Handdoek is precies geworden zoals ik me had voorgesteld. Mooie kleuren en scherpe afbeelding. Snel geleverd ook.

super kwaliteit

Mooie kwaliteit heb er 9 gekregen verscillende foto's en ze zijn allemaal super afgedrukt ,

Blij verrast mooie handdoek en snelle service.

Voor herhaling vatbaar.

Allres gekregen volgens afsprraak en gied gevolgd door leverancier. Goed resultaat.

Mooie fotohanddoek

De foto staat erg goed op de handdoek, kleuren zijn zoals op de originele foto. Snelle levering. Duidelijkheid over waar het pakketje is en wanneer je het kan ontvangen.

Super leuk en mooi,

Leuk!

De handdoek is prachtig, wel dunne kwaliteit.

Waardeloos

Niet mooi gedrukt. Foto staat er maar half op! Kwaliteit prijs verhouding niet goed

Turfweg 9

9965EZ Oude pekela