Gemakkelijk en duidelijk te vertellen, vlotte en correcte levering

Prima, als het nodig is zal ik er weer kopen

Snel, duidelijke afdruk

Een dikkepluom

Super leuk om kado te geven!

Foto is prachtig afgedrukt op de handdoek.

In eerste instantie was ik bang dat de foto niet scherp op de handdoek zou worden afgedrukt, maar ik ben echt verrast over het eindresultaat. Ook de kleuren zijn prachtig geworden. Enige minpunt is dat de handdoek aan de dunne kant is, maar misschien kan dit ook niet anders omdat de foto anders niet duidelijk op de handdoek kan worden overgebracht.

Een prachtige handdoek!

Het was een kado voor mijn dochter. Een foto van haar met onze oudste kat die er niet meer is. Een mooie gewaardeerde emotionele kado. Bedankt ook voor het mooi inpakken!

Vlotte levering

Kon beter

Had een mooie foto ik met een karper, helaas staat de karper er niet helemaal op

Snel en leuk

Ik had de handdoek de volgende dag al in huis, afbeelding is mooi, handdoek is erg dun maar dat mag de pret niet drukken.

Niet goed geprint!!

Midden op de foto loopt een witte streep, ik denk dat de handdoek dubbel heeft gezeten!!

Zielig dun doekje

Dit kun je geen handdoek noemen. Heeft de dikte van een versleten vaatdoekje…

Onscherp

1 foto was een beetje onscherp.

Prachtige handdoek, heel goed gelukt

Leuk cadeau voor mijn man 's verjaardag. Een van onze Bengaalse katten in een voor haar specifieke pose. Snel geleverd, mooie kwaliteit. Blij mee!

bestelling NLA99991142649

Bovenstaande bestelling ( geplaatst op 29-9-2021) is tot op heden nog niet ontvangen! Gaarne actie svp, anders zie ik mijzelf genoodzaakt mijn betaling aan u door mijn bank te laten storneren. Bijvoorbaat hartelijk dank vooruw medewerking E,J. van der Horst [email protected] 06 18459992

Redelijk

Kwaliteit van handdoek had ik dikker verwacht. Zou me er niet mee afdrogen.

Ervaring is positief, blij verrast dat gewerkt wordt met fietskoeriers!

Zie opmerking in het veld voor beoordeling in 1 zin.

Slechte kwaliteit

jammer dat de handdoek slechte kwaliteit is Zijn heel erg dun kan er zelfs door heen kijken En dan voor best veel geld

De handdoek is op zichzelf wel mooi geworden Helaas hij droogt voor geen meter af heb het al 2 keer gewassen Kan hem niet gebruiken als handdoek Ik zal hem niet aan bevelen als handdoek ik ga hem als dekentje gebruiken voor de hond

Mooi

Vind het heel mooi maar,,,vind een dunne handdoek voor die prijs

Mooie handdoek

De foto staat er echt heel mooi op ,ik zal zeker vaker een handdoek bestellen

Heel tevreden met fotohanddoek !

Fotohanddoek was volledig zoals ik verwachte. Heel tevreden mee.

Slecht!

De afdruk van de foto was erg mooi! Alleen noem ik de handdoek qua dikte geen handdoek maar een lap! Jammer! Zeker niet voor herhaling vatbaar!

Mooi afgewerkt

Ideaal als geschenk

Geweldig mooi!

Ziet er geweldig uit! Iedereen vind t prachtig!

Geweldige service

Nadat ik de handdoek cadeau had gegeven bleek er een vlek op te zitten, binnen 2 dagen had ik een nieuwe. Top!!!

Prachtig resultaat en super service! Snelle levering!

Turfweg 9

9965EZ Oude pekela