Leuk product

Leuk product en snel geleverd

valt me tegen.

Ik vind de kwaliteit van de handdoek tegenvallen, betere kwaliteit bevordert de afdruk van de foto .

Snelle levering, mooie handdoek

Leuk om cadeau te geven

Mooie handdoek..mooie kleuren,alleen jammer dat die aan 1 kant gedrukt is

Mooie kwaliteit handdoek en de afbeelding van het paard is heel duidelijk!

Vanaf de bestelling tot de bezorging SUPER!!!!!

Heel tevreden .erg mooi en ontzettend duidelijk

Nou ik had een fotohanddoek gezien bij mijn nichtje .vond hem zooooo leuk en gelijk besteld voor onze kleinzoon .al aan veel mensen laten zien ,en iedereen is erg.onder de indruk .zoooo mooi ben erg tevreden met het resultaat.dus al veel reclame gemaakt voor jullie .gr.

Superrr geworden

mooi resultaat

mooi

de handdoeken zijn heel mooi dank u daarvoor

Prachtig weergegeven

Een wat dunnere handdoek waarop de afbeelding prachtig uitkomt. Echt heel erg mooi.

Hij was prachtig

De handdoek was heel mooi en heb hem kado gedaan die waren er super blij mee

Mooi, maar dun

Makkelijk bestellen Snelle levering Hele dunne kwaliteit, dat is wel jammer

Super mooie handdoek geworden!!

Super mooie handdoek geworden!!

slecht!

Ik had een handdoek besteld met een foto van de overleden kat van mijn dochter! Hij werd niet bezorgd, de post is te lui bij ons 2 meter verder te lopen, ik heb die klacht doorgegeven aan fotohanddoek, ze zouden de handdoek meteen weer naar mij toe sturen, Geen handdoek gezien geen reactie meer op weer! een mail van mij. Nou ik heb niets meer gehoord! Nooit meer zal ik iets bestellen,dit was zo belangrijk voor mijn dochter en mij! En dan niets meer horen? Nee sorry er zijn gelukkig nog meer bedrijven.

Snelle levering!

Er werd aangegeven dat het binnen 5 werkdagen zou worden geleverd en inderdaad met 3 werkdagen in huis. Is precies zoals besteld. Was een kado voor iemand en tijdens het uitpakken was de reactie zoals gehoopt!

Mooie afdruk

De foto is perfect afgedrukt Het is keurig verstuurt En de bestelling ging snel

Zeer snelle levering, kijk wel of je een goede duidelijke foto hebt anders komt ie er wat wazig op.

netjes

mij achter kleidochter was er blij mee met de hond doek succes

Mooi

Mooi gedaan je hoort nog van ons voor nieuwjaar kado t’s de beste da je kunt geven nog eens bedankt

Tevreden

Foto op handdoek is anders dan een afdruk

Mooie prints

De handdoek zou iets dikker mogen zijn

Super hoor .

Prachtig gelukt hoor Ben super tevreden

Snelle levering en mooi afgewerkt

Mooi geschenk om te geven

matige kwaliteit.

Het idee was leuk maar de handdoek was zo dun. De print was helemaal uitgelopen. Vond het geen aanrader. Heb hem dus ook niet cadeau gegeven waarvoor het bedoeld was.

geweldig

mooie handdoek

kwaliteit viel tegen voor die prijs

zie hier boven

Turfweg 9