Supper

Echt heel mooi

Lees onderstaande reactie

Ik kreeg dezelfde dag van bestelling al bericht dat mijn pakket al aangemeld was bij de fietskoerier. Ik heb erover gemaild, gebeld en na 9 dagen had ik de handdoek in mijn bezit. De afbeelding is mooi! De kwaliteit van de handdoek is flut! De feestelijke verpakking à €3,95 vond ik niet leuk!

Geweldig!

Ik zag de advertentie van Fotohanddoek voorbij komen en dacht dat is iets voor mijn dochter. Super gave handdoek laten maken door jullie voor haar mooie rapport. Ze is er super blij mee!!

Goede service, prima kwaliteit!

Makkelijk te ontwerpen, vlot besteld, prima kwaliteit! Enkel de levering mag iets sneller…

Heel mooi geworden

Mijn kleindochter heel blij met haar paardje op de handdoek!

Heel tevreden van mijn handdoek.

De kwaliteit van de foto op de handdoek is goed.

Super goede klantenservice

Mijn handdoek was met een hartje erop niet helemaal goed afgedrukt maar ik had binnen 2 dagen een nieuwe thuis met de juiste afdruk! Super service en heel vriendelijk.

Hij is echt super!

Hij heel zacht en fijn ik ben er super blij mee!

zag er zeker leuk uit en lief ook

Mijn verwachting was niet al te hoog, blijft altijd lastig met reclames via Facebook en soms geen goede ervaringen. Het viel dus uiteindelijk redelijk mee. De handdoek is dan wel dun maar door mijn niet al te hoge verwachting was is voor dit product redelijk tevreden.

Niet mooi

Niet zo mooi bedrukt

Afdruk en kleur goed, plaatsing op handdoek matig.

Ik geef een voldoende maar neig naar een onvoldoende. Zeer tevreden was ik met de snelle levering. De gedrukte print zag er qua kleur en afbeelding goed uit. Alleen jammer dat de tekst bij twee van de drie bedrukte handdoeken scheef en van de handdoek afliep. Daardoor was 2/3 van de levering niet goed.

Prachtige handdoek voor goeie prijs

Snel bezorgd, zelfs op de wadden. Mooie grote handdoek waar de foto super op uit komt. Snelle reactie ook vd klantenservice na vragen. Heel fijn!

Zeer Slecht, eeeen groene handdoek, groene honden bestaan niet....

Kleuren zijn niet volgens de foto.

Waardeloos

Foto's niet mooi afgedrukt

Superleuk

Heel erg leuk en persoonlijk om als cadeau te geven, heb er een paar mee blij gemaakt!

De teckel is erg goed gelukt en mijn dochter was er blij mee

De fotohanddoek is goed gelukt en blij mee.

Snelle levering. Ik had wel een betere kwaliteit handdoek verwacht.

Mooi

Mooier en ook duidelijker dan de eerste handdoek!!

Slecht afgedrukte foto

De foto is niet volledig afgedrukt op de handdoek waardoor er één paard er voor de helft maar op staat.

xxxxx

hij was heel mooi maar was wel dun badlaken

Heb al een paar keer besteld.en ze zijn allemaal mooi.en de ontvangers bij.top

Heel mooi heb al een paar keer besteld.top. Mvg tineke

Fijne herinnering

Mooi

Handdoek is heel mooi, maar enkel als gadged, vrees bij veel wassen dat kleur afgaat. Kleur mocht ook iets helderder zijn. Maar over het algemeen toch tevreden.

super

ik beveel het iedereen aan super

Goed alleen de kleuren waren iets flets verder ok

Turfweg 9

9965EZ Oude pekela