Top !!

Leuke handdoek met reuzenprint van onze golden retriever Nelson...supermooi!!

Snel en goed

Heel rap geleverd de foto is ook heel mooi terug gebracht . De kwaliteit van de handdoek is voor mij iets minder

Prachtige handdoek . Zeer zuivere fotoweergave . Goede kwaliteit

Hele blije meiden!

Voor mijn paardenmeiden had ik 2 handdoeken besteld. De levering ging vlot, met 1 handdoek was wat mis, de service is goed, heel snel een reactie en een nieuwe handdoek lag binnen een paar dagen op de mat. Mooie handdoeken!

Kwaliteit goed, bedrukking minder

De stof van de handdoek is tof, alleen is de bedrukking wat minder scherp. Het zwart is ook groen geworden.

***

Slechte bagger kwaliteit en dan nog het gore lef hebben een beoordeling mail te sturen.

Superleuk

Snelle levering, tevreden met het resultaat

Ik vond hem heel mooi

Klasse!!

Mooie handdoek en snel geleverd en prima kwaliteit

De handdoek ziet er geweldig uit, precies de foto zoals ik hem ingestuurd heb. Hopen dat hij zo mooi blijft.

Heel jammer viel tegen

Het ging snel maar was meer een pixelvlek dan een foto met inktvlekken.. echt jammer..

Prachtige website

Vlotte bestelling en snelle levering. Gemakkelijke site om te gebruiken,foto op handdoek is van goede kwaliteit.

Heel leuk

Wat ik hoorde van mijn kleindochter ze vond het te gek Weet niet hoe hij blijft na gebruik en wassen

Gebruiksvriendelijk, snel en mooie print

Gebruiksvriendelijk opmaakprogramma, snelle service en een kwalitatief goede print

Ziet er top uit

Besteld, nette e-mail v bevestiging Geleverd binnen 5dgn En nu maar zien of the kids v vrienden dat ook zien, zal heus wel

Besteld en binnen twee dagen in huis. Mijn kleindochter was er super blij mee. Nu is Indy toch bij me op vakantie was haar reactie. :)

Slecht

Er is nog altyd een handdoek niet toegekomen die betaalt is

Heel mooi maar de kwaliteit is niet zo goed!

Kwaliteit is niet goed!

Goede service Snelle bezorging Goede handdoek

Prachtig

Mooie afdruk op n handdoek. Mooie heldere kleuren. Zeker een aanrader.

Prachtige handdoek met scherpe afdruk van foto!

Precies zoals verwacht

Snel geleverd, mooie kwaliteit

Mooie handdoek alleen geen kadoverpakking

De handdoek is goed gelukt. Het was een dag later bezorgd door de fietskoerier dan gepland. Ik had extra betaald zodat het in cadeau verpakt zou worden. Dat hadden ze niet gedaan. En ik heb gechat. Er staat dat je meestal binnen 10 minuten antwoord krijgt dat had ik na 2 dagen nog niet. Toen een mail gestuurd en dan krijg je in gebreken g Nederlands antwoord. Dus nu weet ik nog niks. Als ze me het geld van de kadoverpakking terug betalen vind ik het ok.

Turfweg 9

9965EZ Oude pekela