Heel snel geleverd en de handdoek ziet er super mooi uit!

Niet verwacht

Hele mooie handdoek. Prijs kwaliteit zeer goed! Nooit verwacht voor die prijs. Foto haarscherp en blijft in de was ook mooi!

Erg leuk

Ik heb de handdoek als moederdag gegeven. Want het hondje is eigenlijk van mijn moeder. Maar die kan er niet meer voor zorgen. En nu heeft ze die handdoek met een mooie foto van haar hondje erop.

Het was nu de tweede keer dat ik zo'n handdoek heb besteld. Ik vind het geweldig mooi gedaan, ik zit al weer te denken welke foto ik de volgende keer opstuur voor op zo'n handdoek af te laten drukken.

Zeer tevreden met het resultaat,dank u daarvoor!

Vrij snelle levering en mooi resultaat.

Foto is redelijk afgedrukt

Maar kwaliteit van de handdoek??? Is meer poets lap. Doe voor dat geld een fatsoenlijke kwaliteit handdoek. Wil het cadeau geven maar twijfel erg.

Kado voor me moeder voor moederdag.

Kado voor me moeder voor moederdag.

Toch een leuke foto.

Nette snelle levering. De handdoek over treft mijn verwachting.

Ik kan er niet veel over kwijt het is prachtig de j Levering zeer snel kwaliteit van de foto top

Mooi cadeau

Snel geleverd en de kleuren waren scherper dan ik verwacht had.

Heel mooi geworden

Goede ervaring vast nog een keer bestellen

Ik ben zeer tevreden over de scherpte waar mee een foto van mijn mobiel zo mooi uitkomt op de handdoek. Het enige wat ik nu nog niet weet is blijft dit ook mooi als deze in de wasmachine is geweest. Maar voor nu ben ik een blije klant die jullie al andere klanten heeft bezorgd. En ook zeer blije mensen die dit een een leuk en persoonlijk kado vinden

Supermooie kwaliteit

Snelle levering Foto exact zoals verstuurd

Mooie werk

Zeer mooi bedrukt en goede kwaliteit

Vlotte levering Maar de verpakking vond ik duur en niet echt geslaagd jammer

Aanrader

Snelle levering en goede kwaliteit handdoek.

Prachtig maar wel hele dunne handdoek

Het proces is gemakkelijk. Levering ook prima. Feestelijke verpakking valt wat tegen. Bruin papier met oranje strik vind ik niet echt feestelijk en niet de moeite waard om extra voor te betalen. En verder zijn de handdoeken echt heel erg dun. Voor dat geld verwacht ik wel een dikkere handdoek.

Prachtig

Mooie kwaliteit handdoek. De foto is perfect op de handdoek gekomen.

Foto is mooi maar de handdoek is zeer dun,dit is geen handdoek maar een dun dekentje

Foto is mooi maar de handdoek is zeer dun, jammer,het geld niet waard

Prima, inpakken iets minder

Handdoek en opdruk waren prima dus wat dat betreft goede aankoop! Alleen heb ik de fout gemaakt om mijn bestelling in te laten pakken, gezien het een cadeautje was. Aangezien ik mijn eigen inpak-kunsten niet om over naar huis te schrijven vind, koos ik daar gemakshalve voor. Nou en dat heb ik geweten, het concept van de randjes naar binnen vouwen en “less is more” op het gebied van plakband waren nog niet echt ingedaald. Terwijl zelfs ik dat ondertussen weet.. Van mijn inpakcomplex ben ik nu wel genezen, dus in dat opzicht was het het misschien wel waard. Ik hoop niet dat chef inpakken van Fotohandoek dit leest. Mocht dit wel het geval zijn is het misschien een idee om het over bijscholing te hebben met uw werkgever. Als mede slechte inpakker kan ik wel zeggen dat veel oefenen helpt. Uit ervaring kan ik zeggen dat er ooit een dag zal komen waarop je iets tegenkomt dat door iemand is ingepakt, die er nog slechter in is!!

Leuk, mooi en snel

Mooie handdoek snel geleverd

Ik had hem een beetje dikker verwacht

Precies volgens verwachting en een hele blije ontvanger van deze handdoek.

Snelle bezorging

Handdoeken zijn geweldig!

Snelle service mooi resultaat

De handdoek werd al na een dag bezorgd en de foto was super scherp. De handdoek voelt ook nog eens lekker zacht aan.

Turfweg 9

9965EZ Oude pekela