Foto goed

Alleen de handoek erg dun vind ik

Super service

Ik heb een handdoek besteld voor mijn nichtje met haar pony erop. Helaas stonden de oren van de pony er niet goed op( in het voorbeeld wel). Kreeg meteen nieuwe toegestuurd.

Was helemaal wat ik ervan verwachte

Kado voor onze zoon. Een zeer mooi kado. Hij was er erg blij mee. Echt een aanrader.

Hij hangt aan de wand naast de complete set van de 4-Daagse Nijmegen.

Super!!

Veel complimenten gekregen, supermooi Handdoek niet echt heel dik dat is wel een minpuntje maar als kadootje top !

Top, snel en kwaliteit

Zeer tevreden met de foto handdoek! Goede kwaliteit, mooie print en goede prijs! Ik bestel hier vaker!

Resultaat is leuk geworden. Kleindochter is er blij mee

Perfect mooi bedrukt en snelle levering bestellen en 4 dagen later al geleverd top vind ik dat

Mooi bedrukt en snelle levering bestellen en 4 dagen later geleverd

We hadden het optijd binnen

Het is een hele mooie foto handdoek geworden, mooie kleuren

Snelle servicf

Super mooie handdoeken, zeer snel geleverd!

toppie

simpel en snel

Hele goede en snelle service en mooi resultaat

Ik had een handdoek besteld met een foto van mijn dochter op een paard. In eerste instantie was hij niet goed afgedrukt. Na overleg hebben ze het netjes in orde gemaakt en ook nog op tijd verzonden voor haar verjaardag. De handdoek is super mooi en duidelijk en mijn dochter was en heel erg blij mee.

Super leuk!

Ik had niet verwacht dat de foto zo mooi uit kwam op de handdoek, ben er super blij mee! Ga er binnenkort nog een paar bestellen!

Voortreffelijk!!

Op maandag besteld en op woensdag binnen. Perfekt! En de handdoek voelt heerlijk aan!!

Snel en mooi!

Heb maandag bestelling gedaan en dinsdag lag de handdoek al op de deurmat . Kwaliteit van handdoek is prima .

Prachtig

Topproduct zeer mooi zijn deze handdoeken de foto van mijn hond zijn zeker goed op de handdoeken afgeprint en zeer snel geleverd raad iedereen die ken aan om ook bij jullie dit te laten maken dank u voor topproduct.

Aangenaam verrast, mooier dan verwacht

Toen we de handdoek uitpakte waren we verrast van hoe mooi het resultaat was en de handdoek is ook super zacht.

Geweldig goede kwaliteit!

Super, aanrader!

Afdruk niet zoals verwacht.

De kwaliteit op zich was erg mooi. Alleen waren er losse draadjes op het doek, waardoor de print soms onderbroken wordt door witte lijntjes. Ik heb hierover gebeld en een nieuwe handdoek gekregen. In deze nieuwe handdoek zat waarschijnlijk een vouw bij het afdrukken, waardoor er een wit vlak opzit. Misschien een idee om handdoeken goed uit te slaan of af te kloppen om losse draadjes te voorkomen en goed glad te leggen bij afdrukken.

Mooie afwerking

Handdoek besteld via een reclame op instagram. Normaal ben ik niet zo happig om dit te vertrouwen maar ik ben heel blij met het resultaat. En hij werd heel snel geleverd ook. De dochter is heel blij met haar cadeautje! Een tevreden klant hier!

Mooie heldere afdruk

Een hele mooo heldere afdruk van de foto op de handdoek De handdoek zelf is wat aan de dunne kant

prachtig

De handdoek was heel mooi, kleindochter blij.

Was heel mooi

Was een geschenk