kwaliteit van de foto op de handdoek valt tegen

foto op de handdoek valt tegen. Ook is de structuur van de handdoek niet altijd even mooi

Mooie handdoek

Mooie handdoek met leuke print ;). Snel geleverd. Mooie kleuren

Had 2 handdoeken voor mijn ďochter gedaan die was er super blij mee

Goed en netjes

Snel, netjes, goed.

Heel mooi

Echt heel mooi gemaakt

Ziet er goed uit.

Ik vind de foto mooi op de handdoek uitkomen. Kleuren zijn zoals het is op het origineel. Een mooi kadootje

Klacht niet beantwoord

Ik vond mijn fotohanddoek niet heel mooi. Dat heb ik gemaild, maar daar heb ik na een ruime week nog niets op terug gehoord.

Wel snel geleverd, maar geen mooi resultaat

Het staat er zo groot op, dat hij niet duidelijk is, beter mensen waarschuwen dan kunnen ze het aanpassen

Snel en goed

Snel en goed.

Helaas erg slechte kwaliteit

De handdoek ziet er mooi uit als hij binnen komt, maar na 1 keer wassen op 30 graden al helemaal pluizig en de print niet mooi meer. Op klachtenmail geen reactie wat me misschien nog wel het meest stoort.

leuk

Een mooie handdoek ik vind het bijna zonde om hem te gebruiken

Heel tevreden

De handdoek is supersnel geleverd en de foto was duidelijk! Heel blij mee

Geweldig!

Mijn poes Katie keek heel verbaasd naar haarzelf op de handdoek,heel mooi en duidelijk

top

top en mooi.

Snelle levering en correctr

Snelle levering en mooier foto op strandlaken

Geen idee

Ik heb de handdoek nog steeds niet geleverd gekregen.

Snelle levering, prima kwaliteit.

Leuke handdoek. Prima afgedrukt.

mooie handdoek en snelle levering

het was makkelijk om een foto op een handdoek te plaatsen. de bestelling was zelfs sneller geleverd dan aangegeven stond! top!

Ik beoordeel Fotohanddoek met een 10 !

Mooie kwaliteit en snelle levering, wat wil je nog meer.

Ben erg blij met onze handdoek Snel geleverd Goede kwaliteit

Fantastisch leuke handdoek

Super leuke handdoek met een foto hondje erop als cado gegeven. Ook snelle levering. Heel tevreden.

Erg mooie kwaliteit

Kwam jullie tegen op FB en mijn vrouw was vlak erna jarig. Gezien de levertijd was het nog even spannend of ik het op tijd aangeleverd zou krijgen maar jullie waren ver binnen de afgesproken tijd dus kon ik de mooie sier maken met jullie handdoeken. Mijn vrouw, zij geniet er elk moment van!

geweldig

super tevreden....en binnen een paar dagen al binnen.

Alles precies zoals ik dacht.

Ik heb een prima ervaring opgedaan bij foto handdoek.

Mooie kwaliteit

Turfweg 9