Slecht

Foto staat er niet goed op en ik heb nog steeds geen antwoord op de chat !!!!!

Wauw wat een prachtige handdoeken heb ik ontvangen ...en wauw wat waren de foto's erop duidelijk

Handdoek verkeerd bedrukt, zonder problemen een nieuwe gekregen. Toppie

Heel erg leuk, mooie kwaliteit en vooral bijzonder origineel.

Heb er inmiddels 3 besteld en ben , na een wat stroef begin, bijzonder content. De kwaliteit van de handdoeken was ook perfect. Een geweldig item om kado te geven.

Snel geleverd en ziet er echt leuk uit.

Nog niks ontvangen

Niks ontvangen

Super mooi.en binnen 2dagen in huis.

Zijn super mooi.ben wel benieuwd of ze in de was mooi blijven

Moet nog bekijken .

De Fotohanddoek moet nog overhandigd worden ,is namelijk een kerst kado ,dus weet nog niet hoe het eruit zit ,want heb de verpakking nog niet ooen gemaakt . Wel vond ik de levering snel ,dat is een pluspunt .

1 dec. 2020 besteld. nog niets ontvangen.

Kan geen ervaring geven. Op 1 dec. 2020 besteld, maar nog niets ontvangen.

Slecht

Ik heb een hele slechte ervaring met de bestelling, nog steeds niet binnen, terwijl er al 2 x eenbedrijf dus fietskoeriers het aan zouden bieden ,maar ze blijken het niet binnen te hebben gekregen, dus ik hoop dat het alsnog komt.

nog steeds niets ontvangen.

Ik heb nog steeds niet ontvangen.

Precies zoals ik het me voor had gesteld

Super snelle levering en goede kwaliteit

Mooie zalige handdoek

Handdoek slechte kwaliteit

Ik had er 2 besteld, achteraf spijt van. De handdoeken zijn van zeer slechte kwaliteit en dan is het een hoop geld.

Prachtig

Mooie kwaliteit

Hele mooie kwaliteit van afdruk! Net zoals de echte foto! Vlugge levering!

Geen idee

Ik heb het nog altijd niet ontvangen

top

Super snelle levering, bedankt hoop dat de kinderen er blij mee zijn

Prachtig

Heel mooi gedaan is echt prachtig zeker een aanrader

Ik had hem besteld voor een buurmeisje voor de kerst Haar moeder en ik hebben staan te huilen Omdat het een foto is gan haar overleden hond Dank voor de mooie afdruk daar van

Gied

Snelle service. Mooi resultaat

Ik zou niet nog eens bestellen

Print is goed lijkend op de foto echter de kwaliteit van de handdoek is onder de maat. Vertoond nieuw al pilling.

Ik kan er nog niet over oordelen, mijn bestelling heb ik nog niet ontvangen

Heb mn bestelling nog niet ontvangen

Super service!

Prachtig gemaakt, degelijke kwaliteit en snel geleverd. Voor herhaling vatbaar, mijn dochter was super blij!

Ik heb mijn fotohanddoek nog niet aangekregen dan kan ik moeilijk een oordeel geven . Mvg Aerts Anja

Nog niet aangekregen

Turfweg 9