Niet profesioneel

Je wordt er niet op gewezen dat je de foto ook kan bij snijden of zo nu staan er alleemaal leyters en tekens boven aan op de handdoek heel jner voir zoveel geld

Super leuk

Hij is een kado wat er in decimaal is gevallen

Waaaaauw zo mooi ❤

Heel erg tevreden over jullie product en service

De handdoek is super snel geleverd. Veel sneller dan verwacht. Kwaliteit is goed. Ben heel blij met de handdoek

Snel en mooi

De fotohanddoek is super en van prima kwaliteit

Het was mijn eerste bestelling en er zullen er zeker nog volgen

Ik had hem besteld met de foto van Gilanõ, mijn kleinzoon. En hem bij hem laten bezorgen. Hij was er heel blij mee. Het lijkt wel een deken, zo zacht en groot zei hij. ( 5 jaar) (En een snelle levering van 3 dagen)

Prima levering

Gemakkelijk om te gebruiken, snel geleverd en de kwaliteit is beter dan ik had durven verwachten.

Zeer snelle levering en een goede kwaliteit een mooi kerstkado voor mijn moeder

Geweldige handdoek! Snelle verzending!

Super blij mee. Prachtig bedlaken en zeer snel verzonden!

Heel mooi

Ik heb in de vluchte gekeken en zag er zeker supper mooi uit Maar het licht nu onder de boom is voor de dochter maar die zal zeker heel blij zijn.juist spijtig dat het bij mij niet gelukt is om de naam van de hond erbij te plaatsen.maar dat is geen ramp

Kwaliteit niet geweldig.

Twee handdoeken besteld. De ene was beter afgedrukt dan de tweede. Zou nog bericht ontvangen hierover via de mail maar niets meer gehoord.

Mooi en snel geleverd

Makkelijk om te doen en een snelle bezorging

Snel geleverd, kwaliteit uitstekend

Makkelijk, mooi product, mooi geworden en vrij snel geleverd

Foto is mooi slechte kwaliteit handdoek

Had verwacht dat ik een normale handdoek zou krijgen die je ook gewoon gebruiken kan ik durf deze bijna niet aan te raken dit is gewoon een scheef lapje stof Ik wilde dit iemand als kado geven Kwaliteit is zo slecht dat ik dat niet durf en dan ook nog voor zoveel geld Alleen de foto is mooi

Erg mooi geworden en heel snel geleverd

Leuk product

Mooi product en snel geleverd

Foto's makkelijk te uploaden en zeer snelle levering, 2 dagen.

Goede kwalitijd

Een heel snelle levering

heel mooi

mooie handdoek met duidelijke opdruk , ben er echt blij mee

Heel gaaf

Super scherp afgedrukt. Heel mooi en mijn dochter zal er dolgelukkig mee zijn.

Snelle levering. Mooie handdoek.

Zien er top uit

Mooie badhanddoekken...