Prachtige handdoek met een foto van mijn geliefde vrouw

Prachtig

Prachtige handdoeken, foto's super duidelijk, heel blij mee

Ziet er mooi uit.

Nog niet gewassen, hoop dat hij mooi blijft. Afbeelding staat er prachtig op. Wel een beetje dunne handdoek.

Als verwacht en een plezier om te geven ! Snelle levering

Mooie opdruk

Kwaliteit opdruk is mooi! Handdoek zelf is wel erg dun jammer genoeg.

Tevreden!!

Prima! Ziet er mooi uit! Op tijd binnen voor sinterklaas!

Mooie afdruk van katten.vind de handdoek wel wat dun

Snelle leverinh

Ik hoop dat ze er blij mee.zijn. ik vind hem er mooi uit zien.

Mhuumha......

Helaas wat ik aanlever is niet op de juiste manier overgenomen, zo als ik wilde.. Ik had verticale foto's aan gemaakt om ook verticaal op de handdoek te krijgen. Nee men heeft het nogmaals op de horizontale gedraaid. Terwijl ik zelf al had gecropt voor verticaal. Ja dan worden mijn foto's niet meer zo scherp als ik wilde. Heel jammer, ik heb met spoed een andere firma handdoeken laten maken zo als ik ze aanvoer maken zij ze .. Dit heeft een rede ik wil exposeren in een kasteel en heb ze echt verticaal nodig dus die van jullie kan niet gebruiken. Erg jammer ik had de handdoeken ook iets dikker van kwaliteit willen zien.

Snel en goed geregeld

Hele snelle, maar zeer zeker ook een correcte afwikkeling. Top bedrijf om iets te bestellen. Minpuntje: de kwaliteit van de handdoek, dikte etc, .had voor mij wat beter gemogen.

Mooie kleuren op de handdoek

De foto's vanaf mijn iPhone komen heel mooi op de handdoek. Echt super leuk om als cadeau te geven.

Heel leuk geworden

Netjes afgeleverd

Schitterend kado om te geven, bijzonder mooi gemaakt. Erg blij mee. Snelle levering

De handdoek ziet er prachtig uit!

Na een snelle levering, de handdoeken ontvangen. Ze zien er prachtig uit en de afbeeldingen zijn heel duidelijk.

Zachte handdoek

De handdoek is netjes gedrukt. Wel jammer dat je de foto niet kunt aanpassen op de website tijdens plaatsen zou handig zijn om hem zelf te kunnen plaatsen en verkleinen ed. Ook jammer dat de handdoeken niet netjes in plastic zitten maar na de drukking los in een doos gedaan worden. Ik had iets meer netheid verwacht.

Prachtig

Afbeelding is prachtig.

De handdoek heb ik besteld voor verrassings kado voor mijn dochter. Vond het alleen vervelend dat ik zelf de foto niet kon verplaatsen bij de bestelling, net als je bv een foto in een collage kan plaatsen. De handdoek zou met 5 werkdagen binnen komen, maar het was er al met 2 werkdagen, een snelle service, een dikke duim De handdoek is er mooi van kwaliteit en hoop dat mijn dochter hem ook geweldig vind, ik ben dik te vreden.

Was leuk

Vond hem niet echt duidelijk

snelle levering, mooi resultaat

snelle levering, mooi resultaat

Snelle levering, mooie handdoek

Heel tevreden, prachtige handoek.

Pas reçu mon colis

Bonjour, je ne sais pas encore vous évaluer car je n'ai toujours pas reçu mon colis et je me tracasse un peu car mon beau fils lui a déjà reçu sa commande qui a étée faite après la mienne. J attends de vos nouvelles en français si possible merçi

• Nous recommanderiez-vous? Non

Vlotte goede service en super leuk eindproduct !

Op zondag bestelling gedaan . Heel eenvoudig om te bestellen . Dinsdag al een prachtig badlaken in huis .

Goede afhandeling en lekker snel geleverd.

Een leuk product in verhouding tot de prijs.

Goed en snel verzonden

Binnen 5 werkdagen ontvangen.

Turfweg 9

9965EZ Oude pekela