De handdoek heb ik besteld voor verrassings kado voor mijn dochter. Vond het alleen vervelend dat ik zelf de foto niet kon verplaatsen bij de bestelling, net als je bv een foto in een collage kan plaatsen. De handdoek zou met 5 werkdagen binnen komen, maar het was er al met 2 werkdagen, een snelle service, een dikke duim De handdoek is er mooi van kwaliteit en hoop dat mijn dochter hem ook geweldig vind, ik ben dik te vreden.

Was leuk

Vond hem niet echt duidelijk

snelle levering, mooi resultaat

snelle levering, mooi resultaat

Snelle levering, mooie handdoek

Heel tevreden, prachtige handoek.

Pas reçu mon colis

Bonjour, je ne sais pas encore vous évaluer car je n'ai toujours pas reçu mon colis et je me tracasse un peu car mon beau fils lui a déjà reçu sa commande qui a étée faite après la mienne. J attends de vos nouvelles en français si possible merçi

• Nous recommanderiez-vous? Non

Vlotte goede service en super leuk eindproduct !

Op zondag bestelling gedaan . Heel eenvoudig om te bestellen . Dinsdag al een prachtig badlaken in huis .

Goede afhandeling en lekker snel geleverd.

Een leuk product in verhouding tot de prijs.

Goed en snel verzonden

Binnen 5 werkdagen ontvangen.

Topservice

Ik had problemen met afmetingen van de foto maar deze zijn keurig opgelost

Mooi gedaan alleen had ik ze iets donkerder van kleur willen hebben

Prima manier om een foto van onze hond te vergroten

Makkelijk om te bestellen en zeer vlug in huis Het is een prachtige handdoek met levens echte kleuren en voelt zeer zacht aan Heerlijk om mee naar het zwembad te nemen

Heel goede service en pakket is snel geleverd.

De site is heel goed en makkelijk in gebruik en de handdoek is heel mooi. Ik ben zeer tevreden.

Zeer goede ervaring !!!

Prachtige handdoeken twee binnen. Nu nog een besteld. Bevalt erg goed!! Service is heel goed. Nogmaals erg bedankt!!!

Erg mooi geworden blij mee.

Erg mooi geworden

Top Ziet er goed uit .

Mooie handdoek foto erg mooi op de handdoek .

voor eerste keer besteld en meteen goed raak top

voor 1e keer besteld en bezorgd op adres van mijn vrienden was meteen helemaal raak.......ze zijn er heel blij mee

Top goede service

Goede service ook met track en tracé ik deed dit voor Ijn vriendin

Schitterend

De handdoek was schitterend.

Verkeerde handdoek gestuurd, contact gehad en alles goed opgelost, goede handdoek paar dagen later binnen gekregen, en super mooi en tevreden over.

Supermooie foto op prima kwaliteit handdoek

Supermooie foto op prima kwaliteit handdoek

Prijs kwaliteit is ok

De foto is zeer mooi gedrukt op de handdoek, de kwaliteit van de stof kon beter

Ziet er zeer mooi uit

Super mooi van kleur heel tevreden . Zeer snelle surves

Op maandag besteld en geleverd op woensdag

Snelle levering en prima reaultaat

Nette en snelle service

Zondag besteld en woensdag al in huis, echt heel blij mee. Hopelijk wordt een probleem ook netjes en correct opgelost

Turfweg 9

9965EZ Oude pekela