Pluspunten

het pak was te zwaar voor de bestelman met gewone stationwagen zonder steekwagen weer verder onder UPS werkend,die het afleverde. de verpakking was door het slepen open gescheurd.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijke site

Nee

Pluspunten

Duidelijke website, goede aflevering. Altijd op tijd. Plezierig bedrijf om wat te bestellen.

Pluspunten

Vak kennis, behulpzaam

Pluspunten

Snelle levering,alles netjes verpakt

niet netjes gesneden,had beter gekund

Pluspunten

Tijdens het transport met UPS bleek een bus EPDM lijm te zijn opengesprongen. Gelukkig alle lijm op de verpakking en niet op EPDM. Na contact met EPDM totaal werd onmiddellijk een nieuwe bus lijm zonder kosten opgestuurd

Pluspunten

Super goede en snelle levering! En topproducten!

Pluspunten

Snelle levering, vriendelijke en behulpzame medewerkers.

Pluspunten

Snel en correct.

Pluspunten

Ik ben bijzonder tevreden over de snelle levering van de door mij bestelde materialen. Mijn telefoontje over een beschadigde levering is direct adequaat opgelost waardoor de werkzaamheden een minimale vertraging hebben opgelopen, prima service

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Ik heb afgelopen dinsdag daktrimmen met toebehoren besteld bij EPDM. Ik heb vervolgens donderdag gebeld, met de vraag wanneer ik de bestelling zou ontvangen, daar ik ze vrijdag nodig had. Zij vertelde mij dat ik de bestelling vrijdag zou ontvangen en dat kon ik dan via de trackcode van UPS volgen. Echter vrijdag niks geleverd gekregen, terwijl ik hier mensen aan het werk had, die die dag de daktrimmen zouden bevestigen. Wederom gekeken naar de trackcode van UPS, waarop opeens aangegeven stond dat er een nieuwe afleverdatum zou plaats vinden. U zult begrijpen dat ik dit een zeer slechte zaak vindt. Op dit moment is het voor mij nog steeds onduidelijk wanneer het geleverd wordt. Jammer dat ik het betaald heb. Het lijkt mij niks meer dan billijk dat ik voor de extra kosten die ik moet maken van circa € 100,00 gecrediteerd wordt.

Pluspunten

-Vlotte levering en goed verpakt. -Goede klantenservice , die snel opneemt, de tijd voor je neemt en meedenkt over in dit geval de leverdatum/tijd van de producten.

-een vervoerder nemen die een kleiner tijdspan hanteerd waarin de goederen aan huis geleverd gaan worden. Levering tussen 9:00 en 19:00 is erg ruim. -de doos waar de EPDM-folie in zit moet steviger zijn. De doos werd gescheurd afgeleverd (door het gewicht van het product en daarmee de hanteerbaarheid).

Pluspunten

Weer heel soepel en snel verlopen. Op tijd en de juiste spullen binnen een paar dagen ontvangen

Pluspunten

Duidelijke website met veel nuttige info voor een leek als ik die nog nooit zelf een dakje heeft bedekt. Volledige en vlotte levering volgens afspraak. Prima gegaan, allemaal.

Ik heb 2 m EPDM besteld, terwijl ik eigenlijk 1.8 m nodig had. Ik meen (weet niet zeker) dat bestelling alleen per volle meter kan. Voor mij geen punt, want 2m is maar 10% meer dank 1.8 m. Maar als ik nu 2.1 m had nodig gehad, zou ik 3 m moeten bestellen? Het kan zijn dat ik niet goed heb opgelet, maar bestelling per 10 cm in plaats van per meter zou mijns inziens prettig zijn.

Pluspunten

Snelle levering volgens afspraak Behulpzaam personeel Duidelijke site met informatie

Pluspunten

Ruim binnen de afgesproken tijd geleverd! Van te voren gecontacteerd wanneer de bestelling geleverd kon worden. Eerlijke prijs. Ga hier zeker vaker spullen bestellen.

Pluspunten

goed telefonisch bereikbaar en plezierige adviezen

Betere verpakking

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Snelle levering en vriendelijke hulp aan de telefoon

Jammer dat een van de doosjes met schoeven kapot was en in twee daktrim men een deuk in zat

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle, correcte, goed ingepakte levering. Zeer tevreden.

retour verwerking duurde 2 weken, ik heb zelf enkele x gebeld om te weten hoe e.e.a zat. Geen bevestiging van ontvangst, geen communicatie over de voortgang, etc. Is uiteindelijk goed gekomen, dit kan wel veel beter ! Daarom , 2 sterren minder.

Pluspunten

Zeer snelle levering. Correcte levering; alles was netjes aanwezig. Manier van inpakken is heel goed.

1 onderdeel was tijdens vervoer iets beschadigd. Waarschijnlijk iets te ruw behandeld door vervoerder, waardoor het bubbelplastic iets was verschoven.

Materiaalweg 8

5681 RJ Best