Pluspunten
Snelle en vlotte afhandeling!
Pluspunten
Uitstekent!
VerbeterpuntenNiks
Pluspunten
5 sterren betekend perfectie. En dat is ook hoe je dit kan noemen. We hebben 2 prachtige eetstoelen voor een koopje gekocht. Zaterdag begin avond besteld en dinsdag al binnen. Zeer netjes ingepakt om beschadigingen te voorkomen. Zeer makkelijke en duidelijke beschrijving erbij hoe in elkaar te zetten, de kwaliteit van de stoelen is fantastisch. Ook via de track en tracé was alles uitmuntend te volgen. Wij zijn voor een eerste keer bestellen bij deze site, zeer aangenaam verrast!
VerbeterpuntenIn ons geval geen, alleen als tip: ga zo door!
Pluspunten
Pluspunten
Snelle levering Goed verpakt
VerbeterpuntenMeer foto's op de website over het product.
Pluspunten
Snelle levering en goed product.
VerbeterpuntenIk bestelde 2 witte en 1 grijze stoel en kreeg 4 witte stoelen. Ook de afmetingen welke op de site erbij stonden kloppen niet. Stoelen zijn in werkelijkheid lager dan er op de site staat.
Beste Chantal, Bedankt voor uw beoordeling. Wat vervelend om te vernemen dat u de verkeerde producten heeft ontvangen. Mijn oprechte excuses hiervoor! Wanneer ik in ons systeem kijk, zie ik dat u nog geen contact heeft opgenomen met betrekking tot het foutieve product. Zodoende wil ik u vriendelijk verzoeken direct contact met ons op te nemen via [email protected], zodat we dit direct met u kunnen oplossen! Het is natuurlijk zeker niet de bedoeling dat u een zending ontvangt, welke niet volledig is zoals uw bestelling. Ik wacht zodoende graag uw reactie af, om de situatie alsnog naar uw tevredenheid op te lossen! Met vriendelijke groet, Kimberly, Team klantenservice (+31)88 2266300
Pluspunten
Leuke dingen...maar wees bereid min 6weken te wachten
VerbeterpuntenSnelle levering
Beste Delores, Bedankt voor uw beoordeling. Wat vervelend om te vernemen dat u zolang op uw product moet wachten. Mijn oprechte excuses hiervoor! Wanneer ik in ons systeem kijk, zie ik dat u al contact heeft opgenomen met onze klantenservice. Daar is te zien dat u heeft gekozen voor een productwissel met een voorbestelling, daar uw eerdere bestelling helaas uitverkocht is geraakt. Doordat dit langs elkaar heen is gelopen in ons systeem, heeft u de bestelling toch kunnen plaatsen. Mijn oprechte excuses hiervoor! Graag verneem ik van u hoe we de situatie alsnog naar uw tevredenheid kunnen oplossen. U kunt zodoende een e-mail sturen naar [email protected]. Graag zie ik uw reactie tegemoet. Met vriendelijke groet, Kimberly
Pluspunten
Goede prijs kwaliteit, mooie stoelen, goed verpakt, duidelijk monteer plan, correct en tijdig geleverd
Beste Koen, Bedankt voor uw beoordeling. Wat vervelend om te vernemen dat u langer op uw product heeft moeten wachten. Mijn oprechte excuses hiervoor! Wanneer ik in ons systeem kijk, zie ik dat de pakketten op tijd zijn aangeleverd bij DPD. Echter zie ik dat DPD aangeeft dat er een wijziging moest worden doorgevoerd in het adres. De situatie is me erg onduidelijk, waardoor mij niet zeker is wat de oorzaak is van de vertraging bij DPD. Ik verneem graag van u of u de pakketten in goede orde heeft ontvangen. Daarnaast verneem ik ook graag van u hoe we de situatie alsnog naar uw tevredenheid kunnen oplossen. U mag en bericht versturen naar [email protected]. In afwachting van uw reactie. Met vriendelijke groet, Kimberly
Pluspunten
Super vriendelijk Snelle service
Pluspunten
Alles en snelle service
Pluspunten
Mooi groot
VerbeterpuntenDie beer kan niet eens normaal zitten het hangt gewoon en er zit niet genoeg wol in
Beste Emmanuela, Bedankt voor uw beoordeling. Wat enorm vervelend om te vernemen dat u niet tevreden bent met de beer. Mijn oprechte excuses hiervoor! Wanneer ik in ons systeem kijk, zie ik dat u nog geen contact met onze klantenservice heeft opgenomen. Zodoende wil ik u graag voorstellen dit alsnog te doen. U mag een e-mail versturen naar [email protected]. Mocht de beer nog niet dusdanig in gebruik zijn genomen, kunnen we bijvoorbeeld het product kosteloos retour halen en uw geld terug storten. Ik spreek graag de mogelijkheden met u door! In afwachting van uw reactie, verblijf ik. Met vriendelijke groet, Kimberly Deckers, Team Klantenservice.
Pluspunten
Excellent fast service recommend the store. Product as described works well.
Pluspunten
Ik heb geen positief punt. Ik heb op zaterdag besteld en heb mijn kaptafel pas donderdag ontvangen. Terwijl jullie reclame maken op de site vandaag besteld morgen geleverd. Ik kan begrijpen dat op zondag leveren niet mogelijk is maar wat dan met de maandag, dinsdag, woensdag....
VerbeterpuntenVooral niets beloven
Beste Wahiba, Bedankt voor uw beoordeling. Wat vervelend om te vernemen dat u zolang op uw product moet wachten. Mijn oprechte excuses hiervoor! Wanneer ik in ons systeem kijk, zie ik dat u al contact heeft opgenomen met onze klantenservice. Daar is te zien dat er een storing heeft plaatsgevonden in ons betaal systeem, waardoor uw betaling niet juist is doorgekomen. Op deze manier leek het erop alsof uw order niet betaald was en kon zo niet verwerkt worden. Mijn oprechte excuses hiervoor! Graag verneem ik van u of de situatie alsnog naar uw tevredenheid opgelost kan worden. U mag een e-mail sturen naar [email protected]. Graag zie ik uw reactie tegemoet. Met vriendelijke groet, Kimberly Deckers, Team Klantenservice.
Pluspunten
Had 2 stoelen besteld kreeg er 1 maar na een telefoontje gelijk de volgende dag de andere stoel
VerbeterpuntenMischien alles na.checken voor men het verstuurd bv genoeg schroeven en een beschrijving er in zit
Pluspunten
Snelle levering. Leuke stevige stoelen
Pluspunten
Behulpzaam Vriendelijk Zoekt oplossingsgericht
VerbeterpuntenIjzer uit de stoelpoten halen na het boren van de gaten, is heel moeilijk als klant en moet wel anders hoor je dit geruis bij elke beweging van je stoel. Extra controleren of er wel alle gaten geboord zijn die er moeten komen.
Pluspunten
ultrasnelle levering.
Pluspunten
Had een stoel gekocht om te zien of hij bij mijn tafel paste. Gelijk de volgende dag binnen gekregen Heelaas paste de kleur niet.maar was een mooie stoel. Gelijk gebeld.en is 2 dagen later kosteloos weer opgehaald. Ik had al aan de telefoon gezegd dat ze een top service hebben.
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Snelle levering en idd de goedkoopste prijs. Dit bedje was overal dubbel zo duur
Pluspunten
Goede service, snelle levering, vriendelijke bezorgers, als iets beschadigd is doet de verkoper niet moeilijk en hij levert terug de volgende dag
VerbeterpuntenDe goederen controlleren of ze beschadigd zijn voor ze op te sturen
Pluspunten
Product was beschadigd bij levering, er wordt zonder problemen een nieuw product opgestuurd.
VerbeterpuntenGeleverd product was beschadigd.
Pluspunten
Prima bedrijf
VerbeterpuntenVerzending wat duidelijker maken
7 Wisent