Pluspunten
prijs-kwaliteit dik ok! De communicatie rond de levertijd is ook heel goed...
Pluspunten
Overzichtelijke website, scherpe prijzen, snelle levering.
VerbeterpuntenBetere kwaliteit. (2 kruiwagens gekocht voor een inhoud vermogen van 180kg om zand de kruien, maar na een uur was de eerste al door zijn vooras...)
Beste Ilse, Bedankt voor uw beoordeling. Wat enorm vervelend om te lezen dat u uw bestelling op deze wijze heeft ervaren en dat de kruiwagens binnen dit tijdbestek defect zijn geraakt. Dit is absoluut niet de bedoeling. Onze oprechte excuses hiervoor! U heeft hiervan al foto's toegestuurd naar onze klantenservice. Graag willen wij beide kruiwagens compleet bij u omruilen, daar deze defecten niet binnen dit tijdsbestek mogen voorkomen. Wij vernemen dan ook graag van u per e-mail via [email protected] op welke werkdag deze omruiling bij u kan plaatsvinden. Zodoende zorg ik er graag voor dat deze omruiling direct bij u plaatsvindt zorg ik er graag voor dat u hopelijk een fijner gevoel overhoudt aan uw bestelling. Met vriendelijke groet, Gina van der Geld-Giesbers Team Klantenservice
Pluspunten
Ik had een afwijkende leverdatum opgegeven, er werd netjes op tijd bezorgd. Het is een mooie stoel, specificaties klopten precies.
VerbeterpuntenDe schroeven en inbussleutel die er volgens de bouwtekening bij hadden moeten zitten werden niet meegeleverd. Dan heb je natuurlijk niet zoveel aan zo een stoel. Omdat ik hem snel nodig had ben ik maar schroeven bij de bouwmarkt gaan halen. Hierdoor valt mijn beoordeling wel beduidend lager uit.
Beste Samantha, Bedankt voor uw beoordeling. Wat enorm vervelend om te lezen dat u uw bestelling op deze wijze heeft ervaren en dat u deze onderdelen niet heeft ontvangen. Dit is uiteraard niet de bedoeling. Onze oprechte excuses hiervoor! Graag vernemen wij van u welke onderdelen er specifiek niet bij u zijn geleverd. Dit vernemen wij graag van u per e-mail via [email protected]. Zodoende kijken wij graag samen met u naar een passende tegemoetkoming voor deze situatie en zorg ik er graag voor dat u hopelijk een fijner gevoel overhoudt aan uw bestelling. Met vriendelijke groet, Gina van der Geld-Giesbers Team Klantenservice
Pluspunten
Pakket is netjes aan gekomen en het product was makkelijk in elkaar te zetten
Pluspunten
snelle levering, eenvoudige betaling. correcte omschrijving van de producten !
Pluspunten
Overzichtelijke website. Makkelijk te bestellen. Snelle en correcte levering.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Bezorging is goed
VerbeterpuntenHet produkt in mijn geval een krabpaal. Is zeer onstabiel dus ze geld niet waard
Beste Johan, Bedankt voor uw beoordeling. Wat enorm vervelend om te lezen dat de katten krabpaal niet aan uw verwachtingen voldoet en instabiel is. Dit is absoluut niet de bedoeling. Onze oprechte excuses hiervoor! Uiteraard willen wij deze situatie direct bij u oplossen. Graag ontvang ik van u foto's of eventueel een video van de instabiliteit van de katten krabpaal. Deze foto's/video's ontvang ik graag van u per e-mail via [email protected]. Zodoende kijk ik direct mee naar een passende oplossing voor deze situatie en zorg ik ervoor dat u een fijner gevoel overhoudt aan uw bestelling. Met vriendelijke groet, Gina van der Geld-Giesbers Team Klantenservice
Pluspunten
Snel en goed in de communicatie
VerbeterpuntenBetere afspraken met de bezorgdienst.
Pluspunten
Snelle levering!
Pluspunten
Pluspunten
levering binnen 24 uur, top!
Pluspunten
fast delivery good quality/price ratio
Pluspunten
Snelle reactie als mailt, goeie service,
VerbeterpuntenGeen verbeter punten
Pluspunten
Ik had een hangstoel besteld en deze was beschadigd, ik kon hem zonder problemen retourneren. Later in de week ging er wat mis met de bezorging. De medewerkers van Laagsteprijsgarantie stonden mij keer op keer netjes te woord. Ook wat zij zeiden kwamen zij na. Dus ik ben een tevreden klant.
VerbeterpuntenMisschien alleen post.nl de goederen laten bezorgen.
Beste Wendy, Bedankt voor uw beoordeling. Wat enorm fijn om te lezen dat u het contact met onze klantenservice als positief heeft ervaren en dat u hierover tevreden bent. Dit is uiteraard de service welke wij willen bieden! Uiteraard is het niet de bedoeling dat de levering beschadigd bij u was aangekomen. Daarnaast is het uiteraard fijn om te lezen dat deze situatie direct bij u is opgelost. Wij hopen u daarnaast in de toekomst wederom te mogen verwelkomen in onze Webshop. Mocht ik u daarnaast nog verder kunnen helpen, dan verneem ik dat uiteraard graag. Met vriendelijke groet, Gina van der Geld-Giesbers Team Klantenservice
Pluspunten
Snelle service! Ze doen wat ze beloven.
Pluspunten
Goede service Zowel telefonisch en op de app fijn geholpen.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle afhandeling en levering van een kwalitatief goed product tegen lage prijs!
VerbeterpuntenWij misten een montageformulier bij het monteren v d kruiwagen. Het lukte wel, maar kostte veel meer tijd om alles zelf uit te zoeken!
Pluspunten
supersnelle levering
Pluspunten
doet wat het zegt
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Ondanks bestelde stoelen niet direct voorradig toch binnen ongeveer een week geleverd. Intussen contact gehad omdat er een beschermdopje onder één van de stoelen mist. Even afwachten nog hoe dit afgehandeld gast worden.
VerbeterpuntenTot nu toe telkens snel en duidelijk in de communicatie en levering!
Beste Rene, Bedankt voor uw beoordeling. Wat fijn om te lezen dat uw bestelling naar uw verwachting is verlopen en dat u de communicatie en de levering als prettig heeft ervaren! Daarnaast is het uiteraard niet de bedoeling dat er een wit dopje ontbreekt bij uw eetkamerstoel. Onze oprechte excuses hiervoor! Dit witte dopje is vandaag naar u toegestuurd en mag u morgen per brievenbuspost gaan ontvangen. Wij hopen u daarnaast in de toekomst wederom te mogen verwelkomen in onze Webshop. Mocht ik u daarnaast nog verder kunnen helpen, dan verneem ik dat uiteraard graag. Met vriendelijke groet, Gina van der Geld-Giesbers Team Klantenservice
Pluspunten
Goede communicatie. Mooie producten. Netjes geleverd.
Pluspunten
Bij problemen lossen zij het op maar duurt zeer lang
VerbeterpuntenCommunicatie in het bedrijf moet verbeteren
Beste Fouad, Bedankt voor uw beoordeling. Wat enorm vervelend om te lezen dat u uw bestelling op deze wijze heeft ervaren. Dit is uiteraard niet de bedoeling. Onze oprechte excuses hiervoor! Wanneer ik in het systeem kijk, zie ik dat u contact heeft gehad met onze klantenservice betreffende de nalevering van onderdelen. Graag vernemen wij van u of u deze onderdelen in goede orde heeft ontvangen. Dit vernemen wij graag van u per e-mail via [email protected]. Zodoende kijken wij graag samen met u naar een passende tegemoetkoming voor deze situatie en zorg ik er graag voor dat u een fijner gevoel overhoudt aan uw bestelling. Met vriendelijke groet, Gina van der Geld-Giesbers Team Klantenservice
7 Wisent
's-Hertogenbosch 5236 PX