Pluspunten
Onze bestelling is snel geleverd en we zijn blij met de buggy.
Pluspunten
Staan je netjes te woord.
Naam en plaats invullen werkt niet.
Pluspunten
Snelle levering,goed product
Pluspunten
Eerste online bestelling: enkel positieve punten op heel het traject
Pluspunten
Snelle levering. Goed materiaal.
VerbeterpuntenBijgesloten handleiding komt niet overeen met werkelijkheid. Maar assemblage is zo makkelijk dat het geen probleem is.
Beste Wim, Bedankt voor uw beoordeling. Wat enorm fijn om te lezen dat uw bestelling naar uw wens is verlopen en dat u tevreden bent over de snelle levering en het materiaal van het product. Uiteraard zullen wij uw verbeterpunt meenemen betreffende de handleiding van het product. Wij hopen u daarnaast in de toekomst wederom te mogen verwelkomen in onze Webshop. Mocht ik u daarnaast nog verder kunnen helpen, dan verneem ik dat uiteraard graag. Met vriendelijke groet, Gina van der Geld-Giesbers Team Klantenservice
Pluspunten
Snelle levering, scherpe prijzen
Pluspunten
goed product. leuke prijs. snelle levering .
Verbeterpuntenjammer van de hoge verzendkosten.
Pluspunten
Alles liep naar wens
VerbeterpuntenDuidelijker zijn over welk bedrag de verzending bedraagt. Vooraleer je wil bestellen.
Beste Sofie, Bedankt voor uw beoordeling. Wat enorm fijn om te lezen dat uw bestelling volledig naar uw wens is verlopen. Dit is de service welke wij willen bieden en het is dan ook enorm fijn om te lezen dat u hierover volledig tevreden bent. Uiteraard zullen wij uw verbeterpunt meenemen betreffende het verhelderen van de verzendkosten in het bestelproces. Wij hopen u daarnaast in de toekomst wederom te mogen verwelkomen in onze Webshop. Mocht ik u daarnaast nog verder kunnen helpen, dan verneem ik dat uiteraard graag. Met vriendelijke groet, Gina van der Geld-Giesbers Team Klantenservice
Pluspunten
Zeer flexibel en behulpzaam op de klantendienst
VerbeterpuntenOndanks de belofte om de volgende werkdag te leveren , was dit niet het geval! Toch een tegenvaller als je wel een bericht kreeg met status verzonden...
Beste Annelies, Bedankt voor uw beoordeling. Wat fijn om te lezen dat u de klantenservice als prettig heeft ervaren. Daarnaast is het uiteraard niet de bedoeling dat uw bestelling vertraagd was. Onze oprechte excuses hiervoor! Wanneer ik in het systeem kijk, zie ik dat u hierover contact heeft gehad met onze klantenservice. U heeft aangegeven dat u uw bestelling niet meer wenst te ontvangen en wenst te annuleren. Dit hebben wij dan ook direct voor u in orde gemaakt en uw aankoopbedrag is op 14 maart jl. naar u terugbetaald. Mocht u het aankoopbedrag onverhoopt niet hebben ontvangen, dan vernemen wij dit uiteraard graag. Mocht u in de toekomst overwegen om nogmaals een bestelling te plaatsen, dan kijk ik graag met u mee naar een passende aanbieding. Met vriendelijke groet, Gina van der Geld-Giesbers Team Klantenservice
Pluspunten
Snelle en goede leveing
Pluspunten
Snelle levering van het product, binnen 2 dagen had ik mijn product in huis. Zeker aan te bevelen!
Pluspunten
Alles staat goed op de site aangeven. Staan je aan de telefoon netjes en goed te woord
VerbeterpuntenJammer dat er op de site staat voor 21:00 besteld de volgende werkdag in huis. Hele dag thuis gebleven maar geen pakketje. Misschien verstandig om dit aan te passen op de site. Door aan te geven ons streven is om voor 21:00 besteld de volgende dag in huis.
Beste Rick, Bedankt voor uw beoordeling. Wat enorm fijn om te lezen dat u uw bestelling als prettig heeft ervaren en dat u telefonisch goed te woord bent gestaan. Dit is uiteraard de service welke wij willen bieden. Daarnaast is het uiteraard niet de bedoeling dat uw bestelling één werkdag later bij u is geleverd. Helaas is uw pakket vertraagd geweest op het depot bij onze transporteur. Hierdoor heeft de levering één werkdag later bij u plaatsgevonden. Dit is uiteraard niet de bedoeling. Wij hebben dit dan ook direct teruggekoppeld aan onze transporteur. Wij hopen u in de toekomst ondanks dit verbeterpunt wederom te mogen verwelkomen in onze Webshop. Mocht ik u daarnaast nog verder kunnen helpen, dan verneem ik dat uiteraard graag. Met vriendelijke groet, Gina van der Geld-Giesbers Team Klantenservice
Pluspunten
Doen wat ze beloven
Pluspunten
Snel geleverd en goede prijs kwaliteit verhouding.
Pluspunten
Ik mail de firma I de late avonduren,Krijg een half uurtje later Keurig antwoordt,service heel goed !
VerbeterpuntenVerstuur uw pakketten niet via post nl.dpd veel beter.
Pluspunten
De prijs.
VerbeterpuntenDe communicatie tussen bedrijf en dpd post. Ivm met bezorging
Beste Regina, Bedankt voor uw beoordeling. Wat enorm fijn om te lezen dat u uw bestelling als positief heeft ervaren en dat u tevreden bent over de prijs van het product. Uiteraard is het niet de bedoeling dat u de communicatie als niet positief heeft ervaren. Graag vernemen wij van u wat u in de communicatie als niet prettig heeft ervaren. Dit vernemen wij graag van u per e-mail via [email protected]. Zodoende kijken wij graag wat wij hierin voor u kunnen betekenen. Wij hopen u daarnaast in de toekomst wederom te mogen verwelkomen in onze Webshop. Mocht ik u daarnaast nog verder kunnen helpen, dan verneem ik dat uiteraard graag. Met vriendelijke groet, Gina van der Geld-Giesbers Team Klantenservice
Pluspunten
Helaas zitten wij nu al twee dagen te wachten omdat Transmission, de bezorgdienst gisteren is vergeten het pakket in te laden, vandaag zeggen ze eerst dat ze de straat niet in konden en toen dat we niet thuis waren, daarnaast zijn ze onbeschoft aan de telefoon en excuses ho maar. Volgende keer weer bestellen bij Bol.com.
VerbeterpuntenAndere bezorgdienst nemen, zitten nu godverdomme nog te wachten op dat ***pakket
Beste Johan, Bedankt voor uw beoordeling. Wat enorm vervelend om te lezen dat de levering van uw bestelling niet bij u heeft plaatsgevonden en dat u telefonisch niet goed behandeld bent. Onze oprechte excuses hiervoor! Wanneer ik in het systeem kijk, zie ik uw pakket inderdaad gisteren 'niet geladen' was bij onze transporteur. Wij hebben beide klachten teruggekoppeld teruggekoppeld aan onze transporteur, daar dit niet mag voorkomen. Vandaag geeft onze transporteur aan dat u helaas niet thuis was. Graag vernemen wij van u via per e-mail via [email protected], zodoende kijken wij graag samen met u naar een passende oplossing/tegemoetkoming voor dit ongemak. Met vriendelijke groet, Gina Team Klantenservice
Pluspunten
Vlotte service
Pluspunten
Zoals het hoort..
Pluspunten
Snelle levering, erg vriendelijke en behulpzame klantenservice. Er was een klein probleem opgetreden met de verzending bij het transportbedrijf, maar dit is snel en netjes opgelost, het pakket werd direct opnieuw verzonden en via een andere transporteur (PostNL), incl. een tegemoetkoming.
VerbeterpuntenWellicht het aantal contracten met transporteurs herzien en indammen naar 1 à 2 bedrijven.
Pluspunten
Bestelling is vlot verlopen, levering zoals gepland. Geen opmerkingen. Goede. Service!
Pluspunten
Correcte levering en nette prijs.
Pluspunten
Super netjes en snel geleverd. Ook omriilen werd heel netjes en snel gerealiseerd door dd klantenservice. Top!
7 Wisent
's-Hertogenbosch 5236 PX