perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goeie communicatie en beste prijs

Geen idee

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering en wat het belangrijkste is dat de prijs echt het laagste was

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

-Snelle levering -Direct een bevestiging van uw aankoop -U word op de hoogte gehouden van de zending van uw aankoop

zeer slecht, onaanvaardbaar

Egg hangstoel. Wordt niet de volgende werkdag bezorgd.. Na twee dagen wordt 1 pakket geleverd van de drie. Volgende dag resterende pakket geleverd. Pakket wordt voor de deur gelegd zonder toestemming en contact door de bezorger.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goedkoop en snel geleverd

Misschien de bezorgkosten verlagen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Het bestelde product is snel geleverd. Op de site is goed en snel te vinden wat je zoekt.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, goed product.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Pakket was beschadigd aangekomen en 1 foutieve. Netjes opgelost.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

We hebben de Dani stoel besteld. We hadden met 1 stoel problemen om hem in elkaar te zetten. Geweldige klantenservice hadden binnen een dag al nieuwe schroeven opgestuurd. Ook mochten we weer bellen als het niet ging. Helaas lukte het weer niet dus nogmaals telefonisch contact opgenomen. Wederom ontzettend goed geholpen. Morgen krijgen we een compleet nieuwe stoel. Bedankt voor het meedenken, snelle oplossing en goede service! We zijn dik tevreden.

Helemaal niets.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

super, makkelijke site, overzichtelijk en vlotte en goede aflevering. De volgende dag al in huis.

tiptop in orde

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering en goede prijs/kwaliteit verhouding

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering en lage prijzen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goeie service en vlugge levering

slechter dan verwacht

Pluspunten

Alle schroeven bij het product leveren

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Er werd NIETS geleverd op de beloofde dagen en ik kreeg wel een factuur terwijl er NIETS geleverd is! Zeer slechte service. Ondanks diverse malen telefonisch contact waarbij beloofd was om op bepaalde dagen te leveren is er NIETS geleverd!

Gewoon nakomen wat je beloofd hebt. Maar ik doe geen zaken meer met jullie

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het is goedkoop, en alles is overzichtelijk, makkelijk te vinden, bestellen kan ook met afterpay, en genoeg dingen om uit te kiezen

Meer speelgoed/knuffels.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Beter de spullen checken voor verzending. Is hier 2 x verkeerd gegaan onderstellen van de stoelen pasten niet op de kuipen. En er was kleurverschil in de kuipen . Spullen retour nieuwe besteld..opnieuw bezorgd en wederom hetzelfde probleem. Weer retour . En maar een ander soort stoel besteld. 3 de x ging het wel goed. Zelf om korting gevraagd omdat ik dit niet goed keur... Kreeg een korting van maar liefst 7,95.. Wat ik een lachertje vind omdat ik 3 x de bestelling heb moeten veranderen, retourneren, opnieuw inpakken en thuisblijven voor de ophaaldienst.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Krijg eerst bericht dat bestelling is verzonden. 2 uur later bericht dat het bestelde product niet op voorraad is en of ik wil annuleren of nog bijna 2 maanden wil wachten voordat het product er weer is. Gekozen voor annulering en het bedrag zou binnen 2 werkdagen opde rekening staan. 2 werkdagen verder en geen bedrag op mijn rekening. Hier bestel ik nooit meer.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Duidelijke site Goede prijs kwaliteit verhouding Levering zoals gevraagd

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering. Duidelijke website.

7 Wisent

's-Hertogenbosch 5236 PX