Pluspunten
Goeie communicatie en beste prijs
VerbeterpuntenGeen idee
Pluspunten
Snelle levering en wat het belangrijkste is dat de prijs echt het laagste was
Pluspunten
-Snelle levering -Direct een bevestiging van uw aankoop -U word op de hoogte gehouden van de zending van uw aankoop
Egg hangstoel. Wordt niet de volgende werkdag bezorgd.. Na twee dagen wordt 1 pakket geleverd van de drie. Volgende dag resterende pakket geleverd. Pakket wordt voor de deur gelegd zonder toestemming en contact door de bezorger.
Beste, Bedankt voor uw beoordeling. Wat enorm vervelend om te vernemen dat uw bestelling niet correct verlopen is! Dit is natuurlijk niet de bedoeling, mijn oprechte excuses hiervoor. Graag willen wij met u in contact komen om de situatie samen met u door te nemen en een passende oplossing te zoeken voor het ongemak wat u heeft ervaren. Ik wil u graag verzoeken om een e-mail te sturen naar [email protected] met daarin een korte beschrijving van de situatie. Zodoende zet ik deze informatie graag door naar onze transporteur om de desbetreffende chauffeur hierop aan te spreken. Tevens overleg ik dan graag met u hoe ik de situatie naar uw tevredenheid op kan lossen. Ik hoop van u te mogen vernemen! Met vriendelijke groet, Maudy
Pluspunten
Pluspunten
Goedkoop en snel geleverd
VerbeterpuntenMisschien de bezorgkosten verlagen
Pluspunten
Het bestelde product is snel geleverd. Op de site is goed en snel te vinden wat je zoekt.
Pluspunten
Snelle levering, goed product.
Pluspunten
Pakket was beschadigd aangekomen en 1 foutieve. Netjes opgelost.
Pluspunten
We hebben de Dani stoel besteld. We hadden met 1 stoel problemen om hem in elkaar te zetten. Geweldige klantenservice hadden binnen een dag al nieuwe schroeven opgestuurd. Ook mochten we weer bellen als het niet ging. Helaas lukte het weer niet dus nogmaals telefonisch contact opgenomen. Wederom ontzettend goed geholpen. Morgen krijgen we een compleet nieuwe stoel. Bedankt voor het meedenken, snelle oplossing en goede service! We zijn dik tevreden.
VerbeterpuntenHelemaal niets.
Pluspunten
super, makkelijke site, overzichtelijk en vlotte en goede aflevering. De volgende dag al in huis.
Verbeterpuntentiptop in orde
Pluspunten
Snelle levering en goede prijs/kwaliteit verhouding
Pluspunten
Snelle levering en lage prijzen
Pluspunten
Goeie service en vlugge levering
Pluspunten
VerbeterpuntenAlle schroeven bij het product leveren
Beste, Bedankt voor uw beoordeling. Wat enorm vervelend om te lezen dat u niet alle schroeven heeft ontvangen van uw katten krabpaal. Dit is absoluut niet de bedoeling. Onze oprechte excuses voor het ongemak! Uiteraard willen wij deze situatie direct bij u oplossen. Hiervoor vernemen wij graag van u per e-mail via [email protected] welke onderdelen er niet bij u zijn geleverd. Zodoende zorgen wij er graag voor dat u deze onderdelen alsnog gaat ontvangen en hopelijk een fijner gevoel overhoudt aan uw bestelling. Met vriendelijke groet, Gina van der Geld-Giesbers Team Klantenservice
Pluspunten
Er werd NIETS geleverd op de beloofde dagen en ik kreeg wel een factuur terwijl er NIETS geleverd is! Zeer slechte service. Ondanks diverse malen telefonisch contact waarbij beloofd was om op bepaalde dagen te leveren is er NIETS geleverd!
VerbeterpuntenGewoon nakomen wat je beloofd hebt. Maar ik doe geen zaken meer met jullie
Beste Huib, Bedankt voor uw beoordeling. Wat enorm vervelend om te lezen dat u uw bestelling op deze wijze heeft ervaren. Dit is uiteraard niet de bedoeling. Onze oprechte excuses voor het ongemak! Wanneer ik in het systeem kijk, zie ik dat uw bestelling helaas vertraging had opgelopen bij onze transporteur en hierdoor niet tijdig bij u is geleverd. Dit is uiteraard niet de bedoeling. Wij zullen hier dan ook een melding van maken bij onze transporteur. Wanneer wij het product retour hebben ontvangen, zullen wij de terugbetaling naar u direct in gang zetten. Mocht u in de toekomst overwegen om nogmaals een bestelling te plaatsen, dan kijk ik graag met u mee naar een passende aanbieding. Met vriendelijke groet, Gina van der Geld-Giesbers Team Klantenservice
Pluspunten
Het is goedkoop, en alles is overzichtelijk, makkelijk te vinden, bestellen kan ook met afterpay, en genoeg dingen om uit te kiezen
VerbeterpuntenMeer speelgoed/knuffels.
Beste Roxanne, Bedankt voor uw beoordeling. Wat fijn om te lezen dat uw bestelling naar uw verwachting is verlopen en dat u tevreden bent over het bestelproces! Daarnaast zullen wij uiteraard uw verbeterpunt meenemen. Wij hopen u in de toekomst wederom te mogen verwelkomen in onze Webshop. Mocht ik u daarnaast nog verder kunnen helpen, dan verneem ik dat uiteraard graag. Met vriendelijke groet, Gina van der Geld-Giesbers Team Klantenservice
Beter de spullen checken voor verzending. Is hier 2 x verkeerd gegaan onderstellen van de stoelen pasten niet op de kuipen. En er was kleurverschil in de kuipen . Spullen retour nieuwe besteld..opnieuw bezorgd en wederom hetzelfde probleem. Weer retour . En maar een ander soort stoel besteld. 3 de x ging het wel goed. Zelf om korting gevraagd omdat ik dit niet goed keur... Kreeg een korting van maar liefst 7,95.. Wat ik een lachertje vind omdat ik 3 x de bestelling heb moeten veranderen, retourneren, opnieuw inpakken en thuisblijven voor de ophaaldienst.
Beste Natasja, Bedankt voor uw beoordeling. Wat enorm vervelend om te lezen op welke wijze u uw bestelling heeft ervaren. Dit is uiteraard niet de bedoeling. Onze oprechte excuses voor het ongemak! Wanneer ik in het systeem kijk, zie ik dat de omruiling van uw eetkamerstoelen meerdere malen niet goed is gegaan. Graag vernemen wij van u of u de eetkamerstoelen inmiddels in goede orde ontvangen en of alles juist bij u is geleverd. Dit vernemen wij graag van u per e-mail via [email protected]. Zodoende kijken wij graag met u mee naar een passende oplossing, zodat u hopelijk een fijner gevoel overhoudt aan uw bestelling. Met vriendelijke groeten, Gina van der Geld-Giesbers Team Klantenservice
Krijg eerst bericht dat bestelling is verzonden. 2 uur later bericht dat het bestelde product niet op voorraad is en of ik wil annuleren of nog bijna 2 maanden wil wachten voordat het product er weer is. Gekozen voor annulering en het bedrag zou binnen 2 werkdagen opde rekening staan. 2 werkdagen verder en geen bedrag op mijn rekening. Hier bestel ik nooit meer.
Beste Martine, Bedankt voor uw beoordeling. Wat enorm vervelend om te lezen dat u uw bestelling op deze wijze heeft ervaren. Dit is uiteraard niet de bedoeling. Onze oprechte excuses voor het ongemak! Wanneer ik in het systeem kijk, zie ik dat het product helaas onverhoopt uitverkocht was geraakt. U heeft aangegeven geen alternatief product wensen te ontvangen en u uw bestelling wenst te annuleren. Dit hebben wij dan ook direct voor u in orde gemaakt. De terugbetaling heeft op 2 maart jl. naar u plaatsgevonden. U mag deze terugbetaling dan ook vandaag op uw rekening verwachten. Mocht u in de toekomst overwegen om nogmaals een bestelling te plaatsen, dan kijk ik graag met u mee naar een passende aanbieding. Met vriendelijke groet, Gina van der Geld-Giesbers Team Klantenservice
Pluspunten
Duidelijke site Goede prijs kwaliteit verhouding Levering zoals gevraagd
Pluspunten
Snelle levering. Duidelijke website.
7 Wisent
's-Hertogenbosch 5236 PX