Pluspunten
Vlotte levering , zeer goede info voor levering
Pluspunten
Lage prijs, maar meer ook niet.
VerbeterpuntenDe kwaliteit is in overeenstemming met de prijs. Ook laag dus. Dit zou beter gecommuniceerd moeten worden.
Beste Jaap, Bedankt voor uw beoordeling. Wat enorm vervelend om te lezen dat de kwaliteit van het product niet aan uw verwachting voldoet. Dit is uiteraard niet de bedoeling. Hiervoor onze oprechte excuses! Graag vernemen wij van u per e-mail via [email protected] wat er niet aan uw verwachtingen voldoet, zodoende kijken wij graag mee wat wij hierin voor u kunnen betekenen. Daarnaast zorgen wij er graag voor dat u een fijner gevoel overhoudt aan uw bestelling. Met vriendelijke groet, Gina van der Geld-Giesbers Team Klantenservice
Pluspunten
Snel geleverd en laagste prijs
Verbeterpunten/
Pluspunten
Heel tevreden snelle levering
VerbeterpuntenWe missen een plaatje waarmee het trapje bevestigd moet worden. Na de beoordeling te hebben doorgeven krijg ik een mail dat het onderdeel nageleverd word. Dat noem ik service.
Beste Femmy, Bedankt voor uw beoordeling. Wat fijn dat u tevreden bent over de snelle levering van uw bestelling! Daarnaast is het uiteraard niet de bedoeling dat er een onderdeel bij uw katten krabpaal ontbreekt. Onze oprechte excuses hiervoor! Graag willen wij dit onderdeel direct bij u naleveren. Hiervoor vernemen wij van u per e-mail via [email protected] op welke werkdag dit onderdeel bij u nageleverd kan worden. Graag verneem ik van u, zodoende zorg ik er graag voor dat deze situatie naar uw tevredenheid bij u wordt opgelost en dat u een nog fijner gevoel overhoudt aan uw bestelling. Met vriendelijke groet, Gina van der Geld-Giesbers Team Klantenservice
Pluspunten
Snelle en goede levering
Pluspunten
Snelle levering, mooie producten voor een mooie prijs
Pluspunten
Ruim aanbod, goeie prijzen, snelle levering, item compact verpakt
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
goeie en snelle klantenservice
Verbeterpuntenlevering had vertraging bij de transporteur
Beste Wouter, Bedankt voor uw beoordeling. Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze klantenservice! Daarnaast is het uiteraard niet de bedoeling dat uw bestelling was vertraagd bij onze transporteur. Onze oprechte excuses hiervoor! Dit zullen wij dan ook uiteraard terugkoppelen aan onze transporteur. Wij hopen u in de toekomst wederom te mogen verwelkomen in onze Webshop. Mocht ik u daarnaast nog verder kunnen helpen, dan verneem ik dat uiteraard graag. Met vriendelijke groet, Gina van der Geld-Giesbers Team Klantenservice
Pluspunten
Snelle bezorging!!
Pluspunten
VerbeterpuntenBetere omschrijving bij de producten
Beste, Bedankt voor uw beoordeling. Wat fijn om te lezen dat de levering van uw bestelling snel heeft plaatsgevonden. Dit is natuurlijk de bedoeling. Daarnaast vernemen wij per e-mail via [email protected] van u wat er niet duidelijk omschreven staat bij het product, zodoende nemen wij dit graag mee. Wij hopen u in de toekomst wederom te mogen verwelkomen in onze Webshop. Mocht ik u daarnaast nog verder kunnen helpen, dan verneem ik dat uiteraard graag. Met vriendelijke groet, Gina van der Geld-Giesbers Team Klantenservice
Pluspunten
Na eerst en mail en telefoon contact gehad te hebben, voor de aanschaf van een hoes voor een tunnel kast. Netjes en een duidelijk advies ontvangen. Dus daarna direct besteld, keurig de volgende dag geleverd vlgs afspraak via DHL.
Pluspunten
Doen wat ze beloven: bestelling thuis op eerstvolgende werkdag. Prima kwaliteit!
Pluspunten
snelle levering, correct verpakt.
heb een knuffel aangeschaft, aangekomen met schade.
Beste Zeynep, Bedankt voor uw beoordeling. Wat enorm vervelend om te lezen dat u de knuffelbeer met defecten heeft ontvangen. Dit is absoluut niet de bedoeling. Hiervoor onze oprechte excuses! Uiteraard willen wij deze situatie direct bij u oplossen. Hiervoor verneem ik graag van u foto's van de defecten aan de knuffelbeer, zodoende los ik deze situatie direct naar uw tevredenheid bij u op en zorg ik er graag voor dat u een fijner gevoel overhoudt aan uw bestelling. Met vriendelijke groet, Gina van der Geld-Giesbers Team Klantenservice
Pluspunten
Levering snel
VerbeterpuntenZorgen dat de juiste schroeven in het pakker zitten
Beste Jordy, Bedankt voor uw beoordeling. Wat fijn om te lezen dat de levering van uw bestelling snel heeft plaatsgevonden. Dit is uiteraard de bedoeling. Daarnaast is het uiterst vervelend om te lezen dat u de verkeerde schroeven heeft mogen ontvangen bij uw bestelling. Dit is uiteraard niet de bedoeling. Hiervoor mijn oprechte excuses! Graag ontvangen wij van u een foto van het bij u geleverd bevestigingsmateriaal per e-mail via [email protected]. Zodoende zorgen wij er graag voor dat u de juiste schroeven mag gaan ontvangen voor uw eetkamerstoelen. Met vriendelijke groet, Gina van der Geld-Giesbers Team Klantenservice
Pluspunten
Snelle levering. Je wordt goed op de hoogte gehouden van waar je bestelde artikel is en wanneer het bezorgd wordt.
VerbeterpuntenHet pakket wat ik besteld had was wel wat ingedeukt, heb het uitgedeukt en is ligt beschadig. Misschien dat het verpakkingsmateriaal wat aangepast kan worden.
Beste Johan, Bedankt voor uw beoordeling. Wat fijn om te lezen dat uw bestelling naar uw verwachting bij u is verlopen! Uiteraard zullen wij uw verbeterpunt meenemen, daar het pakket niet op deze wijze bij u geleverd hoort te worden. Dit zullen wij uiteraard terugkoppelen aan onze transporteur. Mocht het product ook onverhoopt beschadigd bij u zijn geleverd, dan ontvangen wij hier graag per e-mail via [email protected] foto's van. Zodoende lossen wij deze situatie direct bij u op. Wij hopen u in de toekomst wederom te mogen verwelkomen in onze Webshop. Mocht ik u daarnaast nog verder kunnen helpen, dan verneem ik dat uiteraard graag. Met vriendelijke groet, Gina van der Geld-Giesbers Team Klantenservice
Pluspunten
Duidelijke site, product voor een goede prijs. Snel en correct geleverd
Pluspunten
snel bezorgt alleen kan ik het produkt nog niet beoordelen omdat ik het nog in elkaar moet zetten.
Beste, Bedankt voor uw beoordeling. Wat fijn om te lezen dat de levering van uw bestelling snel bij u heeft plaatsgevonden! Dit is uiteraard de bedoeling. Graag vernemen wij per e-mail via [email protected] van u of de montage inmiddels is gelukt en of het product aan uw verwachtingen voldoet. Wij hopen u in de toekomst wederom te mogen verwelkomen in onze Webshop. Mocht ik u daarnaast nog verder kunnen helpen, dan verneem ik dat uiteraard graag. Met vriendelijke groet, Gina van der Geld-Giesbers Team Klantenservice
Pluspunten
Snel goede prijs kwaliteits verhouding. super blij mee
Pluspunten
Snelle reactie op bestelling en snelle levering met track en tracing
Pluspunten
Prima, lage prijs en goede kwaliteit krabpaal. Flip de kat en ik zijn er erg blij mee!
VerbeterpuntenHet zou fijn zijn als je ook in het weekend kan bestellen, nu moest ik wachten tot een werkdag. Ook niet erg maar wie weet nog sneller in de toekomst.
Pluspunten
VerbeterpuntenMisschien iets minder emails.
Pluspunten
Snelle levering en duidelijke informatie. Bestelling in goede orde ontvangen.
Pluspunten
Levering was de volgende dag van de kruiwagen. Dat was fijn, ik had deze direct nodig. Wel zat er al een deukje in de kuip en was het niet goed verpakt. Hoewel aan vaker aangegeven in reviews, zat er nog steeds geen gebruiksaanwijzing bij. Is dan geen onmogelijke opgave, maar was echt wel handig geweest. UIteindelijk is het product zijn aanbiedingsprijs we waard, maar zeker niet meer. Kruiwagen is krom na montage en valt me dus een beetje tegen.
VerbeterpuntenLuister echt naar je klanten en waarom een van/voor prijs als de 'van' prijs gewoonweg niet klopt?
Beste Ben, Bedankt voor uw beoordeling. Wat enorm vervelend om te lezen dat de kruiwagen niet juist bij u is geleverd. Dit is uiteraard niet de bedoeling. Hiervoor mijn oprechte excuses! Graag ontvang ik van u een foto van de bij u geleverde kruiwagen per e-mail via [email protected], zodoende kijk ik graag met u mee naar een passende oplossing. Daarnaast verneem ik graag van u wat u bedoelt met de van/voor prijs van het product, zodoende kijk ik graag met u mee. Graag verneem ik van u, zodoende los ik deze situatie graag naar uw tevredenheid bij u op. Met vriendelijke groet, Gina van der Geld-Giesbers Team Klantenservice
7 Wisent
's-Hertogenbosch 5236 PX