Pluspunten
Telefoniste is vriendelijk en behulpzaam
VerbeterpuntenBeter personeel aannemen en betere logistieke cursussen volgen en een beter vervoersbedrijf inhuren
Beste, Bedankt voor uw beoordeling. Wat enorm vervelend om te lezen dat uw bestelling niet naar uw wens is verlopen. Dit is absoluut niet de bedoeling. Hiervoor onze oprechte excuses! Wanneer ik in het systeem kijk, zie ik dat u contact heeft gehad met onze klantenservice. Er is een omruiling ingepland voor de katten krabpaal en dat u de katten krabpaal op 28 februari heeft ontvangen. Mocht u onverhoopt de nieuwe katten krabpaal niet in goede orde hebben ontvangen, dan vernemen wij dat uiteraard graag. Mocht u in de toekomst overwegen om nogmaals een bestelling te plaatsen, dan kijk ik graag met u mee naar een passende aanbieding. Met vriendelijke groet, Gina van der Geld-Giesbers Team Klantenservice
Pluspunten
Snelle levering, netjes verpakt! En heel blij met de aankoop (stoelen). Aanrader!
Pluspunten
Voor 22:00 besteld, de volgende dag in huis! Prima service!
Pluspunten
Snelle levering zoals aangegeven!
Pluspunten
Snelle levering. Mooi artikel
Pluspunten
Duidelijke product- en prijsomschrijving Goede en juiste afbeeldingen
VerbeterpuntenIk had twee witte bureau stoelen besteld en kreeg twee zwarte bureau stoelen. Dit werd wel direct de volgende dag geregeld en omgeruild.
Beste Rob, Bedankt voor uw beoordeling. Wat fijn om te lezen dat de omruiling van de bureaustoelen goed bij u heeft plaatsgevonden! U heeft contact gehad met onze klantenservice betreffende de verkeerde levering en vervolgens is er een omruiling hiervoor ingepland. Uiteraard had de verkeerde levering niet mogen voorkomen. Wij zullen dit dan ook uiteraard meenemen als verbeterpunt. Wij hopen u in de toekomst wederom te mogen verwelkomen in onze Webshop. Mocht ik u daarnaast nog verder kunnen helpen, dan verneem ik dat uiteraard graag. Met vriendelijke groet, Gina van der Geld-Giesbers Team Klantenservice
de levering uitvoeren de volgende werkdag zoals het op de website gepromoot wordt. Vervolgens gebeld naar klantendienst die de levering dan voor de volgende week zouden plannen. Maandag teruggebeld naar de klantendienst en die weten nergens van? Opnieuw verzoek gedaan om alsnog te leveren. Mijn rekening werd wel al gedebiteerd met 233,90€! Dat ging dan wel vlot. Jammer, vandaag beveel ik dit bedrijf nog niet aan.
Beste Ursula, Bedankt voor uw beoordeling. Wat enorm vervelend om te lezen dat uw bestelling niet naar uw verwachting bij u is verlopen. Dit is absoluut niet de bedoeling. Hiervoor mijn oprechte excuses! Ik heb dit direct voor u nagekeken in ons systeem en uw bestelling is helaas vertraagd bij onze transporteur. In het telefonisch contact welke u heeft gehad met onze klantenservice heeft u aangegeven dat de levering aanstaande woensdag alsnog bij u kan plaatsvinden. Graag verneem ik van u per e-mail via [email protected], zodoende kijk ik graag met u mee naar een passende tegemoetkoming voor het ontstane ongemak. Met vriendelijke groet, Gina van der Geld-Giesbers Team Klantenservice
Pluspunten
Duidelijke info, mooie prijzen
Pluspunten
Vlot, snel en correct!
Verbeterpunten/
Pluspunten
Pluspunten
Prima service, prima levering , prima kwaliteit.
Pluspunten
Snelle levering en goede service nadat bleek dat 1 stoel niet goed was.
Pluspunten
Hele snelle levering, van de gehele order wordt van stap tot stap op de hoogte gehouden. Prijs is oom goed. Ga zo door
Pluspunten
alles compleet geleverd volgende dag al bij mij thuis bezorgd
Pluspunten
Snelle levering zoals beloofd, geen onnodig overdreven verpakking en artikel komt overeen met beschrijving
Pluspunten
Duidelijke website Zeer snelle levering Perfect product precies wat omschreven stond
VerbeterpuntenNederlandse gebruiksaanwijzing zou misschien handig zijn
Beste, Bedankt voor uw beoordeling. Wat fijn om te lezen dat uw bestelling naar uw verwachting bij u is verlopen! Daarnaast zullen wij uiteraard uw verbeterpunt betreffende de handleiding terugkoppelen aan onze leverancier. Wij hopen u in de toekomst wederom te mogen verwelkomen in onze Webshop. Mocht ik u daarnaast nog verder kunnen helpen, dan verneem ik dat uiteraard graag. Met vriendelijke groet, Gina van der Geld-Giesbers Team Klantenservice
Pluspunten
Volgens afspraak geleverd, compleet en op tijd
VerbeterpuntenGewoon zo doorgaan!
Pluspunten
Goeie kwaliteit met een snelle/correcte levering
Pluspunten
Goede klatneservice, binnen 2 uur altijd een mailtje terug.
VerbeterpuntenGetoonde product komt niet overeen met wat werd geleverd.
Beste, Bedankt voor uw beoordeling. Wat enorm vervelend om te lezen dat het bij u geleverd product niet overeenkomt met de afbeelding bij het product. Dit is uiteraard niet de bedoeling. Hiervoor mijn oprechte excuses! Graag ontvang ik van u foto's van de bij u geleverde knuffelbeer per e-mail via [email protected], zodoende kijk ik graag met u mee naar een passende oplossing voor dit ontstane ongemak. Met vriendelijke groet, Gina van der Geld-Giesbers Team Klantenservice
Pluspunten
Snelle en juiste levering
Pluspunten
Uiteindelijk geleverd wat besteld was.
Verbeterpunten1. Let op wat je verstuurd. 1e levering klopte niet. Verkeerde onderdelen bureaustoel Cessa, zaken waren er niet of waren dubbel en in rugleuning en zitting zaten gaatjes. 2. Bureaustoel was slecht ingepakt, waardoor beschadigingen zijn ontstaan. 3. Er kwam een 2e levering, die ik niet had besteld. deze daardoor geweigerd. Pas daarna 1e levering uitgepakt en omissies van 1e levering geconstateerd. Later uitpakken gevolg van bureaustoel als cadeau voor kleindochter. 4. Problemen bij laagsteprijsgarantie gemeld en deze zijn vervolgens opgelost door 3e levering met omruiling. 3e levering wel in orde geconstateerd bij het in elkaar zetten van de bureaustoel. Conclusie: aandacht voor zorgvuldigheid op diverse punten dan was e.e.a. niet gebeur.
Beste, Bedankt voor uw beoordeling. Wat enorm vervelend dat uw bestelling op deze wijze bij u is verlopen. Dit is absoluut niet de bedoeling. Hiervoor mijn oprechte excuses! Wanneer ik in het systeem kijk, zie ik dat u al contact heeft gehad met onze klantenservice en dat er een omruiling heeft plaatsgevonden van de bureaustoel. Graag vernemen wij van u of de nieuwe bureaustoel welke bij u is geleverd, in goede orde door u is ontvangen. Daarnaast vernemen wij graag van u of deze situatie naar uw tevredenheid bij u is opgelost. Met vriendelijke groet, Gina van der Geld-Giesbers Team Klantenservice
Pluspunten
Product snel bezorgd en in goede staat.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten. Keep up the good work.
7 Wisent
's-Hertogenbosch 5236 PX