Pluspunten

Bestelling was met beschadigingen en verkeerde kleur kussens,maar klantenservice reageerde snel en heeft het keurig opgelost zonder extra kosten. Product voldoet verder aan de verwachtingen. Zit prettig en ziet er mooi uit.

Afstemming met de bezorging aangezien 2x hetzelfde product beschadigingen had, dat moet beter kunnen.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Redelijk overzichtelijke website

6 stoelen besteld. Bij de eerste zending waren er twee stoelen te weinig geleverd. De andere was van een ander type, met weliswaar de goede zitting. Bovendien maar één armleuning hoes die ook te klein bleek. Gisteren bleek de alsnog geleverde frame wederom niet de goede maat. Bovendien werd de bestelling rijkelijk te laat afgeleverd (ik had er vrij voor genomen). Ik hoop dat de stoel die nu volgens belofte morgen wordt geleverd compleet en juist is, en bovendien op de afgesproken tijd wordt aangeboden. De logistiek en pakketassemblage zouden dus "wel beter en zorgvuldiger" kunnen. Voorlopig kan ik dit bedrijf dus niet erg aanbevelen, met alle respect.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Redelijk goed berijkbaar

Logistiek matig en afspraken over de levering niet na komen

Pluspunten

Goede prijzen, mooie artikelen, snelle leveringen, vriendelijk te woord gestaan door de dame aan de telefoon.

geen

Pluspunten

Klantenservice telefonisch. Netjes geholpen

Mailcontact, er werd niet juist gelezen. Wat leidde tot frustaties.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Lage prijs, snel geleverd

Zat geen gebruiksaanwijzing bij en leek wel of het showmodel was geweest

Pluspunten

Snel

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De bestelling werd snel geleverd en de krabpaal is enorm makkelijk in elkaar te zetten.

De geur van het product is ondraaglijk, helaas. Ik heb de krabpaal al enige tijd buiten staan om de reuk van opslag (?) eruit te krijgen. Ik denk echter niet dat het eruit gaat en zal binnenkort een spray moeten kopen om de geur te neutraliseren.

Pluspunten

Product zat geen beschrijving bij hoe het in elkaar te zetten

Pluspunten

Uitstekende bezorging. Je kan op de voet volgen wanneer het pakket geleverd wordt.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Geen!

Alles! Donderdag artikel besteld, vrijdag verkeerde artikel geleverd! Gebeld, belofde gemaakt dat hij wordt opgehaald en de juiste artikel wordt gelevert. Resultaat: Artikel opgehaald maar niks gelevert... Wat een waardeloze service!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Op zaterdag besteld met gevraagde levering voor donderdag. Op woensdagavond 21.30 uur pas wordt er gemaild dat een onderdeel niet leverbaar is en wat er moet gebeuren. Zeer onaanvaardbaar, de kans is groot dat de klant er pas bij bezorging achterkomt dat er iets niet goed is. Met een normale voorraadcontrole moet dit direct bekend zijn na bestelling.

Pluspunten

Zeer soepel behandeling over omruilen. Makkelijke betaling via div banken en After Pay

Ga zo door

Pluspunten

Zeer snel en betere kwaliteit kruiwagen dan ik vooraf dacht!

Pluspunten

Zeer vlot en duidelijk. Je kan bezorgdatum aanpassen

Pluspunten

Service

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Vriendelijke klantenservice!

Ik bestelde mijn handbagage koffer bij deze site omdat ze de 'besteld voor 21u, volgende dag in huis' garantie leveren. Net gebeld naar de klantenservice wegens niet aankomen van mijn koffertje, blijkt er een laadfout te zijn en krijg ik mijn koffertje pas na het weekend. Niet erg leuk want ik heb het dringend nodig. Klantendienst was wel erg vriendelijk en heeft dit rap voor me kunnen opzoeken. Maar daarmee heb ik mijn koffertje nog niet.

Pluspunten

goede communicatie en vlotte levering

Pluspunten

Geen gezeur gewoon je pakketje optijd bij de deur

Pluspunten

Gewoon goed en zonder problemen.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

eerste levering goed volgens afspraak . Maar helaas verkeert product

Werd niet moeilijk gedaan over verkeerde levering en zou gelijk geruild worden. helaas duurde dit na veel mailen toch een week voordat het goede product geleverd werd. Product niet netjes afgewerkt veel rafels stukken dubbel gestikt en slordige stiksels .

Pluspunten

Nette afhandeling van uitdaging

Als een artikel niet leverbaar is, vraag dan niet de klant meer te betalen voor een ander artikel, maar stuur het duurdere artikel op om het ongemak te verzachte

Pluspunten

Super service. Artikel wat ik had besteld bleek toch te groot, geen enkel probleem om het om te ruilen voor een kleine variant. Echt snel geregeld zonder gedoe!

7 Wisent

's-Hertogenbosch 5236 PX