3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Konijnenhok van mindere kwaliteit dan verwacht

Pluspunten

Zeer vriendelijke aflevering Alles ging vlot

Pluspunten

Snelle levering, goedkoop en kwalitatief goede producten

Pluspunten

De klantenservice is heel goed. Ik moest iets terug sturen, niet omdat het niet goed was maar de afmetingen waren net niet goed voor ons. Daarna zeer goede service en zeer vriendelijk!

Pluspunten

Snel verzonden

Nvt

Pluspunten

Prima geholpen toen er bij de verwerking iets niet goed was gegaan bij het sorteercentrum. Direct werd het product opnieuw verstuurd, zodat ik het zo snel mogelijk zou ontvangen.

Pluspunten

Perfect op tijd geleverd. Er wordt netjes aangegeven wanneer er een artikel niet aanwezig is en wanneer het wel weer binnen is. Producten zijn van top quality wat ik tot nu toe binnen heb gekregen. Degelijk en precies zoals op de foto en beschrijving.

Geen!!!!! Vooral zo doorgaan. Beveel jullie bij iedereen aan!!!!!

Pluspunten

Komt afspraken na. Bezorging op de gevraagde dag.

Pluspunten

Zeer snelle bezorging ( perfect te volgen via track & trace ook) Goede kwaliteit/prijs verhouding Aanrader !

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Klantenservice is goed bereikbaar

Kijken of de bestelling juist of compleet is! 4 stoelen beteld. Komen in 2 leveringen binnen. 2 stoelen met verkeerde onderstel, bij de 2 goede stoelen geen schroeven. Gebeld, wordt opgelost. Volgende dag zou ik 2 juiste stoelen krijgen en schroeven voor de andere 2. De stoelen die niet juist geleverd waren zouden weer opgehaald worden. De volgende dag: 2 stoelen worden opgehaald en schroeven worden geleverd. MAAR NIET 2 NIEUWE STOELEN. Klanrenservice gebeld dat ik er klaar mee ben. Nu kan ik weer een degdeel gaan wachten totdat alles wordt opgehaald. Voor ons nooit meer laagsteprijsgarantie!

Pluspunten

Duidelijke website, goedkope producten. Fijn dat je je bestelling in de gaten kan houden en je wordt goed op de hoogte gehouden door meerdere e-mails. Helemaal top!

Pluspunten

Website was makkelijk te browsen en de producten goed ten toon gesteld met duidelijke informatie. Goede service, bestelling was compleet en op tijd geleverd.

De prijs liet stelde mij een beetje teleur bij de betalingsafrondingsfase. Op de meeste websites zijn de prijzen inclusief BTW vermeld of staat er een regeltje achter de prijs dat die exclusief BTW zijn en hoeveel BTW er nog bij het getoonde bedrag wordt toegevoegd.

Pluspunten

Snel geleverd: echt de volgende dag.

Pluspunten

Een andere en betere transportdienst , deze was niet vriendelijk en beleefd

Pluspunten

Na èèn dag al geleverd. Zèèr tevreden over de kwaliteit van de tent.

Pluspunten

Snelle levering, waterdichte tent!

Ik vrees dat het dakzeil ook telkens moet verwijderd worden. We hebben alleszins niet het risico genomen bij het dichtvouwen het zeil te laten zitten, is dan ook slechts een kleine moeite en nauwelijks tijd om het zo te doen.

Pluspunten

goede levering

niet

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Zeer slechte kwaliteit konijnenhok scheuren niet goed aansluiten en heel dun hout. Als ik dit had geweten had ik hem zeker niet gekocht. Dus zeker niet positief

Eerlijk melden dat het B kwaliteit is

Pluspunten

Goede communicatie

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede voorlichting, goede prijs kwaliteit verhouding en ze komen hun beloftes na !!!

Pluspunten

Duidelijke productomschrijving en betaling achteraf mogelijk

Pluspunten

Mooie en leuk krappaal. Staat stevig en de katten hebben plezier ervan.

Pluspunten

Zeer goede service, zeer snelle levering en prijs-Kwaliteit TOP

7 Wisent

's-Hertogenbosch 5236 PX