Pluspunten

Correcte levering

Pluspunten

Goed en vriendelijk geholpen door de telefoniste Het pakket was ook goed verpakt

geenGoed geholpen

Pluspunten

Super snelle levering en goede prijzen

Geen tips/ verbeterpunten

Pluspunten

Snelle reactie op e-mail en tegemoet komen op te late levering.

Voorraad beter beheren. Stond voor 21:00 besteld volgende dag geleverd. Blijkt 3 weken levertijd op te zitten...

Pluspunten

Snelle levering, lwalitatieve producten, lage prijs

Te hoge transportkosten naar België

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle service, duidelijke info over levertijd etc

Verkeerde adres bezorgd. Afgeleverd bij diepenveenseweg 49 ipv 147 dus moest hem zelf ophalen daar. Dat vond ik wel vervelend want moest bij een wildvreemde man aanbellen

Pluspunten

snelle levering, juiste productomschrijving

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Snel contact via telefoon

Na een week nog altijd niets ontvangen ondanks dat de vervoerder hier dagelijks onze zakelijke pakjes komt leveren

Pluspunten

Snelle levering, makkelijk bestellen en echt hele goede 'after service'. Wij kregen een beschadigd doekzeil bij een partytent geleverd. Dit werd direct opgelost nadat we een foto stuurden en het probleem bij hen melden.

Zorg dat jullie blijven uitblinken in deze mate van after service. Hiermee onderscheid je je echt ten opzichte van andere partijen.

Pluspunten

Pluspunten

Snelle levering goeie kwaliteit spullen.

Ik weet geen verbeterpunten voor laagste prijs garantie. De naam zegt het al.

Pluspunten

snel en eerlijk

zoek naar een sisteem om gratis te leveren

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Geen gebruikte en beschadigde producten verzenden

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

goedkoper dan anderen

eerdere tijdsaanduiding van levering geven. Ik moet nu een groot pakket op de fiets ophalen omdat ik niet tijdig de juiste dag en juiste tijd heb op gekregen per mail, pas op de ochtend van de levering zelf en ik was toen al weg :-( en een 0900 nummer met kosten is ook geen klantvriendelijke behandeling. Voor die paar euro goedkoper zou ik wel bij een ander bestellen als daar de levering beter geregeld is. Uiteindelijk is de levering na 3 dagen rijden en contact uiteindelijk toch nogmaals gratis naar mijn adres verzonden,

Pluspunten

Snel geleverd, vriendelijk en goede kwaliteit! Heb al een aantal mensen aangewezen naar deze site. Super!

X

Pluspunten

Vriendelijke medewerkers, veel keuze en prijzen waardoor ook mensen met een kleiner budget tevreden naar huis kunnen gaan.

Ik had mijn product online besteld en de keuze "achteraf betalen, zelf ophalen" gekozen. Helaas stond niet in de mail dat dit op voorraad was en was het hierdoor voor mij niet duidelijk wanneer ik mijn bestelling kon ophalen. Ik heb zelf even gebeld en kon het toen meteen ophalen, maar misschien is het handig om dit iets duidelijker aan te geven.

Pluspunten

Goede service goed verpakt.

Assortiment iets uitgebreider maken

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Kwaliteit van de kaptafel is helaas ver te Zoeken. De lak is niet goed aangebracht lijkt wel of er alleen een grondverf is gebruikt. Schroeven die lades vast hoort te zetten zetten zich niet Vast waardoor je de lades gewoon met ombouw en al eruit kunt pakken.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Merseburg 2 is 4 weken te laat geleverd. 4 Weken afgesproken heeft 8 weken geduurd. Daarnaast waren de lever tijden niet flexibel, er vervelend. Afgesproken dat alles in een keer geleverd zou worden dus die dag vrij genomen om er direct aan te kunnen beginnen echter was de levering niet compleet en moesten ze de dag er na terug komen. Als je laagsteprijsgarantie heet ga ik er vanuit dat dit ook het geval is, echter staat de Merseburg 2 voordeliger op andere websites. Reactie op mails duurt gemiddeld 4a 5 dagen of geen reactie. Uiteindelijk wel geleverd.

7 Wisent

's-Hertogenbosch 5236 PX