Pluspunten

Excellent customer care support and delivery is on time. Very good price-product value.

One of the parts was not delivered the first time. Double checking the product parts before sending would be ideal.

Pluspunten

Dag na bestelling kamerscherm in prima conditie ontvangen!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Zij namen de betaling zeer snel en prompt aan.

Zij zouden voortaan beter hun voorraad realtime in de bestellingsmogelijkheid bijwerken in de site alvorens te bevestigen met de belofte op levering de volgende werkdag. Gezien alles hier elektronisch wordt geregeld is het een redelijk makkelijk IT aanpassing in de programmering om de voorraad real-time bij te werken in de bestellingsproces van het site. Nota bene, ik heb eerst een email ontvangen dat de bestelling is ingepakt, wordt aan de transporteurs meegeven en wordt de volgende dag geleverd! Daarna, zelfde dag, een email met de status "de bestelling is zojuist ingepakt en wordt verzonden". Joepie! Maar als derde een email dat het item uit voorraad is en wil ik het veranderen? Zet de voorraad status voor zoekende kopers al in bij het bestellingsproces met informatie over de te verwachten uitsteltijd. Dit zal de geloofwaardigheid van de dienst levering en waardering door jou klanten een heel eind verbeteren.

Pluspunten

Goede service!

Pluspunten

ik had 6 eetkamer stoelen besteld waarvan er 1 niet goed was. gebeld en ben echt super geholpen door de telefoniste. de stoel werd op gehaald de dag erop en kreeg meteen een nieuwe.

Pluspunten

Prettig, vriendelijk, goed product, goede service

Pluspunten

Zoals beloofd vandaag besteld morgen in huis

Dat het aan de deur word afgeleverd en niet beneden zodat je zelf het naar boven mag sjouwen

Pluspunten

Snelle levering. Goede producten. Zeer goedkoop vergeleken met andere winkels en sites. Duidelijk met bestellen.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Vriendelijke meneer aan de telefoon

Ik heb niet eens de helft van mijn bestelling ontvangen terwijl hij twee keer is besteld. Dus na twee pogingen inclusief hulp via jullie telefonist heb ik niet alles mogen ontvangen.

Pluspunten

Snelle levering,prijs kwaliteit goed Communicatie goed

Pluspunten

Snelle levering. En een goed product geleverd!

Pluspunten

correct en snel

geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle bezorging, en prachtige krabpaal!

Mogelijk de tekening om je krabpaal te monteren een stuk verduidelijken zodat het iets overzichtelijker is en daardoor sneller gaat.

Pluspunten

De verpakking om het matrasje was open aan de bovenzijde, de rand van het matras was vuil. Ik heb het zelf gereinigd, ipv retour, omdat het ernaar uitzag dat de vlek afkomstig was van houtstof/zaagsel

Pluspunten

Mooi product, goede prijs

Pluspunten

Prima prijs, snelle levering, goede communicatie.

Pluspunten

De levering was zeer snel en overzichtelijk. Het product is precies zoals omschreven. De omschrijving van het product is ook zeer uitgebreid zodat je precies weet wat je koopt. Zeer tevreden of alles.

Er waren weinig categorieën. Daardoor was het wat lastiger om dingen te zoeken. Je moest echt bij het zoek vakje intypen wat je zoekt. Daardoor kon je niet rustig en overzichtelijk derest ook bekijken. Als de webshop wat overzichtelijker is zie je eerder dingetjes die je ook wel leuk vind! En dat kan maken dat iemand meer koopt dan alleen dat ene dingetje waar hij/zij naar zocht!

Pluspunten

Ik kreeg mijn bestelling gelijk de volgende dag in goede staat binnen

Pluspunten

Supersnelle levering met goede communicatie over de levering en de aflevertijd. Product volgens specificatie, naar wens.

?

Pluspunten

Snelle levering,prima kwaliteit.

Niets

Pluspunten

Snelle levering, mooi produkt, mooie prijs.

7 Wisent

's-Hertogenbosch 5236 PX