3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering. Goede prijs kwaliteits verhouding

Betere montage instructie's

Pluspunten

Snelle levering. Degelijk product aan eerlijke prijs. Correcte telefonische ondersteuning.

Pluspunten

Alles wat moet kloppen klopt ook.

Pluspunten

Alles correct geleverd. 1 stuk was defect, contact met laagsteprijsgarantie ging vlot, vervangstuk meteen geleverd. Uitstekend service.

Pluspunten

Goed op tijd bezorgd

Wat goed is zo laten

2 sterren: slechter dan verwacht

Vervoersbedrijf waar mee wordt samengewerkt doet geen zaterdaglevering. Op de site kan daar wel voor gekozen tegen een meerprijs. Wordt geadverteerd met voor bepaalde tijd besteld volgende dag in huis, zijn bijna week verder en hebben slechts gedeelte van bestelling geleverd gekregen.

Pluspunten

Snelle levering, goede scherpe prijs

Pluspunten

snelle levering, goede service, pakket makkelijk in elkaar te zetten

Pluspunten

Snelle levering. Kom product.

Betaling ideale mislukte meermaals maar je krijgt wel bestel/betaalbevestiging (zal wel automatisch zijn ingesteld). Zorgde voor verwarring.

Pluspunten

Duidelijke webshop, goede communicatie en snelle levering

Pluspunten

Kwaliteit is heel goed van de produkten. Ik heb ook nergens het goedkoper gezien. En zeer snelle levering.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle service en bericht over bezorgen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel en makkelijk besteld Snelle levering Veel betaalmogelijkheden

Tip: Betere communicatie met transport bedrijf.

Pluspunten

Goede communicatie over de status van het product en wanneer het geleverd wordt. Bij mij zelfs een dag eerder dan verwacht !!!

Als er een deel van het product niet geleverd kan worden, laat de klant dan zelf kiezen of ze de rest al wel vast willen.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

De bestelling is goed opgepikt maar de afhandeling door dpd is uitermate bedroevend dus helaas zal nooit meer wat via hun bestellen wat een doffe ellende

Ander bezorgdienst inhuren iemand die wel fatsoenlijk is

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Makkelijk dat je daar ook zelf kunt kopen en even kijken

Pluspunten

duidelijke communicatie, genoeg info, snelle afhandeling en gemakkelijke betaling

Pluspunten

snelle bezorging

geen

Pluspunten

Perfect geleverd op de gevraagde datum en het tijdspit werd ook correct meegegeven. De laagste prijs die je kunt vinden. Goed overzicht! Zeer tevreden van!

Pluspunten

Zeker laagste prijs.vriendelijk personeel bij klantenservice en behulpzaam. Kevin gesproken en ga zo door!

Graag duidelijke website, mag wel meer uitnodigend zijn om klanten aan te trekken

Pluspunten

Ik had een schommelstoel besteld. Toen die thuis bezorgd was en ik in de doos keek, zag ik dat de onderdelen van de stoel allemaal gebroken waren. Er had ergens iemand over de doos gelopen want er stonden voetstappen op. Ik heb gebeld en kreeg te horen dat ik er foto's van moest maken en ze moest opsturen per mail. Ze hebben er naar gekeken en vonden het erg vervelend. Nu krijg ik een nieuwe stoel toegestuurd. Dat vind ik goede service !

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

ze staan je vriendelijk te word

Ik had een tafel de volgende dag nodig. twee keer gebeld. Beloofd dat de tafel echt geleverd zou worden!!!!! Gebeurde NIET. nu anders opgelost. erg jammer

7 Wisent

's-Hertogenbosch 5236 PX