perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

netjes afgehandeld, keurig alles op tijd medegedeeld en geen negatieve zaken te melden

slechter dan verwacht

Pluspunten

geen

Op de website vermelden dat de volgende werkdag geleverd wordt in plaats van 'morgen'

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super snel ennheel netjes afgeleverd, gewoon top

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Je krijgt na 48 uur toch nog antwoord op je mail. Koffer besteld die binnen 24 uur zou worden geleverd. Hij is nooit gekomen.

Andere transporteur nemen. Met de DPD komt het niet aan

goede service, goed behandeld

betere bezorging, weet ook niet waar het 2e pakketje is met onderdelen, zou vandaag bezorgd worden. ik ben niet thuis,moet anders op aanstaande maandag 18 juni bezorgd worden

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering Goed product

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede communicatie en snelle levering.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Eenvoudige te bestellen Snelle afhandeling Correcte afwikkelling

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik was onverwachts niet thuis op het bezorgmoment maar het was geen probleem het pakket af te leveren bij mijn buren, super service!

Wellicht is het handig dat klanten aan kunnen geven of ze een levering smorgens of smiddags willen hebben

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Leuke prijzen, top producten. Goede contact met klantenservice. Snel bezorging. Allemaal TOP punten. Echt mooie site !!!

voldoende, een redelijke ervaring

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

-betrouwbaar (ook vanwege niet in een keer kunnen vinden van adres/woning van pakket, is later alsnog goed gekomen). -handige site/webshop en vooral de laagste prijsgarantie aantrekkelijk

Nvt

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Makkelijk bestellen Ruime keuze Scherpe prijzen Duidelijke communicatie Snelle levering

Geen extra kosten rekenen voor gebruik PayPal

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle verzending.

Niets meer verzenden via Transmission!!! Bestelling geplaatst 09 juni. Status bestelling geeft manco aan. Na 2 uur aan de lijn te hebben gewacht, hangen ze op en na terugbellen weer 13 bellers voor mij. Nu is het 13 juni en nog steeds niks geleverd.

Pluspunten

verschil tussen website en werkelijkheid

goede service, goed behandeld

Pluspunten

makkelijk te bestellen, niet duur

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super snelle levering! Mooi product!. Ik ben er blij mee!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering en goeie communicatie.

Niks op aan te merken.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Levering was snel en netjes.

De verpakking mag wel kleiner of meerdere koffers in 1 grote doos.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Je hebt volgens de website de kans om achteraf te betalen. Je zou in de tijden van nu blij zijn, omdat er genoeg bedrijven zijn waar je betaald en nooit nog iets van hoort en zelf niks leveren. Dus ik dacht per overschrijving te betalen na levering.

Er wordt dus extra aangerekend om achteraf te betalen. Maar blijkbaar annuleren ze u bestelling als je niet direct betaald. Dus ik heb serieuze bedenkingen bij dit bedrijf!!! ik zal wel bij een ander bedrijf mijn kippenhok kopen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Dit bedrijf levert aan correcte prijzen. Men is ook heel vriendelijk aan de telefoon!

Ik denk dat zij enigszins met de verkeerde transportfirma samenwerken. Het kwam slechts na 2 dagen toe. Ok moest hen ook verschillende keren bellen. Het is al niet de eerste keer dat mijn levering in de soep draaide met Transcmission deinze.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel je spullen in huis. Overzichtelijk en goede klantenservice

Blijf de producten die aangeboden worden goed weergeven op de site

7 Wisent

's-Hertogenbosch 5236 PX