perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Topservice

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snelle levering eneen enorm lage prijs

slechter dan verwacht

Pluspunten

Klantvriendelijke telefoniste

Chauffeurs een briefje in de bus laten doen als het pakket bij buren afgeleverd wordt!

zeer slecht, onaanvaardbaar

FOUTE LEVERING WAARDOOR EEN EXTRA TENT MOEST GEHUURD WORDEN Er was idd een financiële compensatie, maar deze voldeed niet om de extra tent te huren. Bovendien hebben we de tent later opgezet en bleek er een dakzeil niet goed gestikt te zijn, waardoor een hoek reeds losgekomen zijn. Verder waren er ook een aantal kruisverbindingen niet goed gelast.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle service,

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

netjes te woord gestaan aan de telefoon,duidelijk antwoord op mijn vraag en de volgende dag werd product al bezorgd.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Vanuit België op zondagavond besteld en dinsdagmorgen op het voorziene uur ( via e-mail ontvangen ) afgeleverd. Verpakt zoals het hoort - het geleverde product was in orde. Dit verdient een ' dikke pluim '. Wat ons betreft 10 op 10 !!!!!

nihil

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Van de geleverde stoel paste het onderstel niet, zitting zat een scheurtje telefonisch contact gehad mail gestuurd met foto's . Werd niet moeilijk gedaan , er werd een nieuwe zitting opgestuurd. top !!!!!!!! Erg vriendelijk aan de telefoon zal het zeker aanbevelen bij andere.

goede service, goed behandeld

de transporten zouden een beetje meer stipt moeten zijn

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Shelley levering. Duidelijke communicatie met de klant. Goede prijzen in vergelijking met cocurrenten.

Levering door Transmission was geen succes. Liever postnl dan.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Had een dag opgegeven om te leveren, dit gebeurde correct. Zeer eenvoudige site en perfecte prijs kwaliteit.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede afspraken

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Perfect en snelle levering

goede service, goed behandeld

Pluspunten

levering op tijd en volgens afspraak met tracker/email

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Zeer goede prijs/kwaliteit en supersnelle levering

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Via een mailtjekrijg je bericht wanneer het pakket wordt langsgebracht, top! Helaas waren ze net wat eerder en heb ik ze net gemist, maar geen enkel probleem: mijn pakket was bij de buren afgeleverd. Er lag netjes een kaartje in de brievenbus waar dit op stond en later kreeg ik hier ook nog een mailtje over. Erg netjes.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Heel snel en netje afgehandeld

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering en prima product

Eventuele toebehoren onder de aandacht brengen.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle levering!

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Weet ik nog niet

De aflevering was een dag te laat . Misschien handig om de klant dan even te bellen of mailen. Anders zit je voor niets te wachten.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering en scherpe prijzen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Prettig mailcontact, duidelijk en snel antwoord gekregen. Product was snel geleverd.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel Goede site, alles werkt ( doorklikken)

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Vriendelijk personeel, Appen, snelle levering

Lange wachttijd aan telefoon. Heb 15 min. moeten wachten voordat ik iemand kreeg te spreken aan de telefoon.

7 Wisent

's-Hertogenbosch 5236 PX