goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle behandeling van de bestelling, om 19 uur 's avonds had ik besteld en de dag erna werd deze geleverd. Goede service en scherpe prijzen.

DPD kwam het pakket brengen. Deze hebben dit gewoon voor de deur gezet zonder aan te bellen. Ik woon aan een drukke straat en het pakket kon gewoon iedereen meenemen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Levering zoals aangegeven..

Voor dat pakket binnen was al nail over de beoordeling.. misschien handig om even te wachten totdat pakket afgeleverd is...

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Mijn bestelling is erg snel geleverd. Ook werd mijn grote 'pakketje' al een trap naar boven gebracht door de leverancier. Helemaal top!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Klanten service is snel, discreet en er word goed naar je geluisterd! De mogelijkheid dat je zowel via telefoon, mail en whatsapp kan communiceren vind ik zeer prettig!

Nu geen verbeter punten tegen gekomen. Misschien bij volgende aankoop dat ik die wel heb. Ook dan zal ik weer meedoen met deze enquete

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Duidelijke uitleg op de website. Snelle levering en goede prijzen. Producten kunnen ook opgehaald worden.

Na bestelling van een product wat niet op voorraad is graag een mailtje sturen op de dag wanneer het product wel weer beschikbaar is, en dus verzonden of afgehaald kan worden. Nu heb je slechts een indicatie bij het bestellen wanneer dat is, en niet wanneer het daadwerkelijk weer beschikbaar is.

slechter dan verwacht

Pluspunten

Snelle levering, scherpe prijzen en vriendelijke helpdesk.

In eerste instantie was de verkeerde kleur stoelen geleverd, vervolgens wel de goede kleur maar de verpakking liet flink te wensen over. Gaten in de dozen, flink ingedeukt en 'gerepareerd' met tape. Ook in de doos waren veel onderdelen niet (meer) goed ingepakt, met lichte beschadigingen aan de poten en armleuningen tot gevolg. Tot slot kwam er dagen lang een penetrante lucht van de stoelen, alsof er een veeschuur werd gebruikt als opslaglocatie.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

eenvoudige bestelling - verzending pakket gemakkelijk te volgen - constante informatie dmv emails - stipte levering

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede service, bij de levering zat alles bij tot aan de schroevendraaier. Ook de koerier was super!

Helaas is de kaptafel hier en daar beschadigd dat is erg jammer.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Stipte levering, besteld om 18u en de volgende dag om 10u stond de levering voor de deur. Super! Ook mag de betaling achteraf. Das pas een service

heb ik niet.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle en correcte levering.

Niets

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Bestelling ziet er prima uit en snelle levering

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Super snelle verzending en levering!!!!

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijke website, veel producten, zeker goed geprijsd.

Duidelijk informeren dat als je zondag besteld niet maandag in huis is. Mail over levering bij de buren was niet doorgeven aan chauffeur waardoor woensdag pas pakket ontvangen is. Doos zat goed dicht. Maar producten boven verwachting. Uiteindelijk toch goed gekomen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Vriendelijke klantenservice en snelle levering

Gebruiksaanwijzing of montageomschrijving bij het product leveren

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Nette levering

Nvt

slechter dan verwacht

Pluspunten

goede prijs,maar had veel beter verpakt moeten zijn!!

ik had 2 houten ligbedden besteld,bij levering was de kartonnen verpakking behoorlijk beschadigd en kon je zo het houten frame zien dat licht beschadigd was.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Telefonisch contact voor de aankoop was goed, prettig ook dat het bedrijf 'gewoon' in NL is gevestigd. Einde middag besteld, volgende dag in huis.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Mijn bestelling was de dag erna perfect geleverd

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

aantrekkelijk lage prijs

zondag besteld (en betaald)en op donderdag heb ik het bestelde nog niet

7 Wisent

's-Hertogenbosch 5236 PX