Voorraadartikel besteld. Extra betaald voor zaterdagbezorging. Maar artikel bleek helemaal niet op voorraad. Communicatie mag sneller en vollediger.
Beste Marlon, Bedankt voor uw beoordeling. Helaas is het door u bestelde product foutief op voorraad gezet, mijn oprechte excuses hiervoor. Hierdoor heeft u een bestelling geplaatst voor een product wat wij niet binnen de afgesproken tijd bij u hebben kunnen leveren. Na controle zie ik dat uw terugbetaling inmiddels in gang is gezet. Wanneer het product weer voorradig is en wanneer u de bestelling opnieuw wenst te plaatsen verneem ik graag van u. Ik voorzie u dan graag van een kortingscode waarmee de verzendkosten voor u wegvallen bij deze nieuwe bestelling. Met vriendelijke groet, Maudy Klantenservice www.laagsteprijsgarantie.com [email protected] 088 - 22 66 300
Pluspunten
Ik had een product besteld bij de webshop. Ik had betaald en zag geen bevestiging terug. Ook niet in mijn spambox. Toch werd het pakket keurig netjes een dag later geleverd, na een bericht hoe laat ik het kon verwachten. Precies op tijd kon ik het in ontvangst nemen. Het kamerscherm dat ik had besteld was helemaal goed en dat voor die prijs! Dus ik durf gerust vaker bij dit bedrijf een order te plaatsen!
VerbeterpuntenNadat ik had gebeld over de orderbevestiging werd me geadviseerd in de spambox te kijken, maar daar was het niet in te vinden en ik kreeg het ook niet later toegestuurd. (?)Dus het bracht me wel even aan het twijfelen.
De bezorging is een week na bestelling nog steeds niet geleverd. Gister bleek dat het pakket 'kwijt' is. Ze doen hun best om het te regelen, maar het levert niks op tot nu toe. Erg irritant.
Beste Laura, Bedankt voor uw bericht. Wat enorm vervelend dat uw bestelling nog niet naar uw tevredenheid is afgeleverd! Bij uw originele bestelling zie ik helaas een aantal problemen welke zijn ontstaan bij onze transporteur, hierdoor heeft deze levering helaas niet bij u plaats gevonden. Ik begrijp dat de situatie erg vervelend is en dat u hier inmiddels wel een afsluiting van wenst. Ik zie dat het hok inmiddels is ingepland voor levering voor morgen. Graag verneem ik van u wanneer u de levering heeft ontvangen, zodoende kijk ik graag met u mee naar een passende afhandeling voor de ontstane situatie. Met vriendelijke groet, Maudy Klantenservice www.laagsteprijsgarantie.com [email protected] 088 - 22 66 300
Pluspunten
dik in orde
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Gegarandeerd de laagste prijs
VerbeterpuntenMoete wat beter zichtbaar zijn in de zoekmachines
Pluspunten
Snelle levering , uitstekende service van de klantenservice
VerbeterpuntenHet transportbedrijf heeft wat steken laten vallen, zoals het vervalsen van mijn handtekening en het niet leveren van een onderdeel dat wel was aangemeld door de winkel. Dat is door de winkel heel goed opgelost.
Pluspunten
Snelle leveringsprocedure Prima prijzen. Krabpaal gedeelte stuk geleverd binnen 24uur reactie en een uitstekende verleende service!
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Good variety of items not in local shops. Easy to order. Very fast delivery. Good communication about delivery. Order packaged very well.
VerbeterpuntenPictures of items not sufficient. Not enough of them and not able to enlarge/zoom to see all details. Not enough specific details about the item's features (instead of hype about how much you will like it and how many ways it can be used. I want more information to help me make a good choice, not just sales pressure.) Item I ordered was indeed inexpensive and I knew had the possibility of not being great quality. I knew I was taking a chance on ordering it, that I might have to do more to make it look like what is wanted. But was still disappointing to discover item was not solid white (has natural wood color dowels running vertically) and the wicker work is smudged and dirty looking already, and has some spots that look like finger marks made with dirty hands/fingerprints (there are marks that look and smell like chocolate and some that look like grease/butter--not possible to clean sufficiently!) in places. Still, I could not build the frame myself, and the height and size are good. It is stable enough standing and being moved easily. I could not find that locally. I will cover it in a nice fabric and it will be OK. But if I did not have a way to do that, I would possibly be returning this item, as it is not a nice enough look in the middle of my living area all by itself as it came out of the box.
Dear William, Thank you for your review. I am so sorry that the product is not what you expected. The product should not be delivered with finger marks or other dirt on the product. Can you please send us picture of the damaged parts so that we can offer you a proper solution for your order. You can send these pictures to [email protected]. With kind regards, Maudy Customer Service www.laagsteprijsgarantie.com [email protected] +31 (0)88 22 66 300
Pluspunten
Ik heb de bestelling nog niet en nu kom je a met een beoordeling slechte zaak
VerbeterpuntenLever eerst de producten voordat je de beoordeling er uit doet
Beste Tom, Bedankt voor uw beoordeling. Wat enorm vervelend dat u het verzoek voor uw beoordeling al heeft ontvangen voordat u uw bestelling heeft geleverd gekregen, mijn oprechte excuses hiervoor! Graag stel ik u op eind juni in de gelegenheid om uw recensie te herschrijven daar u dan uw bestelling in ontvangst heeft mogen ontvangen. Met vriendelijke groet, Maudy Klantenservice www.laagsteprijsgarantie.com [email protected] 088 - 22 66 300
Pluspunten
Hele snelle en nette levering. Zeer tevreden.
Pluspunten
keurige, snelle levering
Pluspunten
zeer correct en snel de bestelde artikelen geleverd
Pluspunten
Snelle levering Houden zich aan de afspraak.
Verbeterpuntenniet goed duidelijk dat het betreft prijzen ex btw
Pluspunten
Snelle verwerking bestelling.
VerbeterpuntenHet leveren aan huis verliep niet vlot. Blijkbaar een verkeerd adres doorgegeven aan de koerierdienst, waardoor dit een dag later pas werd aangeleverd.
Beste Nahim, Bedankt voor uw beoordeling. Wat enorm vervelend dat uw bestelling niet naar tevredenheid is geleverd! Helaas heeft onze transporteur het adres niet correct in het systeem verwerkt waardoor de levering inderdaad één dag vertraagd is, mijn excuses hiervoor. Graag verneem ik van u of de levering naar wens is verlopen en of de bestelling naar behoren functioneert. Zodoende kijk ik graag samen met u naar de ontstane situatie en een passende oplossing hiervoor. Met vriendelijke groet, Maudy Klantenservice www.laagsteprijsgarantie.com info@laagsteprijsgarantie
Pluspunten
Zeer goede klantenservice. Het personeel heeft me uitstekend geholpen toen ik moeilijkheden had bij het bestellen en betalen van mijn product. Levertijd. Het product werd snel geleverd.
VerbeterpuntenHet systeem om betalingen uit te voeren lijkt niet perfect te werken. De eerste keer dat ik mijn bestelling deed, werd ze geannuleerd omdat de betaling niet was doorgevoerd. Hiervan kreeg ik geen mail, misschien is dit ook iets om in de toekomst aan te werken.
Pluspunten
de bestelling werd in een dag geleverd. En de foute dubbele bestelling werd goed geanuleerd
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle levering, vriendelijke mensen, super dat je jouw bestelling kan volgen zodat je hier je dag kan naar plannen!!!
Pluspunten
Met zorg geleverd
VerbeterpuntenPrijs kwaliteit ok
Pluspunten
Snelle levering Duidelijke site
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten
Pluspunten
Snelle reactie en bevestiging bestelling. Voorbestelling is ook een groot plus punt
VerbeterpuntenJammer van de lange leveringstijd.
Pluspunten
Snel en netjes verzonden
Totaal niet tevreden. Hangstoel besteld die voorradig was op de site. Een geschenk voor iemand dan nog wel die vandaag hier toekomt. Mail ontvangen dat het de dag erna ging geleverd worden. Vrijdag om 15 uur mail ontvangen dat de stukken niet voorradig waren en dit pas vanaf 26 juni terug zou lukken. 2 uur later een mail dat de bestelling verzonden was en dat deze maandag 3 april ging geleverd worden. Beide mais pas s 'avonds gezien dus dacht ik niks aan de hand stuk toch nog voorradig. Vandaag 5 april zit ik nog altijd te wachten op de levering, enkel kan ik volgen via de site van de transporteur hoeveel pakketten er zijn, maar mijn geschenk voor de persoon is hier niet en straks komen ze langs ...... spijtig dat ik geen andere feedback kreeg anders had ik nog alternatief geschenk kunnen zoeken. Mijn geld is ondertussen van mijn rekening maar helaas niks in de plaats. Eerste bestelling bij deze site maar dan ook de laatste misschien toch beter iets meer betaald maar dan ook correct behandeld geweest zijn........
Beste Heidi, Wat vervelend dat u geen reactie meer heeft ontvangen op uw review! Wij hebben contact gezocht met het magazijn om navraag te doen of er mogelijk nog ergens een hangstoel retour is ontvangen. Helaas is dit niet het geval waardoor wij de bestelling niet meer bij u hebben kunnen leveren, hierom is nog geen contact met u gezocht daar wij nog in afwachting waren van het magazijn. Ik vind de ontstane situatie erg vervelend en wil deze graag samen met u naar uw tevredenheid oplossen! Helaas ontvang ik deze hangstoel voorlopig niet op voorraad, waardoor ik deze niet op korte termijn bij u na kan leveren. Graag verneem ik van u of u de stoel nog wenst af te wachten. Met vriendelijke groet, Maudy Klantenservice 088 - 22 66 300
Pluspunten
Snel en goedkoop
Pluspunten
Supersnelle levering en duidelijke communicatie wanneer product binnen komt.
7 Wisent
's-Hertogenbosch 5236 PX