goede service, goed behandeld

Pluspunten

Uiterst goede service! Helaas kon mijn bestelling niet de volgende dag geleverd worden. Ik werd hiervan telefonisch op de hoogte gesteld en er werden opties aangedragen. Ontzettend klantvriendelijk. De hangstoel ondertussen ontvangen en zit heerlijk! Een goede aankoop en beveel dit bedrijf ook ten zeerste aan.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering. Telefonisch snel bereikbaar en probleem snel opgelost.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, laagste prijs

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Had de bestelde producten de volgende dag in huis en prima kwaliteit.

Andere bezorger (partij) kiezen. De bezorger was redelijk asociaal en heeft de geleverde producten beneden in de hal achtergelaten, heb niks hoeven tekenen, vind het nogal onverantwoord en betuigt van geen enkele servicegerichtheid van de bezorger.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Geweldige klanten service snelle levering en goede kwaliteit

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel. Bezorgt

Nee

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle service goed geregeld

Bekend maken

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, betrouwbaar en je kan achteraf betalen als je het toch niet helemaal vertrouwt. De Eames schommelstoel is perfect!

Er zat geen handleiding bij... de stoel was eenvoudig in elkaar te zetten, maar moest wel even de foto van de stoel erbij zoeken om zeker te weten of ik het goed deed.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede en snelle service na constatering levering verkeerde moeren. Geld terug ontvangen bij afprijzing van besteld en betaald artikel.

Nvt

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Eenvoudige website, snel bevestiging email van bestelling en betaling Meteen een track nummer voor de verzending

Meer meubels aanbieden (uitgebreider aanbod) Stoelen met meer zorg verpakken (snel beschadigd wegens niet goed verpakt = zonde)

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Duidelijk en goede levering

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle afwerking. Goed telefonisch contact .

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik heb een eames schommestoel besteld op vrijdag. Maandag werd hij al geleverd. Ik ben super tevreden van de service en betaling kon achter af. Had de stoel eerst op een andere site besteld. Deze heb ik nooit gezien en mijn geld bn ik kwijt. Dus jullie hebben mijn dag helemaal goed gemaakt. Bedankt!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Zeer snelle levering en correcte informative. Zeer snelle reactive op vragen of problemen

Misschien inhoud verpakking eerst checken op compleetheid alvorens te versturen?

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Klantvriendelijk

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

De helpdesk is ontzettend vriendelijk en hulpvaardig. De verzending gebeurde opnieuw correct en snel. Voor deze prijzen kan je niet sukkelen!

Msschien één verbeterpuntje... Het gelijktijdig afleveren van alle goederen. Ik ontving vier stoelen van leverancier 1 en de bureaustoel van leverancier twee. Maar dit werkpuntje weegt niet op tegen de positieve indruk die ik van deze shop en zijn medewerkers heb!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snelle levering, goede prijs

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede snelle bezorging. Product ziet er uit als op de site staat, geen tegenvallers. Alles was goed.

Er kon eventueel een beschrijving bij het product over hoe je het in elkaar kon zetten, ookal was niet niet moeilijk.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering en een mooi hok geleverd

X

7 Wisent