zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

goede en hulpzame klantenservice

verbeteren van hun mail systeem

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering en goede service

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snel en goed

dat je ook een besteldatum kunt invullen en niet het standaard morgen geleverd

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Verkeerde stoel was geleverd, meteen gebeld met de klantenservice en de volgende dag ontving ik meteen de juiste stoel en namen ze de foutieve stoel mee. Goed en snel opgelost.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering zoals aangekondigd, product van goede kwaliteit aan zeer mooie prijs, echte aanrader! Verwachtte enkele krassen/vlekken op stoel (demomodel), maar was helemaal niks aan, in perfecte staat afgeleverd. Kortom aangenaam verrast en zal zeker nog eens bestellen bij laagsteprijsgarantie.com!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer snelle levering, via DHL ging prima.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

I am an interior design blogger for and a big fan of Eames inspired chairs. Laagsteprijsgarantie had the most affordable prices and I bought 8 chairs with them. All delivered in 2 days. I more than happy to recommend this company to buyers and my blogs readers.

Nothing to improve. The company delivery in 2 days and the productc have a very good quality.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel besteld, snel geleverd

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Makkelijk te bestellen, super snelle levering!!!

Gebruiksaanwijzing bijvoegen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Tevreden over de klantenservice! Nette oplossing geboden voor een probleem. En prima levering!

DPD bezorgservice verloopt niet goed. Jammer genoeg ook geen track ent trace code.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede klantenservice je word goed geholpen als er een probleem is!

Geen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Op tijd leverin

Geen idee

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

eerst even gebeld voor mijn bestelling kon niet enkel via internet de dame die ik aan de lijn had hielp me ook nog even hier bij super gewoon volgende dag in huis klasse

geen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, strakke prijs, goede communicatie

Had n foute levering, maar wordt momenteel vlot opgelost

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Correcte en snelle afhandeling en duidelijke communicatie. Ook de mensen van het callcenter zijn ontzettend aimabel.

Enkel het wachten bij de voorbestelling is soms lang wachten, maar dat weegt niet op tegen de service.

perfect, zeker aan te bevelen

Alles via één vervoersbedrijf verzenden graag! Nu kwam het in tweeën en zaten we twee dagen thuis te wachten.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede, snelle levering.

Verpakking was slecht.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Eerst de pakketten na te kijken alvorens te verzenden aangezien er iets anders in zat dan wat ik besteld had nou moet ik wachten totdat het pakket weer opgehaald kan worden en dan krijg ik pas m'n bestelling opgestuurd.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

De klantenservice is erg vriendelijk

Als er iets besteld wordt is het al slecht als de helft maar bezorgd wordt, maar het product vervolgens uitverkocht blijkt te zijn (terwijl je al de helft van het product in huis hebt!!!) Is wel heel slecht. Hoe kan überhaupt iemand een doos dichtmaken met alleen een onderstel van een stoel en de zitting 'vergeten'. In eerste instantie zou de zitting binnen drie werkdagen worden geleverd, wat heel bijzonder is want als ik voor 20 uur bestel is het de volgende dag in huis. En nu is het uitverkocht terwijl het nog wel al die tijd op de website stond. Dan kan je klantenservice net zo vriendelijk zijn, maar misschien moet er dan even gekeken worden naar het magazijn en de transporteur.. Ben erg teleurgesteld!

Pluspunten

Een levering via een Kiala punt

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, keurig!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Klant is koning...service zoals service behoort te zijn

geen

7 Wisent