De producten zijn helemaal zo als omschreven. Bij de levering goed op de hoogte gehouden hoe laat de bezorger kwam, top!
Beste Michelle, Heel erg bedankt voor deze perfecte score! Wat leuk om te lezen dat uw bestelling geheel zijn zoals u had verwacht en u de levering goed kon volgen. Ik wens u heel veel plezier toe met uw bestelling! Met vriendelijke groet, Gina | Customer Service
Prma levering goede kwaliteit en prima beschrijving
Beste Annemie, Enorm bedankt voor deze review, wat prettig om te lezen dat uw bestelling geheel naar wens is verlopen! Ik wens u enorm veel plezier toe met uw nieuwe aankoop! Met vriendelijke groet, Annemie | Customer Service
De bestelling ging vlot, echter de levering van de bestelling was enorm vertraagd. Maar de manier waarop zij omgingen met onze klacht dat er nog niets was geleverd. Was super! Ze waren enorm vriendelijk en hielpen meteen. De bestelling werd nog binnen 2 werkdagen levert, helaas maar 1 doos en er moesten er 2 zijn! Zij kwam met een goede tegen oplossing en waren weer altijd even vriendelijk. De nabestelling was de volgende dag binnen. De stoelen zijn fantastisch!!! Zeer vriendelijke professionele werknemers. Onze complimenten
Beste Vera, Heel erg bedankt voor deze fantastische beoordeling! Wat onwijs fijn dat u uw bestelling op deze wijze heeft ervaren en de ontstane situatie direct bij u is opgelost na contact met onze klantenservice. Ik wens u onwijs veel plezier toe met stoelen, welke ongetwijfeld prachtig zullen staan in uw interieur! Met vriendelijke groet, Gina | Customer Service
Na 2 mislukte bezorgpogingen, eindelijk ontvangen. Zoals altijd is het product goed, de prijs is de beste. Daar mag ik niet over klagen. Zo jammer dat een goed bedrijf in de steek wordt gelaten door een slechte koerier. En dat hun klantenservice niet helemaal 100% is. Al verdient de enige vrouw die me terugbelde een beloning. Eigenhandig herstelde ze de reputatie van het bedrijf voor mij. Bedankt.
Beste Julie, Bedankt voor uw mooie review en verbeterpunten! Uiteraard is het niet de bedoeling dat de bezorging op deze wijze verloopt. Wij vernemen dit dan ook zeker mee richting onze transporteur. Natuurlijk lezen wij het graag dat uw vertrouwen na contact met onze klantenservice weer volledig hersteld is. Wij hopen u uiteraard in de toekomst wederom te mogen verwelkomen in onze webshop! Met vriendelijke groet, Gina | Customer Service
Goede prijs.Vlug geleverd.
Beste Wil, Heel erg bedankt voor deze mooie review! Wat super om te lezen dat uw bestelling vlug is geleverd en u de prijs goed vindt! Ik wens u heel veel plezier toe met uw mooie nieuwe barkrukken! Met vriendelijke groet, Gina | Customer Service
Ben heel blij met mijn stoelen,zaten op 2 n kleine beschadiging en kreeg binnen een week nieuwe!
Beste Annie, Enorm bedankt voor deze vijfsterrenbeoordeling. Wat enorm fijn om te lezen dat deze situatie volledig naar uw tevredenheid bij u is opgelost. Dit lezen wij natuurlijk enorm graag! Ik wens u heel veel plezier toe met uw stoelen, dat u er veel plezier van mag gaan beleven! Met vriendelijke groet, Gina | Customer Service
Goedkoop en goed Levering mag wel wat sneller
Beste Wendy, Heel erg bedankt voor deze mooie review en uw verbeterpunt. Wat leuk om te vernemen dat u uw bestelling op deze wijze heeft ervaren. Daarnaast is het uiteraard niet de bedoeling dat uw bestelling later bij u wordt geleverd, wij nemen dit verbeterpunt dan ook zeker mee richting onze transporteur. Onze excuses hiervoor! Uiteraard hoop ik dat dit de pret niet mag drukken en wens u dan ook heel veel plezier toe met uw mooie nieuwe eetkamerstoelen! Met vriendelijke groet, Gina | Customer Service
4 Eetkamerstoelen gekocht voor een bijzonder aantrekkelijke prijs. Ik had niet eerder zaken met laagsteprijsgarantie gedaan, maar de hele koop is geweldig goed verlopen.
Snelle service (binnen 24 uur geleverd), paar schroeven ontbraken en die zijn met spoed nagestuurd!
Keurig geregeld, snel geleverd en afspraak is afspraak
Besteld: easy pop-up partytent 2x2m Datum: 7-10-2020 Tijd: 10:55 Aangemeld bij DPD: 7-10-2020 Tijd: 14:25 (let op: aanmelding betekend niet afgegeven!) Order is daadwerkelijk pas aangegeven op: 7-10-2020 om: 22:04 volgens DPD. Order is aangegeven als zijnde onderweg op: 9-10-2020 om 15:10 We zijn hier dus al 2 dagen verder (volgebde dag geleverd aii). Order is op het depot te etten-leur op: 10-10-2020 om: 03:15. Ik dacht dit weekend ondanks de regen toch verder te kunnen gaan met mijn auto. DPD werkt ook op zaterdag. Donderdag bestelling geplaatst en het duurt nu al 3 dagen terwijl, zondag word het pakket niet geleverd en maandag ook niet omdat dit geen werk dagen voor deze diensten zijn. Hierbij gaat het product 5 dagen duren om te leveren en dus niet het beloofde vòòr 21:00 uur besteld, morgen geleverd. Na bestelling krijg je ook een mailtje dat het 1 hooguit 2 werkdagen langer duurt om te leveren i.v.m covid-19. Als het vandaag geleverd had geweest. Geen enkel probleem maar dit is valse reclame.
De bestelling was precies zoals verwacht. Snel geleverd en top service!
Erg slecht! Slechte service, slechte kwaliteit
Eetkamerstoelen besteld, deze werden maar gedeeltelijk geleverd. Gebeld, bleken de niet geleverde stoelen pas over anderhalve maand leverbaar. Op aanraden van de dame aan de telefoon andere besteld en betaald. Zij zou dan de backorder ongedaan maken en het geld terugstorten. Ik heb wel de alternatieve stoelen besteld, maar mijn geld nog noet terug en ook noets meer vernomen. Het is pas 3 dagen geleden, maar als je zegt dat je iets gaat doen, doe het dan ook direct zou ik zeggen.
Bestelling op tijd en compleet binnen. Kruk heel makkelijk te monteren. Mooie kwaliteit.
Ze zijn vriendelijke en als er iets Helpen ze je heel vriendelijke verder Ben zeer tevreden van heel het Team Hartelijk bedankt Met vriendelijke groeten tamara
Het bed is nog niet binnen komt pas rond 12 oktober vandaar dat ik nog niet kan oordelen.
Volgens de wens van levering ook zo geleverd daar kan je weer op bouwen.
Snelle verzending, goede prijs en hele goede kwaliteit! Mijn dochter van 5 was er ontzettend blij mee. In het krukje zat een scheur, hier een foto van gemaakt en naar de klantenservice gestuurd. De volgende dag was er al een nieuwe zitting onderweg!
prima verzending. Lekker optijd.
snelle levering en volgeens afspraak
Tent kwam al aan was niet stabiel vol met plekken en oneffenheden. Regende gister, niet eens zo erg gelijk paar stangen doorgebogen. Helemaal kapot. Kan zo de prullenbak in. Dag feest. Ben. Benirueud hoe ze dit gaan oplossen voor die 80 euro.
Prima bevallen, zoals beschreven en op tijd geleverd.
Wat gebreken bij leverantie daarna zeer professioneel en adequaat opgelost Een pluim voor Gina
7 Wisent
's-Hertogenbosch 5236 PX
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.