Pluspunten
prijs/kwaliteit goed, slechte en onduidelijke handleiding bij montage kruiwagen,
Verbeterpuntenkan incident zijn voor een bepaald product in deze een kruiwagen.
Pluspunten
vlotte levering
Verbeterpuntencontroleer of alles in de verpakking zit en dat alles nog intact is
Beste, Bedankt voor uw beoordeling. Wat enorm vervelend om te vernemen dat u de producten incompleet heeft ontvangen, mijn oprechte excuses hiervoor! Dit is uiteraard niet hoe we de situatie met u wensen af te handelen. Wanneer ik in ons systeem kijk, zie ik dat u nog geen contact met ons heeft opgenomen. Uiteraard kunnen we een kosteloze levering inplannen voor de onderdelen welke u niet heeft ontvangen, om zo de situatie hopelijk alsnog naar uw tevredenheid op te kunnen lossen. Ik verneem zodoende graag een reactie naar ons e-mail adres [email protected]. Ik vertrouw erop zo de situatie alsnog naar uw tevredenheid op te kunnen lossen. In afwachting van uw reactie, verblijf ik. Met vriendelijke groet, Kimberly Deckers, Team klantenservice. (+31)88 2266300
Pluspunten
Snelle levering, bij probleem vlotte communicatie en oplossing!
Pluspunten
Erg klantvriendelijk, meedenkend en doen wat ze beloven. Hele prettige ervaring!
Pluspunten
Lage prijs Duidelijke communicatie over levering product
Pluspunten
Goede communicatie. Alles was snel geleverd.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Snelle levering en keurig op de hoogte gehouden over levering.
Pluspunten
Snel reactie en snel probleem oplossen
VerbeterpuntenHopelijk is nieuwe stoel wel goede kwaliteit mijn man weegt echt geen 120 kilo en in aankoop stond zelfs 130 kilo
Pluspunten
Mooie stoelen voor een leuke prijs, goede klantenservice en oplossingsgericht bij problemen.
VerbeterpuntenDe levertijd was lang, zeker acht weken gewacht, Maar ben blij met de stoelen en een stukje service en klantvriendelijkheid is mij wat waard.
Pluspunten
Snelle reactie
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Het is een eerlijk bedrijf, verkoopt mooie kwaliteit. Altijd nette klantenservice gesproken. Houd je op de hoogte van de ontwikkelingen. Ik doe zeker opnieuw zaken met ze.
VerbeterpuntenDe track en tracé code zou iets eerder verzonden mogen worden zodat er sneller duidelijk is wanneer de producten geleverd worden.
Pluspunten
Ik ben zeer tevreden over jullie. Ik raad jullie site aan familie en vrienden. Zowel goede service als klantvriendelijk personeel
VerbeterpuntenIk ben echt zeer tevreden. Ga zo door
Pluspunten
snel levering!
Pluspunten
Snelle afhandeling van mijn bestelling.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Waren vriendelijk aan de telefoon.
VerbeterpuntenEchter van de 8 bestelde stoelen waren er 7 beschadigd. Omruiling hiervan ging moeilijk. Tevens werd een afspraak inzake verzendkosten niet nagekomen en werd hier mijn probleem van gemaakt. Goedkoop heeft dus een reden !!!
Beste Bianca, Bedankt voor uw beoordeling. Wat enorm vervelend om te vernemen dat u beschadigde eetkamerstoelen heeft ontvangen. Mijn oprechte excuses hiervoor! Wanneer ik in ons systeem kijk, zie ik dat er een omruiling heeft plaatsgevonden voor de frames. Ik verneem graag van u of deze in goede orde zijn ontvangen. Daarnaast heb ik vernomen dat er een tegemoetkoming van de verzendkosten is toegezegd naar u. Ik verneem graag van u wie dit aan u heeft toegezegd, zodoende kijk ik graag direct met u mee naar de situatie. U mag een e-mail versturen naar [email protected]. Graag zie ik uw reactie tegemoet. Met vriendelijke groet, Kimberly Deckers, Customer service. (+31)88 2266300
Pluspunten
Snel en goed!
Pluspunten
een snelle levering en als blijkt dat de bestelling incompleet is dan wordt er direct aktie ondernomen en wordt het artikel nabezorgd.
Pluspunten
Snelle reactie en klantgericht
VerbeterpuntenGa zo Door!
Pluspunten
X
VerbeterpuntenJe denkt dat je goedkoop uit bent in eerste instantie, uiteindelijk bij het afronden van de bestelling komen er nog verzendkosten en btw kosten bij. Er staat op de website vandaag besteld voor 21.00 uur morgen in huis. Ik had het een dag later! Erg jammer, er zat een hondje te wachten op zijn bench. Prijsen tonen inclusief btw ipv bij het afrekenen
Beste, Bedankt voor uw beoordeling. Wat enorm vervelend om te vernemen dat u niet tevreden bent met de prijs en de levering. Mijn oprechte excuses hiervoor! Graag stel ik u ervan op de hoogte dat het bedrag welke direct op onze webshop te zien is, altijd inclusief BTW is. Echter zijn de verzendkosten wel los, en worden deze achteraf erbij gerekend. Mijn oprechte excuses nogmaals voor de verwarring welke is ontstaan. Dit willen we natuurlijk voorkomen! Wanneer ik in ons systeem kijk, zie ik dat u nog geen contact met ons heeft opgenomen. Zodoende wil ik u vragen nogmaals uw verhaal te doen via [email protected]. Zodoende kunnen we samen nogmaals kijken naar de situatie en u eventueel een passende oplossing aanbieden volledig naar uw tevredenheid! In afwachting van uw reactie. Met vriendelijke groet, Kimberly Deckers, Customer Service. (+31)88 2266300
Pluspunten
Goede prijs-kwaliteitverhouding. Mooie kleur en snel geleverd
VerbeterpuntenProduct bestaat uit twee Pakketten en is 2delen geleverd. Eerste pakket bij de buren en het andere pakket de volgende dag thuis
Pluspunten
Excellent service and delivery.
Pluspunten
Helemaal super geholpen. Pakket werd verzonden volgens vooraf aangegeven termijn op de site. Echter liep het pakket vertraging op door fout bij de vervoerder. Nadat ik hierover belde naar klantenservice werd er direct op eigen initiatief een nieuw pakket opgestuurd, met kosteloze zaterdaglevering. Uiteindelijk werden er bij vervoerder nog een fout gemaakt en had ik twee pakketten, maar alles werd door klantenservice prima opgelost. Behulpzame dames, snelle reactie, goede bereikbaarheid en een prima prijs! Ik zou hier zo weer iets bestellen en kan het iedereen aanraden. Het geleverde product was trouwens ook prima en heel goed verpakt allemaal!
VerbeterpuntenEigenlijk geen, misschien samenwerken met een andere vervoerder. Maar denk dat fouten ook te maken hadden met drukte ivm blackfriday en sinterklaas.
Pluspunten
Ik belde omdat ik perongeluk dubbel bestelde en ik werd zeer vriendelijk en zeer goed geholpen! Alles werd correct en snel geleverd!
VerbeterpuntenOp geen verbeterpunten gebotst!
Pluspunten
Snelle juiste levering volgens afspraak.
Pluspunten
Goede prijs kwaliteit verhouding!
VerbeterpuntenAanbieden van meerder pakketdiensten. Post nl heeft het niet allemaal op een rijtje in de feestdagen terwijl DHL wel alles optijd leverd. Evt tegen een extra vergoeding via DHL als optie.
7 Wisent
's-Hertogenbosch 5236 PX
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.