Pluspunten
VerbeterpuntenBeter aangeven voor wat voor katten het geschikt is. Mijn katten zijn veel te groot voor deze krabpaal......
Beste, Bedankt voor uw beoordeling. Wat jammer dat uw katten geen gebruik kunnen maken van de krabpaal! Graag verneem ik van u of de krabpaal gebruikerssporen vertoont, zodoende overleg ik graag voor u of wij deze nog retour mogen nemen. Indien u foto's door kan sturen, ontvang ik deze graag van u via de e-mail op [email protected]. Ik hoop van u te mogen vernemen. Met vriendelijke groet, Maudy Klantenservice www.laagsteprijsgarantie.com
Pluspunten
De bestelling was accuraat en snel
VerbeterpuntenNiet echt
Pluspunten
Telefonisch vriendelijk te woord gestaan Telefonisch bericht dat product niet bezorgt kon worden
VerbeterpuntenMail ontvangen dat product verzonden is terwijl ik later telefonisch kreeg te horen dat product niet geleverd kon worden. Product staat nog steeds via Bol.com te koop terwijl het dus niet meer leverbaar is momenteel
Pluspunten
Super voordelig en goed.
Pluspunten
Snelle afhandeling Duidelijke site Leuke spullen
VerbeterpuntenMisschien een andere vervoerder zodat er meer tijden gekozen kunnen worden
Pluspunten
Lage prijs
VerbeterpuntenBij de optie "leveren op een andere dag (ik geef dit aan bij opmerkingen)", had ik een leverdag opgegeven op een dag dat ik vrij had van mijn werk, maar die dag werd er niets geleverd met als gevolg dat ik nog ergens mijn pakket kon gaan (laten) afhalen anders had ik geen pakket. Dus misschien de leverdag beter respecteren?
Beste Sanne, Bedankt voor uw beoordeling. Wat enorm vervelend dat de bestelling niet volgens afspraak bij u is geleverd! Wij hebben de bestelling op 14 april 2017 aan de transporteur overhandigd om de levering op 18 april 2016 bij u aangeboden kon worden. Helaas heeft de transporteur vertraging opgelopen waardoor de levering niet op de door u gewenste datum heeft plaatsgevonden. Mijn oprechte excuses hiervoor, dit is natuurlijk niet de bedoeling. Graag verneem ik van u of de bestelling naar wens is en naar behoren functioneert, zodoende kijk ik graag met u mee naar een passende oplossing voor de ontstane situatie. Met vriendelijke groet, Maudy Klantenservice www.laagsteprijsgarantie.com [email protected]
Pluspunten
1ste bestelling gedaan 2de Paasdag en ging top! Nu de stoel nog in elkaar zetten ^^
Pluspunten
Goede prijs Op tijd bezorgt Communicatie goed! Bedankt
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Erg snelle levering en mooie prijzen
Verbeterpunten--
Pluspunten
Prijs / Kwaliteit is zeer goed. Snelle levering met die juiste aflevertijd die je via mail krijgt.
VerbeterpuntenIk zou het niet weten.
Pluspunten
Overzichtelijke website
VerbeterpuntenLeveren wat ze beloven en niet op de dag dat het geleverd moet worden aan het einde van de dag mailen dat het niet op voorraad is. En daarin aangeven dat ik wel een ander product kan uitzoeken waarvan ze dan een nieuwe factuur kunnen sturen. En bedankt. Als je pretendeert morgen geleverd moet je dat ook doen!
Beste Oetze, Bedankt voor uw beoordeling. Ik vind het enorm vervelend hoe de situatie rondom uw bestelling is gelopen! Ik wil dan ook mijn oprechte excuses aanbieden voor de late terugkoppeling die u heeft mogen ontvangen over de voorraad van het product. Na telefonisch contact te hebben gehad is ervoor gekozen om de bestelling te annuleren en niet te kiezen voor de kosteloze wisseling van kleur. Dit is uiteraard geheel begrijpelijk en ik vind het jammer dat wij u niet verder hebben kunnen helpen! Mocht u in de toekomst overwegen om een bestelling bij ons te plaatsen, kom ik graag met u in contact om te kijken naar wat wij extra voor u kunnen betekenen. Met vriendelijke groet, Daphne Klantenservice [email protected]
Pluspunten
Mooi assortiment. Het bestellen en betalen gaat snel en gemakkelijk, zonder allerlei administratieve rompslomp. Levering van de aankoop stipt, met aankondiging vooraf.
Pluspunten
Helder en duidelijk
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Snel, goede kwaliteit voor de prijs. afleverservice accuraat
Pluspunten
Correcte afhandeling en snelle levring.
Pluspunten
Snelle levering en goed kopen producten
Pluspunten
VerbeterpuntenVerpakking was deels open en schroeven lagen los in de doos, gelukkig was alles compleet. Kan aan transporteur liggen door het overladen. Maar dan toch iets meer tape gebruiken.
Pluspunten
Weet ik nog niet.
VerbeterpuntenHeb iets besteld maar krijg er geen enkel respons op dàt ik besteld heb en wàt de verdere gang van zaken is. Ik weet niet eens óf de bestelling goed is gegaan.
Beste Mariska, Bedankt voor uw beoordeling. Mijn excuses voor het feit dat u nog geen terugkoppeling heeft mogen ontvangen van uw bestelling! Na controle van uw bestelling zie ik dat deze goed door ons is ontvangen en ondertussen verder is verwerkt. Vanuit ons systeem had er een orderbevestiging en verzendbevestiging moeten zijn verstuurd. Ik kom graag met u in contact om te kijken waarom u deze bevestigingen niet heeft mogen ontvangen en uiteraard wanneer het pakket zal worden geleverd. U kunt mij bereiken via [email protected] of op +31 (0)88-22 66 300. Ik hoop van u te mogen vernemen. Met vriendelijke groet, Daphne Klantenservice [email protected]
Pluspunten
Vlugge bestelling. Het is waar wat je voor 21 uur besteld, de volgende dag thuis wordt bezorgd
Pluspunten
Prima levering. Snel en voor een goede prijs.
VerbeterpuntenDe naam van het bedrijf straalt geen kwaliteit uit. Het straalt uit dat het snel en goedkoop is.
Pluspunten
Snelle levering goede service en niet te duur
VerbeterpuntenHet was na op vrijdag voor 21 uur besteld te hebben niet helemaal duidelijk of er zaterdag of maandag geleverd zou worden het is maandag geworden
VerbeterpuntenTafeltje wasmachine beschadigd
Beste, Bedankt voor uw beoordeling. Wat enorm vervelend dat er een beschadiging heeft plaats gevonden. Graag verneem ik van u wat er precies beschadigd is en hoe de beschadiging is ontstaan. Zodoende kijk ik graag samen met u mee naar de ontstane situatie en een passende oplossing hiervoor. Indien u in de gelegenheid bent om foto's te versturen ontvang ik deze graag via [email protected]. Ik hoop van u te mogen vernemen. Met vriendelijke groet, Maudy Klantenservice www.laagsteprijsgarantie.com
7 Wisent
's-Hertogenbosch 5236 PX
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.