Na een week nog niks ontvangen gisteren gebeld zou vandaag een nieuwe krabpaal krijgen maar nog steeds niks ontvangen en als ik op trac and tracé druk blijkt die nog niet eens te zijn aangeboden bij gls wacht nog tot na het weekend als het dan nog niet binnen is wil ik me geld terug dan ga ik wel na een dierenwinkel!!
Ik ben super tevreden en jullie krijgen een 10 plus
Bij het bestellen werd mijn gewenste leverdatum als optie gegeven, dus helemaal blij. Helaas is die daarna via mail aangepast. Daarbij kon je zelf weer heel makkelijk een andere datum regelen. Dat werkt echt fijn. Helaas ging er met die datum weer iets mis... waardoor de uiteindelijke levering 3 dagen later is geschiedt dan beoogd. Product voldoet goed, al was te zien dat de verpakking al eerder geopend is geweest.
Bestelling op zondag gedaan, het zou op maandag geleverd worden volgens de website. De dag erop helaas niks mogen ontvangen. Even gebeld, was een foutje op de site. Had bij vermeld moeten worden dat het op dinsdag geleverd werd. Kwam mij wel beter uit. Netjes opgelost door de jongen/man aan de telefoon. Heel blij met de levering op dinsdag.
positieve ervaring
Leuke krabpaal goede prijskwaliteits verhouding
bestellen-duidelijke levertijd-leveren op tijd makkelijker gaat niet
So far I have not received my order, very disappointed from the experience
Dear Samer, Thank you for your review. I have just spoken to you by phone regarding your order, my sincere apologies for the way your order is progressing, again my apologies for this! We will gladly send you your order again. In addition, I have come up with a suitable solution together with you. If I can help you again in the future, I would like to hear from you! Kind Regards, Gina Customer Service
Laagsteprijsgarantie.com was mij onbekend maar gezien ze een parasol in de juiste kleur voor een scherpe prijs hadden heb ik er besteld. De bestelling was snel binnen maar helaas beschadigd. Hierna heb ik direct contact opgenomen en nog de volgende dag een vervangend product ontvangen.
Snelle levering, zelfs in tijden van corona. Goedkoop en mooi product!
Geweldig materiaal voor een lage prijs. Zelfs in deze moeilijke tijden binnen de week bezorgd in België. Alleen jammer dat er geen instructies bijzat. We hebben een fout moeten maken bij het installeren om het daarna juist te hebben.
Ondanks alle drukte stoel voor een super mooie prijs uiteindelijk bezorgd En de stoel zag er nog beter uit als verwacht
Mooie stoelen, nergens goedkoper en heel snel geleverd
Snelle levering, glasplaat ipv kussentje voor op de tafel,maar ik kreeg meteen t kussentje erbij opgestuurd! Erg goede service. Vriendelijk geholpen bij klantenservice, nooit lang in wacht gestaan!
Ikkoop hier zonder zorgen
Het pakket werd snel en compleet geleverd, maar de beschrijving van de montage was belabberd. We hebben het uiteindelijk klaar gekregen, maar dit had duidelijker gekund!
Heel gemakkelijk en snel we zijn erg tevreden
Product makkelijk te bestellen, correcte levering. Niets te klagen.
We hebben google het zoekwerk laten doen. Vervolgens besteld en nu houdt de zweefparasol ons lekker uit de zon. Is vlot in elkaar gezet en heeft een eigen parasolvoet. Die moet wel vastgezet of voldoende verzwaard worden, anders gaat de parasol een eigen leven leiden. Geen extreem dure kwaliteitsparasol, maar voldoende waar voor ons geld.
bestelling kwam op gewenste datum en zoals op de foto’s beschreven.
Na telefonisch contact,werd mij een nieuwe parasol beloofd,die zal geleverd worden door een andere koerierdienst,waardoor een mooie oplossing geboden is.
Original review
Ik kreeg heel veel mails van dynalogic ivm mijn levering, zelfs tot 23.40u dat ze hem zouden leveren,en zo schoven de dagen en uren telkens op,ze zouden al leveren van vorige vrijdag,maar tot op heden heb ik nog steeds mijn parasol niet ontvangen, welke nu écht wel van pas zou gekomen zijn,met dit warme weer.Normaal krijg ik mijn leveringen met post.nl of Bpost,en heb dit nog nooit meegemaakt!Dus ofwel zie ik het bedrag graag terug op mijn rekening of de parasol,en liefst zo snel mogelijk.
Bestelling was onderweg beschadigd geraakt. Supersnelle service met de levering van een nieuw onderdeel!
Kussens om op te zitten zijn zo dun dat je net zo goed niks neer kan leggen.ik heb verleden jaar bij kwantum zozelfde set gekocht daar waren de kussens dus wel goed de prijs was hetzelfde
Beste Bert, Na aanleiding van uw bestelling en de daarop gegeven beoordeling hebben we per mail contact met elkaar gehad. Samen zijn we tot en passende oplossing gekomen, hiervoor dank. Mochten we in de toekomst iets voor u kunnen betekenen verneem ik dit uiteraard graag van u. Met vriendelijke groet, Marloes Team klantenservice
ik Heb een loungeset gekocht. Het was niet mijn smaak maar we hebben het heel goed geregeld. Ik raad u aan.
Beste Andreia, Zojuist hebben we elkaar telefonisch gesproken en hebben we de situatie toch samen op kunnen lossen. Ik wil u dan ook graag bedanken voor uw tijd! Met vriendelijke groet, Kayleigh Team Klantenservice.
Original review
Ik bestelde een loungeset bij u. De loungeset was heel klein, op internet leek heel groter dan wat ik heb gekregen. Niet heel klein maa trien de bestelling binnen kwam een pot van de loungeset was gebroken.
7 Wisent
's-Hertogenbosch 5236 PX
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.