Pluspunten
Slechte levering, zou de volgende dag worden geleverd. Wacht nu al dagen. Krijg ook geen updates voor levering.
VerbeterpuntenWebsite met (actuele) levertijden verbeteren.
Beste Jordy, Bedankt voor uw beoordeling, wat spijtig om te vernemen hoe u uw bestelling heeft ervaren. Dit is absoluut niet onze intentie, mijn excuses hiervoor. Ik heb getracht u telefonisch te bereiken, helaas kreeg ik geen gehoor. Ik wil graag met u in contact komen om de situatie met u door te nemen en te zoeken naar een passende afhandeling hiervoor. Ik wil u dan ook graag verzoeken om mij terug te bellen op 088-2266300 of via de e-mail ([email protected]) te laten weten wanneer u te bereiken bent. Zodoende zorg ik er graag voor dat ik samen met u de situatie naar uw tevredenheid op zal lossen. Met vriendelijke groet, Maudy Team Klantenservice
Pluspunten
De prijzen zijn echt goed als je ze moet vergelijken met de andere site.. Echt handig dat je vb voor 21u besteld morgen thuis heb
VerbeterpuntenMeerdere keuzes zou nog superder zijn
Pluspunten
Snelle levering Correct Goedkoop
VerbeterpuntenHet thema verzenden wat verduidelijken. Met wie het opgezonden word en welke dag juist.
Pluspunten
Geld terug gekregen
VerbeterpuntenKlanten inlichten wanneer product niet leverbaar is ipv klant in onwetendheid te laten zitten. Zou 2 maand moeten wachten op het product belachelijk.
Beste Michael, Bedankt voor uw beoordeling, ik begrijp dat u teleurgesteld bent door onze foutieve voorraad. Dit is natuurlijk absoluut niet onze intentie, mijn excuses hiervoor! Helaas wordt bij ons nog de voorraad handmatig bijgehouden, waardoor het kan gebeuren dat er wel eens een foutje gemaakt wordt. Ik vind het vervelend dat u hier de dupe van bent geworden. Mocht u nog geen alternatief hebben kunnen vinden, verneem ik graag van u. Ik bied u dan graag een van onze voorradige modellen aan met gratis verzending! U kunt mij bereiken via [email protected] of op 088-2266300. Met vriendelijke groet, Maudy Team Klantenservice
Pluspunten
Snel en correct. Alles was in orde.
Pluspunten
Snelle bezorging en scherpe prijzen
VerbeterpuntenWe hebben het verkeerde product geleverd gekregen, echter beviel het product ons beter dan onze eerste keuze. Vandaar ook geen contact opgenomen. Let dus goed op het product dat je binnenkrijgt.
Pluspunten
Snelle bezorging
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
afspraak keurig na gekomen snelle levering.
Verbeterpuntengeen.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle levering, goedkoop
VerbeterpuntenGeen!
Pluspunten
Perfecte prijs en levering Bij bellen direkt aan de lijn zonder wachttijden. Als een onderdeeltje mist, binnen een dag in de bus
VerbeterpuntenGa zo door en blijf ons als klant verrassen
Pluspunten
Goedkope prijs..
VerbeterpuntenTwee weken geleden een stoel bestel zou de volgende dag geleverd zijn stoel inmiddels nog steeds niet binnen wel betaald ook geen reactie geen bevestiging ik zeg weg blijven pure ********ij als je het mij vraagt
Beste Jordy, Bedankt voor uw beoordeling, graag informeer ik u over uw bestelling! U heeft namelijk een voorbestelling geplaatst, dit houdt in dat uw bestelling niet op voorraad is en later nageleverd wordt. Ik ben bang dat u hier mogelijk overheen heeft gekeken, ik verneem dan ook graag van u of u de stoel nog wenst te ontvangen of dat u deze wenst te annuleren. Zodoende zorg ik er graag voor dat ik samen met u de situatie correct en naar uw tevredenheid op zal lossen. U kunt mij bereiken via [email protected] of op 088-2266300. Met vriendelijke groet, Maudy Team Klantenservice
Pluspunten
Correcte opvolging na een storing in bezorging.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Erg betrokken bij de klant. Goede service
Pluspunten
SUPER SNEL GELEVERD FANTASTISCH MINDER DAN 20U
VerbeterpuntenMeer producten in jullie bedrijf
VerbeterpuntenAfspraken nakomen
Beste Riet, Bedankt voor uw beoordeling, wat vervelend dat u ervaart dat afspraken niet nagekomen worden! Graag verneem ik van u wat ik voor u mag betekenen, daar ik zie dat er momenteel nog contact loopt met onze klantenservice. Zodoende neem ik de situatie graag over en zorg ik er voor dat ik samen met u de situatie tot een goed eind zal gaan brengen. Ik hoop van u te mogen vernemen! Met vriendelijke groet, Maudy Team Klantenservice
VerbeterpuntenAlles ging goed
Pluspunten
Snelle levering! Goede prijs kwaliteit verhouding. Witte kuipstoelen gekocht, tot nu toe ziet het er goed uit, nog even afwachten na het gebruiken ervan.
VerbeterpuntenDoos was kapot bij levering, slechte verpakking. Ik zag wel wat vlekjes op mijn product. Maar voor de prijs is het oké.
Pluspunten
Snelle levering, scherpe prijs
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle levering, makkelijk te bestellen online
VerbeterpuntenDe krabpaal die ik heb besteld is erg I stabiel. Ik heb de voet moeten veranderen naar een grotere, maar de palen zelf zijn erg zwak.
Beste Marcel, Bedankt voor uw beoordeling, wat jammer dat het product niet naar wens is! Het is natuurlijk fijn dat u deze zelf heeft aan kunnen passen, maar dit hoort niet zo te zijn! Ik wil u dan ook graag verzoeken om contact met mij op te nemen via [email protected] of op 088-2266300 zodat ik samen met u kan kijken wat ik in deze situatie voor u kan betekenen. Ik hoop van u te mogen vernemen! Met vriendelijke groet, Maudy Team Klantenservice
Pluspunten
Geen opmerkingen, snelle en goede service, mooie stoelen, goede prijs/ kwaliteit. perfect!!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Goede service. Duidelijk snel. Milieu vriendelijk
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Zeer slecht service. per e-mail duidelijk te hebben aangegeven mijn pakketje bij niet thuis zijn ook aan te bieden bij de buren aan te bieden! Duidelijk geen moeite genomen, aangezien de buren gewoon thuis waren. Ik ben helaas verplicht tot het afhalen van pakket bij GLS afhaal punt. Ook mag de bezorging in de avonduren gedaan worden, zeker met klanten die overdag werken moeten!.
VerbeterpuntenAvond bezorging. Duidelijke e-mail instructies lezen wtb niet thuis zijn!!! Meer service geven
Beste Josje, Bedankt voor uw beoordeling, helaas heb ik van u geen e-mail mogen ontvangen waardoor wij geen instructies hebben kunnen opvolgen. Ik verneem dan ook graag van u naar wie u die instructies heeft gestuurd, daar ik uit uw beoordeling voornamelijk onvrede over de transporteur merk. Helaas werkt GLS niet in de avonden, waardoor ik dit niet kan aanbieden. Ik betreur dan ook dat u ervaart dat er niet voldoende service geboden wordt, daar dit punten zijn waar wij helaas geen invloed op uit kunnen oefenen. U kunt mij bereiken op 088-2266300 of via [email protected] omtrent uw e-mail met instructies. Ik hoop van u te mogen vernemen. Met vriendelijke groet, Maudy Team Klantenservice
Pluspunten
Zit lekker en voldoend aan onze verwachtingen. En past perfect bij onze nieuwe keuken! Snelle levering alles perfect! Ga er nog twee erbij bestellen...
7 Wisent
's-Hertogenbosch 5236 PX