Pluspunten
Houd zich prima aan de afspraken
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Goede service vriendelijke chauffeur
VerbeterpuntenTot nu toe geen
De communicatie tussen het laagsteprijs/ bezorger en de klant kan een stuk beter. Want ik heb nu ruim een week geleden een product besteld. Wat de bezorger blijkbaar terug heeft gestuurd naar laagsteprijs omdat ik op moment van bezorgen niet thuis was. En ik heb verder nog niks vernomen, van niemand. Maar wel al lang en breed betaald voor het product.
Beste Michael, Bedankt voor uw beoordeling, wat vervelend om te vernemen hoe uw bestelling is verlopen! Dit is natuurlijk niet de bedoeling, mijn excuses hiervoor. Normaliter stuurt de transporteur hier juist diverse e-mails over, ik wil u dan ook graag verzoeken om te controleren of deze e-mails mogelijk in uw spamfolder terecht zijn gekomen. Dat zou natuurlijk verklaren waarom u niet geïnformeerd bent omtrent uw bestelling en de Track en Trace code! Gmail is namelijk erg scherp op onbetrouwbare afzenders, wat helaas wel eens vervelende situaties kan veroorzaken. Na controle zie ik dat er inmiddels een nieuwe levering is aangeboden en dat deze succesvol is afgeleverd. Ik verneem dan ook graag van u of deze naar wens is geleverd en of hier veel plezier van beleefd mag worden. U kunt mij bereiken via [email protected] of op 088-2266300. Ik hoop van u te mogen vernemen, zodoende help ik u graag verder met het correct afhandelen van de ontstane situatie. Met vriendelijke groet, Maudy Team Klantenservice
Pluspunten
Snel geleverd Top service
VerbeterpuntenAlles top!
Pluspunten
Niet
VerbeterpuntenZorgen dat je optijd bent, ipv 2 weken te laat
Beste Arjan, Bedankt voor uw beoordeling, wat vervelend dat u uw bestelling niet op tijd heeft mogen ontvangen! Dit is natuurlijk niet de bedoeling, mijn excuses hiervoor. Wanneer ik uw bestelling controleer, zie ik dat deze op 5 juni 2019 is geplaatst en op 6 juni 2019 geleverd had moeten worden. Echter zie ik in de periode tussen 6 juni 2019 en 11 juni 2019 geen verloop bij onze transporteur, tot dat er een afspraak gepland wordt voor levering op 14 juni 2019 welke ook is uitgevoerd door de transporteur. Voor zover ik in het systeem van onze transporteur kan zien, zou deze afspraak op 11 juni 2019, voor levering op 14 juni 2019, door u zelf gemaakt zijn, waardoor ik het dan ook vreemd vindt dat u aangeeft dat de levering niet op tijd is geleverd. Ik verneem dan ook graag van u of u zelf heeft gekozen voor levering op 14 juni 2019, of dat de transporteur hier in het systeem valse informatie verstrekt. In dat geval ga ik er natuurlijk graag achteraan waarom uw bestelling niet op tijd is geleverd en hoe het kan dat de bestelling zo vreemd verloopt. U kunt mij bereiken via [email protected] of op 088-2266300. Ik hoop van u te mogen vernemen om de situatie helder te krijgen en samen met u de situatie correct af te handelen. Met vriendelijke groet, Maudy Team Klantenservice
Pluspunten
Geen enkele! Een halve ster is al te veel!!
VerbeterpuntenIk heb een parasol gekocht bij laagsteprijsgarantie en na het 1 dag in gebruik te nemen is de stang van de parasol, terwijl we genieten waren van de zon in onze achtertuin, langzaam verbogen. Het is een zweefparasol dus de doek kwam al zwevend naar beneden op onze tafel terecht. Dit was heel vreemd! Na contact op te nemen met het bedrijf heb ik te horen gekregen dat ze door de foto’s die ik gestuurd heb kunnen opmaken dat het door weersomstandigheden is gekomen. Wat super raar is, want het was super zonnig. Omdat de parasol in gebruik is genomen valt het volgens hun niet meer in de garantie. Ik moest het maar met mijn verzekering oplossen. Dit is schandalig! Nog nooit ben ik zo behandeld door een bedrijf. Ik koop hier nooit meer iets en verder ga ik ook natrekken wat mijn rechten zijn en zo nodig aanklagen!
Beste Cansu, Bedankt voor uw beoordeling, wat enorm vervelend om te vernemen hoe u uw bestelling heeft mogen ervaren! Dit is natuurlijk een erg vervelende ervaring, mijn excuses hiervoor. Graag stel ik u er van op de hoogte dat er zowel in onze showroom als in onze magazijn diverse onderzoeken en testen zijn uitgevoerd met de parasol. Hierin hebben wij geconstateerd dat het onmogelijk is dat de stang uit zichzelf verbuigt, daar deze is gemaakt van staal en niet spontaan zal gaan buigen. Hierop hebben wij dan ook aangegeven dat het hier geen ondeugdelijk product betreft en dat het geen garantie kwestie is. Ondanks dat u aangeeft dat u de parasol maar één dag in gebruik heeft genomen, is deze op de foto zichtbaar volledig onder het zand en met diverse vlekken, waardoor het conform de garantie voorwaarden niet meer retour genomen mag worden daar het product duidelijk in gebruik is genomen en het defect niet is ontstaan door een fout in product. Ik begrijp dat dit erg teleurstellend is voor u, daar u geen terugbetaling heeft ontvangen en het gebruikte product niet heeft mogen retourneren. Helaas bent u akkoord gegaan met onze algemene voorwaarden waarin deze punten benoemd worden, waardoor ik hierdoor dan ook geen uitzondering kan maken. U bent uiteraard vrij om hierin verdere stappen te ondernemen. Mocht u de situatie nogmaals door wensen te nemen, kunt u mij uiteraard bereiken via [email protected] of op 088-2266300. Met vriendelijke groet, Maudy Team Klantenservice
Pluspunten
Snelle levering, goede communnicatie
Pluspunten
Super snel geleverd en super blij mee de krabpaal! Echt mooi ding voor het geld
VerbeterpuntenGeen! Echt top service
Pluspunten
Prima product
VerbeterpuntenBetere/uitgebreidere handleiding erbij doen is wel prettig
Pluspunten
Keurige levering. Netjes verpakt. Goede service.
VerbeterpuntenIets duidelijkere aflever berichten. Liefst met track and trace.
Pluspunten
Duidelijke website Goede levering En snelle levering
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Hele snelle verzending met PostNL
Pluspunten
Bestelling wordt netjes geleverd.
VerbeterpuntenBetere uitleg over kwaliteit van product.
Beste, Bedankt voor uw beoordeling, wat vervelend om te vernemen dat u niet correct geïnformeerd bent omtrent de kwaliteit van het product. Dit is natuurlijk niet de bedoeling daar u dan niet weet wat u mag verwachten, mijn excuses hiervoor. Graag verneem ik van u of u het product toch heeft behouden en of deze uiteindelijk toch nog naar wens is gebleken, daar ik helaas geen contactmomenten met u genoteerd heb staan. Ik kijk dan natuurlijk graag mee of in deze situatie iets voor u kan betekenen. U kunt mij bereiken via [email protected] of op 088-2266300. Ik hoop van u te mogen vernemen! Met vriendelijke groet, Maudy Team Klantenservice
Pluspunten
Super service
Pluspunten
Levertijd is altijd correct!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Overzichtelijk om te bestellen. Snel afgeleverd.
Pluspunten
prijs kwaliteit top goede communicatie topservice
Pluspunten
Snelle bezorging,en prijzen zijn ook goed
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Bij het uitpakken bleek breukschade, Dit was in no time geregeld dat het pakket omgeruild zou worden.
VerbeterpuntenDynalogic verzorgde het transport. Helaas loopt dat niet helemaal soepel. Het bedrijf zou afgelopen zaterdag 8 juni het pakket bezorgen, maar kwam niet opdagen. Ze maakten wel een nieuwe bezorgafspraak via track & trace, maar op een dag dat er niemand thuis zou zijn. Ik heb nu een afspraak met hen voor morgen 13 juni. We wachten af...
Pluspunten
Snelle levering en goede aanbiedingen.
Pluspunten
Netjes telefonisch geholpen en bezorgd
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
- Snelle en correcte levering
Pluspunten
Alles is perfect verlopen geen enkele klacht
VerbeterpuntenDie zijn er voor mij niet
7 Wisent
's-Hertogenbosch 5236 PX