goede service, goed behandeld

Pluspunten

Bedrijf doet wat het beloofd

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Zaten paar foutjes in schroef van een haak boven in is re ruim maar verder netjes afgewerkt.

Na fabrieks producties goed na kijken

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, en kwam netjes verpakt aan.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Als je een datum in bult ondat het later bezorgd moet worden, wordt hier niets mee gedaan en "bezorgen ze het alsnog eerst volgende dag. Waardoor de verassing eraf was. Zwaar teleurgesteld!!!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering goede service

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik heb hier besteld en alles werd perfect en snel geleverd. Ik had wat vragen en ze stonden mij gelijk goed tewoord. Prima service in 1 woord TOPPIE!!!!!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Na verkeerde kleur geleverde artikel gelijk omgeruild. Super geregeld!! :-)

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel en goed afgehandeld

Pluspunten

De parasol bevatte meerdere (5) spinnen inclusief web met eitjes . Dat vond ik niet zo fijn! Verder een prima parasol

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Heel correct en goed product.Heel tevreden.

Digitale en papieren folder combineren om ook ouderen mee te trekken in wat jullie aanbieden,dat zijn er nog heel wat,want ze vertrouwen internet niet altijd.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede snelle levering! Stoelen zijn mooi en zitten goed

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Mooi product en snelle leveringq

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede befrijf

Nee perfect zo

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Keurige actie ondernomen na ontvangen van verkeerde artikelen.

Betere controle voor het verzenden van artikelen.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

N v t. Gewoon zoals alle andere winkels

Kreeg de verkeerde set geleverd. Heeft me onnodig tijd gekost moeite gekost. En ik zit al dagen zonder zitplek in de tuin. De oude had ik weggedaan omdat ik op jullie vertrouwde. Krijg er niets voor terug als goedmakertje, heel jammer!

Pluspunten

Betere verpakking, het stalen frame kwam door de doos heen waardoor deze een kras heeft achter gelaten op de vloer.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Niets. Ik wacht al een week op een tuinstoel die ‘ voor 21 uur besteld, de volgende werkdag geleverd zou worden’. Nou, dat klopt....er wordt waarschijnlijk niet gewerkt. Woensdag maar eens gebeld. Ja, wordt vrijdag geleverd..... niet dus. Maar weer eens gebeld. 10 minuten in de wacht. De verbinding maar verbroken.

Ga eens leveren.....

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede kwaliteit eetkamerstoelen van het merk Stilo. Stevig, goed afgewerkt. Prima prijs voor de stoelen. Snelle levering. Omruilen vh incomplete artikel ging snel, moest lang wachten, 20.50 h op zaterdag, op de koerier, teveel afleveringen op één dag, ingepland.

Geretourneerde artikelen beter controleren op volledigheid en opnieuw verpakken. Zak en doos met onderdelen (schroefjes) bij 2e levering lag open en los in de doos, nadat de 1e zending geretourneerd was (set stoelpoten ontbrak, 1 stoel was in een vuilniszak gewikkeld, de ander was zonder beschermplastic).

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Prima verzorgde verzending Goede prijs

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Eigenlijk alles ok

7 Wisent

's-Hertogenbosch 5236 PX