Pluspunten
Super , op tijd geleverd en goedkoop . Zeer tevreden momenteel .
VerbeterpuntenJuiste info geven en snelle communicatie eventueel na mail pas na 4 dagen antwoordt . Dit kan beter .
Pluspunten
Ze reageren snel op mails Klacht wordt serieus behandeld
VerbeterpuntenDat mensen na een klacht t produkt weer moeten demonteren en verpakken is niet echt klantvriendelijk
Beste, Bedankt voor uw beoordeling, wat vervelend dat u niet tevreden bent over het demonteren en verpakken van uw bestelling! Dit is natuurlijk erg jammer, mijn excuses hiervoor. Helaas is het zo dat onze transporteur niet alleen voor ons rijdt. Deze rijdt voor meerdere bedrijven waardoor zij een aantal regels hebben opgesteld waar de chauffeur zich aan moet houden. Zo moeten producten altijd gedemonteerd en verpakt geleverd worden, maar ook opgehaald worden. Indien dit niet het geval is, heeft de chauffeur het recht om de zending niet uit te voeren en dat zou natuurlijk zonde van uw tijd zijn! Wij willen namelijk niet dat de producten van een ander bedrijf onze producten beschadigen wanneer zij bijvoorbeeld een product van een ander bedrijf onverpakt meenemen. Zij nemen namelijk ook regelmatig oude apparatuur mee zoals bijvoorbeeld wasmachines of koelkasten. Daar de bus natuurlijk erg veel onderweg is en hier ook regelmatig bochten maakt en zal remmen, is het zeer aannemelijk dat uw bestelling dan beschadigd raakt wanneer hier bijvoorbeeld iets van ijzer tegenaan zal komen. Omdat wij niet willen dat onze producten schade veroorzaken aan de producten van een ander, of dat de producten van een ander schade veroorzaken aan onze producten, hebben wij ingestemd met het protocol om producten gedemonteerd en verpakt retour te moeten sturen. Dit staat ook in onze algemene voorwaarden, echter kan ik mij natuurlijk voorstellen dat u deze niet helemaal doorleest wanneer u een bestelling plaatst. Wanneer ik uw order controleer, zie ik dat de bestelling inmiddels retour is gehaald en uw bestelling bij AfterPay is geannuleerd, ik ben dan ook bang dat ik u in deze situatie geen passende oplossing meer kan bieden. Mocht u in de toekomst ons bedrijf nogmaals een kans wensen te geven, verneem ik natuurlijk graag van u. Ik help u dan graag verder met een passende tegemoetkoming en een extra controle op uw bestelling! U kunt mij dan bereiken via [email protected] of op 088-2266300. Ik hoop van u te mogen vernemen! Met vriendelijke groet, Maudy Team Klantenservice
Pluspunten
Mooie rafel
VerbeterpuntenEerste keer zat de tafel helemaal niet bij de post in de auto, tweede levering kon bezorger huis niet vinden??? Doos helemaal kapot en poot licht beschadigd.
Beste Igor, Bedankt voor uw beoordeling, wat enorm vervelend om te vernemen hoe uw bestelling is verlopen! Dit is natuurlijk niet de bedoeling, mijn excuses hiervoor. Het is natuurlijk erg vreemd dat een chauffeur er bij u op locatie pas achterkomt dat de tafel niet in zijn auto ligt, om vervolgens de tweede keer het huis niet te kunnen vinden. Ik zet hier dan ook graag een melding voor uit naar de transporteur om te achterhalen waar het mis gaat in deze situatie. Betreffende de beschadiging op de poot, hiervoor verneem ik graag van u een foto zodat ik met u mee kan kijken naar de ontstane situatie en een passende oplossing hiervoor. Graag wil ik u verzoeken om deze foto te versturen naar [email protected] onder vermelding van uw ordernummer. Ik hoop van u te mogen vernemen, alvast bedankt voor uw genomen moeite! Met vriendelijke groet, Maudy Team Klantenservice
Pluspunten
Heel goed goedkoop en snelle levering
Pluspunten
goedkope prijs, mooi product
Verbeterpuntenvoortaan alles in een keer opsturen en geen onderdelen vergeten in het pakker, werd gelukkig wel goed geholpen toen ik de klantenservice belde, binnen 3 dagen is het ontbrekende onderdeel na geleverd
Pluspunten
Vriendelijk en behulpzaam via de telefoon
VerbeterpuntenNieuwe leverancier Bestelling 2 x niet op komen dagen!! Waardeloos daardoor ook mijn bestelling geannuleerd
Beste, Bedankt voor uw beoordeling, wat enorm vervelend om te vernemen hoe u uw bestelling heeft ervaren! Dit is natuurlijk niet de bedoeling, mijn oprechte excuses hiervoor. Graag wil ik u erover informeren dat wij inmiddels een andere transporteur hebben gevonden waarmee wij de leveringen plaats zullen gaan laten vinden. Mocht u dan ook in de toekomst ons bedrijf nogmaals een kans wensen te geven, verneem ik natuurlijk graag van u. Ik zorg er dan graag voor dat de nieuwe bestelling correct verwerkt en verzonden zal worden met onze nieuwe transporteur om te voorkomen dat u nogmaals ongemak mag ervaren van uw bestelling. Ik verneem dan graag van u, u kunt mij bereiken via [email protected] of op 088-2266300. Met vriendelijke groet, Maudy Team Klantenservice
Pluspunten
Super tevreden
Pluspunten
Prettig bestellen en snelle verzanding. Goed verpakt.
Pluspunten
snel, probleem bij aflevering, miste nl een onderdeel, heel goed opgelost en snel
Verbeterpuntenonduidelijkheid over verzendkosten, ik kwam via beslist.nl daar stond duidelijk op dat er geen verzendkosten zouden zijn, helaas de laagsteprijsgarantie wist daar niks van
Pluspunten
Makkelijke website. Goede prijs/kwaliteit produkten. Alles netjes verpakt en nette bezorging.
Pluspunten
VerbeterpuntenWij kregen het verkeerde product geleverd. Gebeld en direct een omruilafspraak gemaakt voor de volgende dag. So far, so good. Ond artikel was onderweg en ineens werd de levering geannuleerd. Nu moeten we een week wachten tot het product kan worden omgeruild voor het juiste.
Pluspunten
Snelle en goede levering
VerbeterpuntenDuderlijkse foto’s
Pluspunten
Snel, voor 9.00 uur al info over vervoerder.
VerbeterpuntenNiet
Pluspunten
Levering zoals beloofd
Pluspunten
Snelle levering, duidelijk aangegeven producten. Betrouwbare webshop en niet te duur.
Pluspunten
VerbeterpuntenIk denk dat ik beter geen beoordeling kan geven. Bezorging was een drama. Kijk uw mails maar na. J.C. Arends
Beste, Bedankt voor uw beoordeling, wat enorm vervelend om te vernemen hoe uw bestelling is verlopen! Dit is absoluut niet de bedoeling, mijn oprechte excuses hiervoor. Wanneer ik uw order controleer, zie ik dat hier inderdaad enige verwarring is ontstaan en meerdere leveringen nodig zijn geweest om de situatie bij u op te lossen. Deze wijze betreur ik natuurlijk ten zeerste daar de situatie altijd efficiënt en correct bij u opgelost dient te worden. Dat dit niet is gebeurd, is natuurlijk iets om als verbeterpunt door te zetten naar zowel onze klantenservice als ons magazijn, daar dit met goede controle te verholpen is. Na controle zie ik dat er al een tijdje geen contact meer is geweest na de laatste levering, ik verneem dan ook graag van u of de bestelling inmiddels volledig naar tevredenheid is voor u, of dat ik in deze situatie nog iets voor u kan betekenen. Zodoende kijk ik graag met u mee hoe ik u in deze situatie naar tevredenheid verder kan helpen. U kunt mij bereiken via [email protected] of op 088-2266300. Ik hoop van u te mogen vernemen. Met vriendelijke groet, Maudy Team Klantenservice
Pluspunten
Snelle levering en goed product
Pluspunten
Nul
VerbeterpuntenIk heb nu tot 2x toe kapotte spullen geleverd gekregen.
Beste, Bedankt voor uw beoordeling, wat enorm vervelend dat uw bestelling tot tweemaal toe niet in goede staat is geleverd! Dit is natuurlijk niet de bedoeling, mijn oprechte excuses hiervoor. Na controle zie ik dat er een nieuwe levering met u is afgesproken, echter neemt deze helaas nog enige tijd in beslag daar het onderdeel momenteel niet leverbaar is. Mijn collega heeft een notitie bij zichzelf neergelegd om dit in de gaten te houden zodra het product weer voorradig is. Ik wil dan ook graag van u vernemen wanneer u de nieuwe bodemplaat heeft mogen ontvangen. Zodoende kijk ik graag samen met u naar een gepaste oplossing voor de ontstane situaties. U kunt mij dan bereiken via [email protected] of op 088-2266300. Ik hoop van u te mogen vernemen! Met vriendelijke groet, Maudy Team Klantenservice
Pluspunten
Snelle service. Leuke spullen voor een leuke prijs.
Pluspunten
Geweldige prijzen voor super materiaal. Zeer vlugge verzending
VerbeterpuntenO
Pluspunten
Goede prijs/kwaliteit verhouding. Correcte behandeling.
VerbeterpuntenLevering stipter opvolgen
7 Wisent