Pluspunten
Mooie producten en vriendelijke klantenservice!
VerbeterpuntenVerbeterpunt vind ik bezorgdienst! Deze is echt huilen met de pet op, zware onvoldoende! Eerst verkeerde dag inplannen, onfatsoenlijke klantenservice, vervolgens niet komen opdagen en dan een afspraak met tijdstip maken die ook niet wordt nagekomen. Al met al een week geduurd voor het product bij ons was.
Pluspunten
Super snel met bezorgen. En wat je ziet is wat je krijgt super te vrede klant geworden.
Pluspunten
snelle makkelijke bestelling
Verbeterpuntenafspraken nakomen Ik heb mijn betselling niet geleverd gekregen zoals 2 maal was toegezegd/gegarandeerd.
Beste Leon, Bedankt voor uw beoordeling, wat vervelend dat er iets mis is gegaan met de levering van uw bestelling! Dit is natuurlijk niet de bedoeling, mijn excuses hiervoor. Helaas kunnen wij levering nooit garanderen daar wij dit uitbesteden aan een externe partij. De enige manier waarop wij levering kunnen garanderen, is door de levering zelf te voorzien en hiertoe zijn wij helaas niet in de gelegenheid. Ik verneem dan ook graag van u van wie u heeft vernomen dat de levering gegarandeerd plaats zou vinden daar mijn collega's hier strikt over geïnstrueerd zijn deze belofte niet te maken. Deze belofte kunnen wij niet altijd nakomen waardoor dit ook niet toegezegd kan worden. Wij bieden inderdaad levering voor de volgende dag aan, echter staat hier een sterretje bij daar er natuurlijk uitzonderingen kunnen zijn. Na controle zie ik dat u de tent inmiddels bij ons op de vestiging heeft afgehaald, ik begrijp dat ik deze situatie dan ook niet meer op andere wijze bij u op kan lossen. Ik wil graag van u vernemen of de tent naar wens is en of u hier al gebruik van heeft kunnen maken. Zodoende breng ik de situatie graag samen met u tot een goed einde. U kunt mij bereiken via [email protected] of op 088-2266300. Ik hoop van u te mogen vernemen. Met vriendelijke groet, Maudy Team Klantenservice
Pluspunten
Snel geleverd,netjes en goed verpakt, en ook nog is een leuke prijs!
Pluspunten
Site goed te vinden en de prijs is goed.
VerbeterpuntenHet transportbedrijf waar jullie zaken mee doen is te slecht voor woorden(Dyna(not)Logic). Melding maken dat je niet thuis bent terwijl je wel degelijk thuis was. Fout in sorteercentrum waardoor product niet geleverd kan worden. Telefoniste die niet vriendelijk is. Er is geen servicepunt waar je het product kan laten leveren. Met gemak al 2 dagdelen thuis geweest en het product nog niet binnen. Bijzonder slechte service met dit warme weer dus geen parasol in de tuin. Hoe kan ik de opdracht annuleren?
Beste Nicky, Bedankt voor uw beoordeling, wat enorm vervelend om te vernemen dat u een slechte service heeft ervaren bij de aflevering van uw bestelling. Dit is natuurlijk niet de bedoeling, mijn oprechte excuses hiervoor. Na controle zie ik dat de levering inmiddels toch succesvol is uitgevoerd, ik verneem dan ook graag van u of u de parasol in goede staat heeft ontvangen en deze toch wenst te behouden, of dat u deze liever kosteloos opgehaald wenst te zien. Zodoende help ik u graag verder de situatie tot een goed einde te brengen. Ik hoop van u te mogen vernemen, u kunt mij bereiken via [email protected] of op 088-2266300! Met vriendelijke groet, Maudy Team Klantenservice
Pluspunten
Correct , snelle verwerking levering, een aanrader .
VerbeterpuntenZou ik momenteel niet kunnen bedenken.
Pluspunten
goedkope producten van goede kwaliteit.
Pluspunten
Super bedrijf snelle levering en prima producten.
VerbeterpuntenZo door gaan waar jullie mee bezig zijn.
Pluspunten
Super snelle levering netjes geleverd
Pluspunten
Groot assortiment, vriendelijke klantenservice, snelle levering.
Pluspunten
Levering zoals verwacht.
Pluspunten
Snelle en correcte levering
Pluspunten
Aardige vrouw aan telefoon
VerbeterpuntenBetalen via de site werkte niet, verkeerd product werd geleverd. Geen beschrijving bij product.
Beste, Bedankt voor uw beoordeling, wat vervelend dat uw bestelling niet goed is geleverd en dat u problemen heeft ervaren met het betalen van uw bestelling. Graag verneem ik van u of de situatie omtrent het foutieve product al is opgelost, daar ik helaas geen contactmoment in de order genoteerd zie staan. Indien de situatie nog niet is opgelost, maak ik dit natuurlijk graag met spoed voor u in orde! Zodoende voorzie ik u uiteraard ook graag van een video waarin uitgelegd wordt hoe deze tent opgezet dient te worden. Ik verneem graag van u wat ik voor u mag betekenen in deze situatie, u kunt mij bereiken via [email protected] of op 088-2266300. Ik hoop van u te mogen vernemen! Met vriendelijke groet, Maudy Team Klantenservice
Pluspunten
Prima snelle levering. Keurig verpakt. Bestelling en betaling verliepen erg goed.
Pluspunten
makkelijk te bestellen makkelijk betalen mooie prijs
VerbeterpuntenZorg dat de montagehandleiding leesbaar is en blijft. Die wij kregen was totaal niet leesbaar. Is toch uiteindelijk goed gekomen. De levering door dynalogic verliep niet vlekkeloos. De oorspronkelijke afleverdatum werd niet gehaald.
Pluspunten
Ik ben te vreden over de service. Ik kon makkelijk mijn leveringsdatum wijzigen. Ik heb een peuterbed besteld voor mijn kleine vent. Deze was makkelijk in elkaar te zetten. En ik ben er heel blij mee.
VerbeterpuntenJammer dat de levering van mijn peuterbed en matras door twee koeriers werden bezorgd
Pluspunten
We hadden opvoorhand enkele vragen over stoelen en het vriendelijke personeel heeft ons prima geholpen. Super snelle en correcte levering.
Verbeterpunten4 van de 10 stoelen staan nog in voorbestelling dus daar zijn we nog op aan het wachten. Ook dit is ons prima uitgelegd aan de telefoon.
Pluspunten
Super snel en netjes geleverd
Pluspunten
Geleverd volgens afspraak, perfect product. Zeker aan te bevelen. Tevens een dikke plus voor de transporteur m.b.t. het actueel doorgeven van aflevertijd en service aan huis.
Pluspunten
Duidelijk aangegeven of het op voorraad was en wanneer geleverd zou worden. Dit gebeurde ook netjes
Pluspunten
Snelle afhandeling
Verbeterpuntenverzending duurde te lang Verpakking slecht en onvoldoende Inhoud dusdanig beschadigd dat de hele boel terug moest
Beste Peter, Bedankt voor uw beoordeling, wat vervelend dat uw bestelling niet tijdig is geleverd! Dit is natuurlijk niet de bedoeling, mijn oprechte excuses hiervoor. Ik wil natuurlijk graag alsnog samen met u naar een passende oplossing kijken om ervoor te zorgen dat het gevoel wat u aan ons als bedrijf zijnde overhoudt, positief zal zijn. Uw bestelling is inmiddels geannuleerd en terugbetaald, ik kan deze bestelling dan ook niet meer aanpassen. Mogelijk is er een ander product op onze website welke uw interesse heeft gewekt en wenst u deze met een kortingscode te bestellen. Ik verneem graag van u wat ik voor u mag betekenen in deze situatie, u kunt mij bereiken via [email protected] of op 088-2266300. Ik hoop van u te mogen vernemen! Met vriendelijke groet, Maudy Team Klantenservice
Pluspunten
het veranderen van de bezorgdatum ging heel vlot
7 Wisent
's-Hertogenbosch 5236 PX