goede service, goed behandeld

Pluspunten

Product komt overeen met de omschrijving en is de volgende dag geleverd.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle en goede levering voor een acceptabel bedrag

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Er werd wel snel gereageerd op e-mails.

Wanneer producten niet voorradig zijn, dan kan dit beter aangegeven worden op de website. Desondanks geen voorraad, kon er voor een bezorgdatum gekozen worden. Dit schept onduidelijkheid (want ik had de desbetreffende dag vrij genomen) en is niet realiseerbaar door jullie, gezien ik mijn levering twee weken nog niet kreeg.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Vriendelijk aan de telefoon

Controleren of alles compleet is voor dat het verzonden wordt , en als je twee stuks koop van het zelfde product dat het dan daadwerkelijk de zelfde zijn .

slechter dan verwacht

Pluspunten

De Klantenservice is met goede oplossingen gekomen. Daarnaast is er snel geleverd.

Zorgvuldiger materiaal inpakken, zodat deze compleet en onbeschadigd aankomt.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Eerste keer bestel ik een parasol, krijg ik gewoon een gebruikt ding! Kan ik een nieuwe krijgen of €30 retour Kies ik voor een nieuwe krijg ik weer een incomplete. Geen aanrader!

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Gemakkelijk contact met de klantenservice, snel bericht over de bestelde producten.

Ik had aangegeven het product later te willen laten thuisbezorgen omdat ik de sleutels van mijn huis nog niet had. De dag nadat ik mijn bestelling had geplaatst stonden ze al voor, het nog niet bewoonde huis, de deur met de bestelling. Jammer dat ik de bestelling niet kreeg op de datum waarom ik gevraagd had.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Klantvriendelijke mensen aan de telefoon gehad.4 stoelen besteld,waren allemaal niet goed.Konden zo geruild worden.

Ondanks dat de stoelen geruild konden worden,moesten we met de nieuwe stoelen toch nog 1 frame van het andere pakket omruilen,omdat die niet goed was.Gelukkig dat die er nog stond.De stoelen waren bij de buren geleverd,zonder dat er getekend moest worden of dat er een briefje werd achterlaten in de bus.De dag erna kwamen ze de stoelen ophalen en wéér 4 nieuwe stoelen bezorgen.Nu met het ophalen,wacht ik de hele dag,en de tijd wordt elke keer weer anders wanneer het opgehaald wordt.Pas laat in de avond komen ze.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Alles netjes geregeld.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Vlot geleverd

Tot op heden geen

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

In 1e instantie werd mijn bestelling in de verkeerde kleur geleverd, dit werd echter via de klantenservice super snel geregeld en de volgende dag omgeruild voor de goede kleur.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De klantenservice is zeer behulpzaam

Proberen te leveren maar datum en niet na 3 datums nog niks weten

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer goede levering

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Supergoede service. Vriendelijk meedenkend personeel.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Lage prijzen

Zat geen handleiding bij het product

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering. mogelijkheid after pay

Schroeven niet helemaal kloppen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering! Zeer ruime keuze en zeker de laagste prijs garantie. Ik zou andere deze website zeker aanbevelen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Great Customer Service; Product with good quality; Deliver at home

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering Goede prijsverhouding

Meer reclame op internet

zeer slecht, onaanvaardbaar

Doe er wat aan als iemand een klacht indient of niet de juiste service krijgt die jullie beloven. Iets in de vorm van compensatie o.i.d. Dat helpt ;).

Pluspunten

Ik had een ander bezorgmoment gekozen en toch werd het de volgende dag geleverd

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ze doen wat ze beloven.

7 Wisent

's-Hertogenbosch 5236 PX