Pluspunten
Product komt overeen met de omschrijving en is de volgende dag geleverd.
Pluspunten
Snelle en goede levering voor een acceptabel bedrag
Pluspunten
Er werd wel snel gereageerd op e-mails.
VerbeterpuntenWanneer producten niet voorradig zijn, dan kan dit beter aangegeven worden op de website. Desondanks geen voorraad, kon er voor een bezorgdatum gekozen worden. Dit schept onduidelijkheid (want ik had de desbetreffende dag vrij genomen) en is niet realiseerbaar door jullie, gezien ik mijn levering twee weken nog niet kreeg.
Beste Sheetal, Bedankt voor uw beoordeling, wat vervelend dat er iets mis is gegaan bij het verwerken van uw bestelling! Helaas is ons systeem nog niet zo 'slim' dat deze een datum blokkeert wanneer een product niet op voorraad is. Daar er namelijk meerdere producten besteld kunnen worden, blijft die optie helaas altijd open staan voor het geval iets wel al op die datum leverbaar is. Mijn excuses dan ook voor de verwarring welke hierover is ontstaan, ik heb direct een melding uitgezet naar onze IT-afdeling om duidelijker aan te geven wanneer een product uitverkocht is zodat deze miscommunicatie niet meer zal voorkomen. Ik begrijp dan ook dat ik deze situatie niet meer kan veranderen daar ik de tijd helaas niet terug kan draaien. Mocht u in de toekomst ons bedrijf nogmaals een kans wensen te geven, verneem ik graag van u. Ik voorzie u dan graag van een gepaste kortingscode ter compensatie voor het ongemak wat u in deze situatie heeft mogen ervaren. Met vriendelijke groet, Maudy Team Klantenservice
Pluspunten
Vriendelijk aan de telefoon
VerbeterpuntenControleren of alles compleet is voor dat het verzonden wordt , en als je twee stuks koop van het zelfde product dat het dan daadwerkelijk de zelfde zijn .
Beste Bruce, Bedankt voor uw beoordeling, wat enorm vervelend dat uw bestelling niet hetzelfde en niet compleet is geleverd! Dit is natuurlijk niet de bedoeling, mijn excuses hiervoor. Na controle zie ik dat er inmiddels contact is geweest met onze klantenservice en dat er een omruiling is ingepland en een tegemoetkoming is aangeboden. Ik verneem dan ook graag van u of de situatie inmiddels naar uw tevredenheid is opgelost en of de hangstoelen nu volledig naar wens zijn. Zodoende handel ik de ontstane situatie graag correct bij u af. Ik hoop van u te mogen vernemen, u kunt mij bereiken via [email protected] of op 088-2266300. Met vriendelijke groet, Maudy Team Klantenservice
Pluspunten
De Klantenservice is met goede oplossingen gekomen. Daarnaast is er snel geleverd.
VerbeterpuntenZorgvuldiger materiaal inpakken, zodat deze compleet en onbeschadigd aankomt.
Beste, Bedankt voor uw beoordeling, wat enorm vervelend dat uw bestelling niet goed is geleverd! Dit is natuurlijk zeer spijtig, mijn excuses hiervoor. Na controle zie ik dat er contact is geweest met onze klantenservice en dat hier een tegemoetkoming is aangeboden voor de vlekjes in de zitting en dat de schroeven met spoed zijn nagestuurd. Ik verneem dan ook graag van u of de situatie inmiddels naar uw tevredenheid is opgelost. Ik hoop van u te mogen vernemen, u kunt mij bereiken via [email protected] of op 088-2266300. Met vriendelijke groet, Maudy Team Klantenservice
Eerste keer bestel ik een parasol, krijg ik gewoon een gebruikt ding! Kan ik een nieuwe krijgen of €30 retour Kies ik voor een nieuwe krijg ik weer een incomplete. Geen aanrader!
Beste Andre, Bedankt voor uw beoordeling, wat vervelend dat uw bestelling niet correct is geleverd! Dit is natuurlijk niet de bedoeling, mijn excuses hiervoor. Helaas heb ik na de omruiling geen contactmoment met u genoteerd staan, waardoor ik er helaas niet van op de hoogte bent wat er niet bij uw bestelling is geleverd. Dit verneem ik natuurlijk graag van u zodat ik samen met u kan kijken naar een passende oplossing voor de ontstane situatie. U kunt mij bereiken via [email protected] of op 088-2266300. Ik hoop van u te mogen vernemen, zodoende help ik u graag verder! Met vriendelijke groet, Maudy Team Klantenservice
Pluspunten
Gemakkelijk contact met de klantenservice, snel bericht over de bestelde producten.
VerbeterpuntenIk had aangegeven het product later te willen laten thuisbezorgen omdat ik de sleutels van mijn huis nog niet had. De dag nadat ik mijn bestelling had geplaatst stonden ze al voor, het nog niet bewoonde huis, de deur met de bestelling. Jammer dat ik de bestelling niet kreeg op de datum waarom ik gevraagd had.
Pluspunten
Klantvriendelijke mensen aan de telefoon gehad.4 stoelen besteld,waren allemaal niet goed.Konden zo geruild worden.
VerbeterpuntenOndanks dat de stoelen geruild konden worden,moesten we met de nieuwe stoelen toch nog 1 frame van het andere pakket omruilen,omdat die niet goed was.Gelukkig dat die er nog stond.De stoelen waren bij de buren geleverd,zonder dat er getekend moest worden of dat er een briefje werd achterlaten in de bus.De dag erna kwamen ze de stoelen ophalen en wéér 4 nieuwe stoelen bezorgen.Nu met het ophalen,wacht ik de hele dag,en de tijd wordt elke keer weer anders wanneer het opgehaald wordt.Pas laat in de avond komen ze.
Pluspunten
Alles netjes geregeld.
Pluspunten
Vlot geleverd
VerbeterpuntenTot op heden geen
Pluspunten
In 1e instantie werd mijn bestelling in de verkeerde kleur geleverd, dit werd echter via de klantenservice super snel geregeld en de volgende dag omgeruild voor de goede kleur.
Verbeterpunten-
Pluspunten
De klantenservice is zeer behulpzaam
VerbeterpuntenProberen te leveren maar datum en niet na 3 datums nog niks weten
Pluspunten
Zeer goede levering
Pluspunten
Supergoede service. Vriendelijk meedenkend personeel.
Pluspunten
Lage prijzen
VerbeterpuntenZat geen handleiding bij het product
Pluspunten
Snelle levering. mogelijkheid after pay
VerbeterpuntenSchroeven niet helemaal kloppen
Pluspunten
Snelle levering! Zeer ruime keuze en zeker de laagste prijs garantie. Ik zou andere deze website zeker aanbevelen.
Pluspunten
Great Customer Service; Product with good quality; Deliver at home
Pluspunten
Snelle levering Goede prijsverhouding
VerbeterpuntenMeer reclame op internet
Doe er wat aan als iemand een klacht indient of niet de juiste service krijgt die jullie beloven. Iets in de vorm van compensatie o.i.d. Dat helpt ;).
Beste Jolanda, Bedankt voor uw beoordeling, wat vervelend dat u het gevoel heeft dat u niet de juiste service heeft mogen ervaren voor uw gevoel. Dit is natuurlijk zeer spijtig, mijn excuses hiervoor. Wanneer ik uw bestelling controleer, zie ik dat hier inderdaad één werkdag vertraging op. Dit is natuurlijk heel vervelend, ik zie dat de zending inmiddels handmatig ingepland is en bij u is geleverd. Ik verneem graag van u of u de stoel inmiddels in goede orde heeft mogen ontvangen. Zodoende kijk ik graag met u mee naar de ontstane situatie en een verdere afhandeling hiervoor. U kunt mij bereiken via [email protected] of via 088-2266300. Ik hoop van u te mogen vernemen! Met vriendelijke groet, Maudy Team Klantenservice
Pluspunten
VerbeterpuntenIk had een ander bezorgmoment gekozen en toch werd het de volgende dag geleverd
Pluspunten
Ze doen wat ze beloven.
7 Wisent
's-Hertogenbosch 5236 PX