Pluspunten
Die heb ik niet
VerbeterpuntenEen beter product afleveren en niet na 2 keer te hebben geleverd nog steeds geen goede product afgeleverd.
Beste Andre, Bedankt voor uw beoordeling, wat spijtig dat er geen goede levering bij u heeft plaatsgevonden! Dit is natuurlijk niet de bedoeling, mijn excuses hiervoor. U hoort natuurlijk in eerste instantie al een goede zending te ontvangen en mocht dit niet het geval zijn, dient dit binnen één zending gecorrigeerd te worden. Ik betreur dan ook ten zeerste dat dit niet correct bij u is afgehandeld. Na controle zie ik dat uw bestelling inmiddels is geannuleerd en aan u terug is betaald. Ik begrijp dan ook dat ik deze situatie niet meer bij u op kan lossen, mocht u in de toekomst nogmaals iets bij u willen bestellen verneem ik graag van u. Ik voorzie u dan graag van een gepaste kortingscode ter compensatie voor het ongemak wat u heeft ervaren in deze situatie. Met vriendelijke groet, Maudy Team Klantenservice
Pluspunten
Mooie stoelen en goedkoop.
Pluspunten
Goedkoop. Goed product. Zeer snelle levering en bericht wanneer geleverd. Zeker aan te raden!
VerbeterpuntenVerzendkosten zijn vrij hoog maar prijzen weer laag maar toch een kleine drempel denk ik
Pluspunten
Snelle levering top
VerbeterpuntenNiets
Pluspunten
Goede prijs kwaliteit verhouding.
VerbeterpuntenNVT
Pluspunten
Goede kwaliteit, snel geleverd!!! Stoelen zijn erg mooi voor een lage prijs, op andere websites heb ik ze voor een stuk hogere prijs gezien. Top.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Klantvriendelijk werd snel geholpen en oplossing aangeboden
VerbeterpuntenKreeg een beschadigd product toegestuurd. (Ze gaan mij wel een nieuwe toesturen)
Beste, Bedankt voor uw beoordeling, wat vervelend dat u een beschadigd product geleverd heeft gekregen! Dit is natuurlijk niet de bedoeling, mijn excuses hiervoor. Graag verneem ik van u of u de vervangende parasol inmiddels heeft mogen ontvangen en of deze volledig voor u naar wens is, zodoende handel ik de situatie graag correct met u af. Ik hoop van u te mogen vernemen, u kunt mij bereiken via [email protected] of op 088-2266300. Met vriendelijke groet, Maudy Team Klantenservice
Pluspunten
Prijs Levertijd
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Goed en betrouwbaar
Pluspunten
Duidelijk, veel produkten, website werkt goed!
VerbeterpuntenIk heb voor 21.00 uur besteld maar niet de volgende dag in huis, dat is erg jammer omdat de verzendkosten best veel waren.
Pluspunten
VerbeterpuntenZe moeten hun goederen niet zomaar achter laten buiten bij de klant
Trampoline besteld en ontvangen maar geen gebruiksaanwijzing in de doos te vinden. Twee van die springveren die kapot zijn. Amai eerste en laatste keer iets bij jullie besteld. Vanaf het begin al geen ontvangstbevestiging gekregen. Een mail gestuurd maar geen enkele reactie gekregen.
Beste Hanan, Bedankt voor uw beoordeling, wat vervelend dat uw bestelling niet goed is geleverd! Dit is natuurlijk zeer spijtig, mijn excuses hiervoor. Helaas heb ik op uw e-mailadres geen e-mail kunnen vinden, waardoor wij deze niet hebben kunnen beantwoorden. Ik wil natuurlijk nog steeds graag samen met u de situatie oplossen, hiervoor verneem ik graag van u alsnog uw e-mail. Deze mag u versturen naar [email protected]. Zodoende neem ik deze graag in behandeling en los ik de situatie graag samen met u op. Ik hoop van u te mogen vernemen! Met vriendelijke groet, Maudy Team Klantenservice
Pluspunten
VerbeterpuntenVerkeerd stuk kattenkrabpaal Onvoldoende uitleg we kunnen de trap niet monteren
Beste Kim, Bedankt voor uw beoordeling, wat vervelend dat de handleiding niet duidelijk is en dat er iets verkeerd geleverd is bij uw krabpaal! Dit is natuurlijk niet de bedoeling, mijn excuses hiervoor. Na controle van uw order zie ik geen contactmoment genoteerd staan, ik wil u dan ook graag alsnog verder helpen om de situatie correct bij u op te lossen. Hiervoor verneem ik graag van u welk stuk er niet correct is en of u al uit de montage met de trap bent. Zodoende help ik u graag verder om de situatie correct bij u op te lossen! Graag wil ik u verzoeken om een foto van het foutieve onderdeel te versturen naar [email protected], zodoende kijk ik graag met u mee naar de juiste oplossing. Ik hoop van u te mogen vernemen! Met vriendelijke groet, Maudy Team Klantenservice
Ik heb mijn bestelling nog steeds niet ontvangen. En ik ontvang ook geen reactie van laagsteprijsgarantie.nl Misschien wel de laagste prijs maar als je niets ontvangt dan zijn het eerder de duurste **********..... ik hoef de bestelling dan ook niet meer te ontvangen maar ik wil wel mijn geld terug!
Beste Natasja, Bedankt voor uw beoordeling, wat vervelend om te vernemen hoe uw bestelling is verlopen! Dit is natuurlijk niet de bedoeling, mijn excuses hiervoor. Helaas heten wij laagsteprijsgarantie.com in plaats van laagsteprijsgarantie.nl waardoor wij uw berichten niet hebben mogen ontvangen. Tevens heeft u bij het plaatsen van uw bestelling geen huisnummer vermeld, waardoor wij geen levering hebben kunnen realiseren. Ik vind het dan ook zeer spijtig dat u ons als oplichters ziet daar wij helaas niets aan deze situatie hebben kunnen doen. Na controle zie ik dat de terugbetaling naar u in gang is gezet en dat deze al op uw rekening zou moeten staan. Ik vind het dan ook zeer spijtig dat wij deze situatie niet meer tijdig bij u op hebben kunnen lossen. Mocht u ons dan ook in de toekomst nogmaals een kans wensen te geven, verneem ik graag van u. Ik voorzie u dan graag van een mooie kortingscode om uw bestelling een goede start te geven en om u te compenseren voor het ongemak wat u van deze bestelling heeft mogen ervaren. U kunt mij bereiken via [email protected] of op 088-2266300 indien u iets wenst te bestellen. Met vriendelijke groet, Maudy Team Klantenservice
Pluspunten
Goedkoop. Snelle levering. Goed verpakt .
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Mijn best
VerbeterpuntenMijn bestelling ‘s avonds voor 21.00 gedaan. Werd de volgende ochtend netjes bezorgd.
Pluspunten
Snelle levering; komt afspraak na.
Verbeterpuntengeen idee
Pluspunten
Goede prijs kwaliteit verhouding
Pluspunten
Snelle levering en mooie stevige stoelen
Pluspunten
Prijs
VerbeterpuntenBeloof niet voor 21.00 besteld morgen in huis.ik ontving mijn bestelling pas 3 dagen later.
Beste, Bedankt voor uw beoordeling, wat vervelend dat uw bestelling te laat is geleverd! Dit is natuurlijk niet de bedoeling, mijn oprechte excuses hiervoor. Wanneer ik uw bestelling controleer, zie ik dat de bestelling inderdaad vertraagd is geraakt vanuit PostNL, hier had u natuurlijk over geïnformeerd moeten worden. Ik verneem dan ook graag van u of u de levering inmiddels heeft mogen ontvangen en of deze naar wens is voor u. Zodoende handel ik de situatie graag correct met u af. U kunt mij bereiken via [email protected] of op 088-2266300. Met vriendelijke groet, Maudy Team Klantenservice
Pluspunten
Omruiling bij schade was correct.
VerbeterpuntenOp de website staat voor 21:00 uur besteld, de volgende dag bezorgd. Helaas was dat bij ons niet het zo....
Pluspunten
Snelle levering. Alleen we snapten niet waarom het bed door een andere bezorgbus werd gebracht dan het matras?
7 Wisent
's-Hertogenbosch 5236 PX