Pluspunten
Inderdaad laagste prijs voor een hondenbench die ik heb gekocht!
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Super snelle levering. Top klantenservice. Zaten verkeerde stoelen in de doos. Snel opgelost met klantenservice geen extra kosten. Dag erna omgeruild met bezorgservice.
VerbeterpuntenGoede stoelen in de juiste doos doen
Pluspunten
stoelen zien er mooi uit en waren snel geleverd
Verbeterpuntende kleur van de stoelen waren heel anders dan op de foto heel jammer! ook het onderstel was beschadigd
Pluspunten
Snelle reactie klantenservice
VerbeterpuntenOp de site stond vandaag besteld morgen in huis. Inmiddels heb ik mijn bestelling nog niet ontvangen dus dat zou beter kunnen;)
Beste, Bedankt voor uw beoordeling, wat enorm vervelend dat uw bestelling niet tijdig geleverd is! Dit is zeer zeker een verbeterpunt, mijn oprechte excuses hiervoor. Na controle zie ik dat de levering inmiddels heeft plaats gevonden maar inderdaad veel te laat! Ik verneem graag van u of u de bestelling wel wenst te behouden of dat u deze wenst te retourneren daar de levering niet tijdig heeft plaats gevonden. Zodoende neem ik de situatie graag met u door! U kunt mij bereiken via [email protected] of op 088-2266300. Ik hoop van u te mogen vernemen. Met vriendelijke groet, Maudy Team Klantenservice
Pluspunten
Nette service prima prijs, en snelle duidelijke levering.
VerbeterpuntenEvt. Prijs vermelden met bezorg en service kosten om vergelijken eerlijker en transperanter te maken.
Pluspunten
Super snelle levering. Producten goed verpakt. Duidelijke communicatie. Zeer tevreden :-)
Pluspunten
Bestelling snel verwerkt en geleverd. Veel betaal mogelijkheden.
Pluspunten
De pakket is verzonden netjes op tijd naar de bezorgdienst
VerbeterpuntenMet een andere bezorger werken ipv DPD.
Pluspunten
Contact
VerbeterpuntenMateriaal
Beste Monique, Bedankt voor uw beoordeling, wat vervelend dat het materiaal niet naar wens is! Dit is natuurlijk niet de bedoeling, mijn oprechte excuses hiervoor. Graag verneem ik van u wat er precies niet naar wens is bij uw bestelling, zodoende kijk ik graag mee naar de mogelijkheden welke ik u kan bieden om de situatie naar tevredenheid voor u op te lossen! U kunt mij bereiken via [email protected] of op 088-2266300. Ik hoop van u te mogen vernemen! Met vriendelijke groet, Maudy Team Klantenservice
Pluspunten
Ik ben reuze blij met m'n stoelen Ze hebben een mooie uitstraling
VerbeterpuntenKlein min puntje. Ze zijn in mijn ogen leverkleur, terwijl op de dozen cognac staat. Maar deze zijn ook mooi
Pluspunten
geleverd conform afspraak
Pluspunten
VerbeterpuntenEr word geadverteerd met voor9 uur besteld volgende dag in huis, maar er staat niet bij dat er extra kosten bijkomen. En dat vind ik jammer
Betere kwaliteit aanleveren. De stokjes van mijn krabpaal valt elke keer omlaag
Beste, Bedankt voor uw beoordeling, wat vervelend dat uw bestelling niet naar wens is! Helaas is er met de stokjes van de krabpaal een speciale methode om deze te monteren, ik ben bang dat dit dan ook niet duidelijk op de handleiding staat! Graag wil ik u voorzien van de instructies omtrent het plaatsen van de stokjes. Hiervoor verneem ik graag van u naar welk e-mailadres ik deze mag versturen. U kunt mij bereiken via [email protected] of op 088-2266300. Zodoende help ik u hier graag mee verder! Met vriendelijke groet, Maudy Team Klantenservice
Pluspunten
Snel en goedkoper
Pluspunten
Zeer snel geleverd, top kwaliteit voor een hele lage prijs!
VerbeterpuntenGeen!
Pluspunten
Snel netjes en duidelijk
Pluspunten
Heel snel bezorgd ! Mooie Kwaliteit ! super prijs !
VerbeterpuntenGeen..
Pluspunten
Ik heb een witte poot ontvangen en de rest in weary en geen haak om de korf omhoog te hangen... heel teleurstellend.. kunnen jullie dit recht zetten? Tel 0477 22 32 99
Beste Vanessa, Bedankt voor uw beoordeling, wat enorm vervelend dat uw bestelling niet goed is geleverd! Dit is natuurlijk niet de bedoeling, mijn oprechte excuses hiervoor. Na controle zie ik dat er inmiddels een omruiling is ingepland. Ik verneem dan ook graag van u of de stoel inmiddels gecorrigeerd is en of dat u alles in de juiste kleur heeft mogen ontvangen! U kunt mij bereiken via [email protected] of op +31 (0)88 22 66 300. Zodoende neem ik de situatie graag met u door en kijk ik met u mee naar een passende oplossing hiervoor. Ik hoop van u te mogen vernemen! Met vriendelijke groet, Maudy Team Klantenservice
Pluspunten
Snelle afhandeling Correcte info Klantvriendelijke levering
Pluspunten
Prijs kwaliteit, uitmuntend.
VerbeterpuntenLevering slordig, verre van goed.
Pluspunten
Doet wat het belooft
Pluspunten
Leuke producten voor een aantrekkelijke prijs
Pluspunten
Zeer slechte ervaring met dit bedrijf. 1 mei zou er een levering plaats vinden. Zonder dat ik hiervan op de hoogte ben gebracht bleek de levering niet door te gaan..hier heb ik zelf achteraan moeten bellen nadat ik voor niets thuis had zitten wachten. Afgesproken dat de levering alsnog 8 mei plaats zou vinden. Omdat ik wederom geen tijdvak door had gekregen zelf maar weer gebeld. Levering zou volgens de medewerkster plaatsvinden tussen 11.30 en 14.00. Dit tevens ook per mail bevestigd gekregen. Zij had navraag bij post NL gedaan. Om 14.30 maar weer gebeld omdat ik wederom nog niets had ontvangen. Toen werd mij verteld dat de levering toch niet plaats zou vinden. Nu lag het ineens aan post NL, terwijl de medewerker s morgens nog bebestigd had dat levering echt zou plaatsvinden Als oplossing kon er een nieuwe bezorgdatum afgesproken worden. Toen ik aangaf dat ik dan zelf het bezorgmoment wilde bepalen kon dat niet. Erg vreemd want op de site van Post NL @home staat aangeven dat er 7 dagen per week tot 20.00 bezorgd kan worden en dat dit op afspraak zou gaan. Laagsteprijsgarantie gaf echter aan dat zij dit niet konden regelen. Niet echt oplossingsgericht naar een klant die 2 dagen voor niets thuis is gebleven
Verbeterpuntenals je als bedrijf je zaken niet op orde hebt, hou je dan in ieder geval bij een verhaal. Eerst per mail bevestigen dat er contact is geweest met Post NL en bezorging plaats gaat vinden en s middags blijkt dat de order nog niet eens is aangenomen bij post NL. Steeds heb ik zelf overal achteraan moeten bellen. Wat jullie nog ongeloofwaardiger maakt is dat slechte recensies na 14 dagen van jullie site verdwijnen om zo de consumemt een mooier beeld te laten zien dan de werkelijkheid is. Dit is pure misleiding. Ik ga het product elders bestellen. Het heeft mij 2 vrije dagen en tot 2 keer toe een teleurgesteld kind opgeleverd. Voor mij nooit geen laagsteprijsgarantie meer.
Beste Wendy, Bedankt voor uw beoordeling, wat vervelend om te vernemen hoe uw bestelling is verlopen! Dit is absoluut niet de bedoeling, mijn oprechte excuses hiervoor! PostNL E@H levert inderdaad op afspraak, echter maken zij die afspraak zelf. Wij kunnen hun niet verplichten om binnen een bepaald tijdvak langs te komen, daar zij voor meerdere bedrijven rijden en het dan erg lastig wordt om met iedere voorkeur rekening te houden. Deze informatie is dan ook niet foutief, maar wel erg beknopt omschreven. Betreffende de levering, graag verneem ik van u met welk telefoonnummer u heeft gebeld zodat ik de gesprekken terug kan luisteren en kan oordelen over deze situatie en eventuele informatie welke hier foutief verstrekt wordt. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat u 's ochtends zekerheid krijgt omtrent de levering om 's middags teleurgesteld te worden. Ook verneem ik graag van u waar u de recensies precies ziet verdwijnen daar wij dit uitbesteden aan een extern bedrijf om juist te voorkomen dat frauduleuze praktijken hierin plaats kunnen vinden. Zodoende controleer ik dit graag. U kunt mij bereiken via [email protected] of op 088-2266300. Ik neem de situatie dan graag met u door! Met vriendelijke groet, Maudy Team Klantenservice
7 Wisent
's-Hertogenbosch 5236 PX